[Кандидат админ] Dust 2 Arena - KaRaJaTa1988

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Dust 2 Arena - KaRaJaTa1988

Мнение от KaRaJaTa1988 »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -Имам ги.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Предполагам, че ги имам.Вии ш каете.
3. Напишете Вашето име! - Георги.Надявам се, че го написах правилно.
4. Напишете Вашия ник! -KaRaJaTa1988, но при евентуално приемане, бих искал с друг.
5. За кой сървър кандидатствате? - Логично D2.Подразбира се от заглавието, точката е излишна.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Бе и аз много не знам, но предполагам, че ще е да рина сняг от мапа.БЗК.Обичайните неща, знаете ги.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично, че после половината в скайпа не ги познавам.

П.П - Имам едно единствено условие, ако евентуално ме премете(малко не вярвам, но кой знае) и то е, да не права доклади.Мисля, че достатъчно съм правил, а ако трябва отново, то по-добре да си седя с тоя ранг.В сървъра не знам колко сте ме виждали, щото играя с всякакви имена и глупости.Бил съм админ предостатъчно време тука, точно 2години.1май 2013-1 май 2015.По-старите ме знаят, по-новите - едва ли.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust 2 Arena - KaRaJaTa1988

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Преди беше в екипа и си вършише работата добре,но почна много да се лигавиш както и да е .Имаш моето За ,но си дигни малко активността в сървъра,че не те срещам много вътре.
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: kaLimaroFF
Обратна връзка:

Мнение от kaLimaroFF »

Аз съм Против! Виждал съм те 1,2 пъти в сървъра. А и по кандидатурата ти виждам, че високомерието не ти липсва, качество което админ не трябва да притежава.
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gennco
Скайп профил: ЛС в сайта.
Обратна връзка:

Мнение от hi im genco. »

И от мен имаш Против, държиш се лошо с играчите гагвал съм те дори, но все пак Успех !

http://imgup.slackserv.com/8311nt7bt9so2xw4o8.bmp
http://imgup.slackserv.com/7111e0wmzci4jtww8sc.bmp
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Считам коментарите ви като въпроси, за това ще си позволя да отговоря.
b0TL!k3_1926 написа:Преди беше в екипа и си вършише работата добре,но почна много да се лигавиш както и да е .Имаш моето За ,но си дигни малко активността в сървъра,че не те срещам много вътре.
Никога не съм се лигавил, просто съм се държал по друг начин с различна цел.
kaLimaroFF написа:Аз съм Против! Виждал съм те 1,2 пъти в сървъра. А и по кандидатурата ти виждам, че високомерието не ти липсва, качество което админ не трябва да притежава.

Това, че ти се ме виждал 1/2 пъти, това не означава, че не влизам през 1000 никове и IP-та.Имам минимум 3 интернета през които да вляза и да играя, също така и всевъзможни никове.А и след като съм бил админ 2 години, означава, че имам минимум 30 часа, тоест покривам изискванията.Ако ми покажеш къде се държа високомерно, директно ще се откажа от канидатурата си.Това, че се изразявам малко по-различно от вас и не се държа като пъпеш за да спечеля нечие уважение, не ме прави високомерен.Както и в първия пост съм написал, старите ме знаят, новите - едва ли.Като гледам, че си регистриран на 12 октомври, не се и учудвам.
hi im genco. написа:И от мен имаш Против, държиш се лошо с играчите гагвал съм те дори, но все пак Успех !

http://imgup.slackserv.com/8311nt7bt9so2xw4o8.bmp
http://imgup.slackserv.com/7111e0wmzci4jtww8sc.bmp
С играчите не се държа никак.Щото и не ви гледам чата.Единствено като спамя /me.Не съм админ, не съм тоя който трябва да дава пример.За тия 2 години имам точно 2 грешни бана.Единия е на EGAS, за който още веднага написах да се премахне.Другия не знам на кой го залепих.А точно за тоя случай, мога спокойно да кажа, че съм бил провокиран.Ако все пак решите да ме отхвърляте, то знайте, че аз не губя.Не че и вие губите де, но пък затова и не печелите.
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 30 Ное 2015, 15:38, променено общо 3 пъти.
Причина: Много добре знаеш,че е забранено да пишеш по собствената си кандидатура,без да ти е зададен въпрос другия път +1 Предупреждение !
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: kaLimaroFF
Обратна връзка:

Мнение от kaLimaroFF »

