[Кандидaт админ] Dust II - hi im genco.
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидaт админ] Dust II - hi im genco.
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17 ;)
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Генджай
4. Напишете Вашия ник! - hi im genco.
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust II Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да защитя сървъра от злобни вредители.
7. Задължително Skype за връзка: - genco_16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Генджай
4. Напишете Вашия ник! - hi im genco.
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust II Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да защитя сървъра от злобни вредители.
7. Задължително Skype за връзка: - genco_16
- Напреднал
- Ник в играта: SkywalkeR ;]]
- Скайп профил: tenkata_5551
- Обратна връзка:
Re: [Кандидaт админ] Dust II - hi im genco.
От мен имаш 3а! Първо имаш часовете, второ държанието ти е на ниво, никога не съм те виждал да се заяждаш с някой играч/админ и т.н. Успех! 

- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
Според мен на момчето трябва да му се даде шанс. Може да се е дънил преди но според мен си е взел поука за лъжите . В сървъра се държи добре,не се заяжда и е редовен за това моят глас е ЗА!!! Успех пък ако те одобрят в пробния период ще си проличи.
Последно промяна от Bache Kiko на 14 Ное 2015, 16:33, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Оо не тука няма да се разберем.Много пъти съм те виждал да псуваш гагвал съм те милион пъти до като не си оправиш поведението вотът ми ще е ПРОТИВ .
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
Ся може да ми сложите предупреждение ама не ми пука да ви кажа. Я ми кажи Емо как от дата 08.10 от както е неговата първа кандидатура до 19.10 от както ти се отказа от правата си си го гагнал милион пъти . Вече започнахте да ставате смешни просто. Вървете излезте малко навън че тоя цс ви е промил мозъците.
И как на предишната кандидатура http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 50&t=19705 казваш нещо а на тая вече МИЛИОН пъти си го гагнал?
И как на предишната кандидатура http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 50&t=19705 казваш нещо а на тая вече МИЛИОН пъти си го гагнал?
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Споделям неговото мнениеb0TL!k3_1926 написа:Оо не тука няма да се разберем.Много пъти съм те виждал да псуваш гагвал съм те милион пъти до като не си оправиш поведението вотът ми ще е ПРОТИВ .

- Аматьор
- Ник в играта: EziO
- Скайп профил: ezio-ss
- Обратна връзка:
От мен имаш ЗА , редовен си , спазваш правилата и не си се дънил пред мен , а и няма оплаквания от теб като цяло . Няма да взимам под внимание мулти акаунти и други работи , аз те оценявам по твоите качества , не ме интересуват такива работи за момента. Така или иначе тестовият период най-добре ще покаже дали ставаш , ако стигнеш до него разбира се .

- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Обратна връзка:
За разлика от колегата по-горе, аз не съм те виждал да се заяждаш, да обиждаш. Гагвал си, но след изтървана простотия, която не е адресирана към никой конкретно. Мисля, че трябва да ти се даде шанс и от мен имаш ЗА!

- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Нямам лоши впечатления от теб и виждам, че си редовен, кефи те сървъра. Гласувам За да ти се даде шанс пък да видим.
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
И от мен имаш За! Въпреки че не съм много редовен, съм те засичал и нямам лоши впечатления. Успех 

- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
Не мисля че има нещо толкова лошо в него! Запомнил съм го като тих играч който си стреля и кротува. Дори и да е обиждал като му се даде тестов период ще си проличи що за човек е. Надявам се да не се издъни щото връщането е трудно.
Аз гласувам за него положително!
Аз гласувам за него положително!