Оплакване от Админ!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: pnk1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ!

Мнение от pnk1 »

1. Nick на Админа: BaDaZz
2. IP на Админа: 212.233.164.125 http://postimg.org/image/o5xb1xzt5/
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Казах на админа, че един играч блокна друг, а slay-на мен!
Моля админа да бъде наказан!
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).
http://dox.bg/files/dw?a=d710122294
5. Сървър: SlackServ.com # HideNseek 100aa
:nono: :nono:
Последно промяна от pnk1 на 05 Ное 2015, 14:06, променено общо 1 път.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ!

Мнение от monster »

Направи си оплакването по образец ако искаш да му се обърне внимание : http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =13&t=7952
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Освен факта ,че в началото на демото не гониш,пак и се оплакваш. Слайнах те,защото колегата xaer0 ми каза за блок.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Попринцип аз право на какъвто и отговор нямам тук но ще кажа само едно

- Преди ти сам да си видял с твоите очи кой къде и кога е блокнал нямаш никакво право да се довериш на когото и да било ако ще и миро да влезне в сървъра и да ти каже тоя блоква ти слайваш ти гледаш то така дай да се доверяваме на всеки който познаваме или е колега ама вие си знайте ся аз просто исках да споделя как се процедира
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

vankata199 написа:Попринцип аз право на какъвто и отговор нямам тук но ще кажа само едно

- Преди ти сам да си видял с твоите очи кой къде и кога е блокнал нямаш никакво право да се довериш на когото и да било ако ще и миро да влезне в сървъра и да ти каже тоя блоква ти слайваш ти гледаш то така дай да се доверяваме на всеки който познаваме или е колега ама вие си знайте ся аз просто исках да споделя как се процедира
А как ще се разбере кой блоква? Нали вече дори не се вижда кой е играча като гледаш към него. Нормално да слайне, все пак е човек от екипа не някой случаен.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

monster написа:Направи си оплакването по образец ако искаш да му се обърне внимание : http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =13&t=7952
Кое не е по образец?
Ника си е в началото, после е IP, после причината, демото и Сървъра.
Не виждам нищо което да не е по образец!
Първото което е, той слайва мен без причина и второто което е аз си гонех, но просто отдавна не съм играл hns!
Той слайва мен, видя много добре вижда, че не съм бил аз. Просто от яд го направи!
Тоест според си трябва наказание и точка!
Банни ме за такова нещо и после наистина ще те накажат, щом не знаеш правилата на сървъра!
Последно промяна от pnk1 на 05 Ное 2015, 14:10, променено общо 1 път.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Има 2 неща,ти изобщо не гониш първите няколко рунда следващите,се правиш ,но не колиш. Реално погледнато трябва да имаш наказание и то по-голямо!!! 2 се репортвате +на мене колега ми каза за това процедирах. Ако искаш го смятай за това ,че не гониш.
Само да добавя ,че играх без звук за това хората който псуваха не са наказани, моля да бъда извинен.
+Да добавя. Слая е заслужен,не е в правилната ситуация ,но е заслужен! Изобщо не казвай ,че съм се заял защото ти в началото стой клекнал и ги викаш+ почваш да се заяждаш с съотборника си. Слая е заслужен и то напълно ,но не е в правилната ситуация.
А относно не гоненето ти. Следващия път ще те бана.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

BaDaZz написа:Има 2 неща,ти изобщо не гониш първите няколко рунда следващите,се правиш ,но не колиш. Реално погледнато трябва да имаш наказание и то по-голямо!!! 2 се репортвате +на мене колега ми каза за това процедирах. Ако искаш го смятай за това ,че не гониш.
Само да добавя ,че играх без звук за това хората който псуваха не са наказани, моля да бъда извинен.
А що не гагна тия дето псуват а?
Много добре се чува и вижда, ето колко спазваш и ти правилата, админче :finger: !
Можеше да ми кажеш да гоня, нали затова си админ и се претендира с предупреждение по принцип :finger:
Банни ме и после наистина ще те накжат, явно не знаеш добре правилата! :))
Последно промяна от Musti на 05 Ное 2015, 15:03, променено общо 2 пъти.
Причина: С тия провокативни и заяждащи се коментари няма да стигнеш далеч.Видяхме какво стана с кандидатурата ти,така че недей да знаеш много!
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Ти дори в момента се заяждаш,кое от това без-звук съм не прочете? Я ми отговори аз сам админ как да гледам дали всички спазват правилата?
Пак ти казах слая е заслужен. И следващия път в който не гониш ще има бан!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