Коментарите ни не са въпроси, а мнения относно кандидата съответно теб.
Кандидат админът ще бъде отхвърлен без да бъде преглеждана неговата кандидатура в следните случаи:

...Забранено е на Кандидат Админа да си пише по собствената кандидатура, освен ако не му е зададен въпрос...
Ти знаеш най-добре за себе си, но е важно какво впечатление си оставил към другите. А самия факт, че се опитваш да опровергаеш или оправдаеш мненията на колегите ми, както и моето, говори лошо за теб.
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Аз съм ПРОТИВ не съм те виждал от доста време в сървъра.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Караджовски от 3 дена го мисля тоя моя вот за тебе , но в крайна сметка го реших - много се колебах от една страна си ми помагал доста в сървара казвал си ми кой е хак и кой не и разбираш доста това ти го признавам всички знаем , че си добър админ. От другата страна обаче се сещам и за доста негативи първо като беше в екипа 1000 пъти пуска теми да се махаш и създаваше смут в редиците , после като се махна каза , че ще ни гледаш сеира и последваха няколко много кофти коментара относно сърварите и нас самите , и паралелно с това беше в една кофти коалиция с един мой много добър приятел и прваихте тъпотии като това да казвате , че сте хакове и тн.т та казвам ти ПРОТИВ на тоя етап , малко по сериозно го давай пич и вилзай само с твоя ник по-лесно могат новите да преценят за теб а на теб ти трябват тяхните вотове , защото както виждаш почти никой от СТАРИТЕ , който те знаели не скочи да ти дава вот.

btw Аз от кой съм :D.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Виждам че има повече вотове като "Против" и "За", но както гледам има повече "Против!" Затова че ще се доверя на колегите и ще ти дам Против! (Извинявай много, ама вчера влязох в сервера, имаше само 1 админ там! И като влязох видях играч с името KaRaJaTa1988 но не ти видях IP-то, но все пак си мислех че си ти. И докато играех, и като те убиха "От ся ти казвам, не съм сигурен че си бил ти. Може някой друг да ти играе с ника!" И като умря почна да псуваш, и те гагнах. Нямам снимки защото не снимах, забравих да снимам...") Абе казал съм вота ми.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Вчера играх с ник KaRaJaTa1988 RabbiTBfTW или нещо подобно, но не съм псувал.Единствено с оня сектор ли е къв е, малък спор имахме, но тва е друга тема.Никой не ме е гагвал.Не играя абсолютно никъде освен в HNS/D2.Ако някой ми играе с некнейма, няма какво да направя.Не съм админ и не е защитен.И ще помоля да престанете да се "доверявате на колегите", а да изразявате собствено мнение.То е ясно, че няма как да ме приемете, просто защото лятото почти не съм влизал.Не играя по цял ден, щото си имам предостатъчно задължения.По-старите админи, като Valve, Genata, Botlike, MESA, kofein, Tony Monatana, Musti и r1oday ме знаят.Пуснах кандидатурата, защото смятам, че имам с какво да помогна.Гледам, че някои ги връщате, та и аз да опитам.А ако някой си мисли, че тепърва ще тръгна да ви се издигам в очите, тва просто няма как да стане.За мене ЦС-а е в SS.Винаги съм играл тука, а и се очертава, че ако ме отхвърлите, то няма и смисъл изобщо да стоя на 1.6.Повече няма какво да ви кажа, тва е.

Excione: Думите му са правдоподобни. Стълкновението е по повод налагане на gag от SektorG на случаен играч.
Последно промяна от Excione ツ на 01 Дек 2015, 15:47, променено общо 1 път.
Причина: При следващ up - темата ти се отхвърля и ти се шарят предупрежденията!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Разбираш от играта, но ако продължиш да си песимистично настроен и високомерен до никъде няма да стигнеш. Тестовия период ще покаже на къде ще поемеш - За.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Excione ツ написа:Разбираш от играта, но ако продължиш да си песимистично настроен и високомерен до никъде няма да стигнеш. Тестовия период ще покаже на къде ще поемеш - За.
Момчето няма да прави доклади бре ... къв тестов период не четеш ли кандидатурата. Абе пич ти обаче си много такъв аз не мога да разбера кво още тропаш само натъртваш на това как старите адмни те знаели а както сам виждаш много много support именно от тях нема , така , че щом си се махнал ще градиш на ново :) и ще се издигаш в очите на нас ( новите) ако искаш да си в екипа разбира се.
Удрите един warm тука , но поне не го триите коментара.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Отхвърлена по желание на автора ѝ!
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”