BaDaZz написа:Ти дори в момента се заяждаш,кое от това без-звук съм не прочете? Я ми отговори аз сам админ как да гледам дали всички спазват правилата?
Пак ти казах слая е заслужен. И следващия път в който не гониш ще има бан!
Ми банни ме за това че не гоня, то на теб ще ти направи проблем, не на мен.
И не ме интересува, ти ще останеш през права, ако продължаваш така, не аз! ^_^
Като гледам в правилата няма за бан, ако някой не гони, я провери, че май не знаеш правилата админе! :)
Слая за мен не е правилен, нямаше предупреждение и не наказа главните виновници, а това са оправдания, че няма звук за да защити приятелчетата си, моля да бъде наказан, точка!
Последно промяна от pnk1 на 05 Ное 2015, 14:16, променено общо 1 път.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Ако не ги знам защо съм админ? В пълното право съм си при системно нарушение да те накажа по преценка! Ти какво си мислиш ,че няма да гониш 5-10 рунда и аз само ще те слайвам ли ? Лъжеш се.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

BaDaZz написа:Ако не ги знам защо съм админ? В пълното право съм си при системно нарушение да те накажа по преценка! Ти какво си мислиш ,че няма да гониш 5-10 рунда и аз само ще те слайвам ли ? Лъжеш се.
Както си решиш, теб ще накажат за системно нарушение, не мен!
Айде, че май те е страх да не останеш без права! :)
И не не можеш да банваш за каквото си искаш нарушение :)
Иначе щеше да пише "По преценка на админа" на дадената точка :)
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Пиша последен коментар. Ти ако си мислиш ,че права се взимат за 1 слай и то си е напълно заслужен,не е в правилната ситуация ,но е правилен! То по твоята логика няма да има админи ,помисли малко. Не видях смисъл от оплакването ти,освен ,че в демото се вижда толкова много нарушения от тебе. Ти не си човека ,който ще каже ,че ще ми взимат правата за системно нарушение,има си хора за това+ не мисля ,че ти си човека който ще каже дали са ми приятели дадени хора!!! Стига писахме нека някой главен се изкажи!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

BaDaZz написа:Пиша последен коментар. Ти ако си мислиш ,че права се взимат за 1 слай и то си е напълно заслужен,не е в правилната ситуация ,но е правилен! То по твоята логика няма да има админи ,помисли малко. Не видях смисъл от оплакването ти,освен ,че в демото се вижда толкова много нарушения от тебе. Ти не си човека ,който ще каже ,че ще ми взимат правата за системно нарушение,има си хора за това+ не мисля ,че ти си човека който ще каже дали са ми приятели дадени хора!!! Стига писахме нека някой главен се изкажи!
Достатъчно е, че не наказваш други хора, които правят по-големи нарушение от мен :))
Не съм казал да ти махнат правата, но предупреждение си трябва :)
Аз съм бил админ в тоя сървър, и знам как стоят нещата, няма какво повече да ми лафиш!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Вината е моя аз подведох колегата, извинявам се и на играча изгледах демото ти и видях ,че не си бил ти. Случват се и такива грешки.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

3.Забранено е всякакъв вид обиждане или заяждане !
Наказва се с : Gag;Kick; В последствие и бан.

8.Забранен е така наречения No Kill или доброволно оставяне на Т без да бъде убито [Отнася се към двата отбора]
Наказва се с : Slay

Нарушил си тия 2 правила и отгоре на всичко се оплакваш? Това че си бил админ в този сървър преди не означава ,че винаги си прав. В конкретната ситуация наистина нямаш вина,но като цяло си си заслужил СЛЕЙ.

Темата е приключена.

А админите да внимават с наказанията,къде и защо ги слагат.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”