Размисли из храсти
Модератор: Развлечения
- Аматьор
Размисли из храсти
Става на въпрос за ГАГ.
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=c81cd8b561
Хайде сега, господа, ми разяснете логиката ваша.
Защо получавам гаг за изказвания, съдържащи "прост" "слабоумен" "малоумен" (синоними). Наранявам нечии чувства ли? Старите ситуации ги оставям настрана, сега ще говорим за днешното мое провинение, заслужило 30 минутен гаг.
Как бихте квалифицирали човек, който сумати рундове НЕ разбра, че това USP се изхвърля, защото блокира останалите играчи. През рунд едно и също. Това какво е? Не е ли СЛАБОУМИЕ? Това е липса на мисъл. 1-2 пъти, ама после става прекалено.
Искам аз да ми разясните значението според вас на гореизброените квалификации.
Както можете да видите от демото - не съм искал да обидя никого и да започвам спор ей така. Изказах напълно валиден факт.
И едно странично въпросче: Защо индивидът, пречещ на останалите, блокирвайки бхопа не бива наказан по някакъв начин? Той не в виновен, че по погрешка е натиснал G-то или пък е умрял? Или не е виновен, че не може да мисли и разсъждава?
// Ако не можете да кажете нещо смислено по-въпроса, по-добре си замълчете. Няма смисъл от половинчати изкавзания.
// Коментари от рода на "еми то мама и тати ми казаха, че това са обиди" спадат към горенаписаното.
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=c81cd8b561
Хайде сега, господа, ми разяснете логиката ваша.
Защо получавам гаг за изказвания, съдържащи "прост" "слабоумен" "малоумен" (синоними). Наранявам нечии чувства ли? Старите ситуации ги оставям настрана, сега ще говорим за днешното мое провинение, заслужило 30 минутен гаг.
Как бихте квалифицирали човек, който сумати рундове НЕ разбра, че това USP се изхвърля, защото блокира останалите играчи. През рунд едно и също. Това какво е? Не е ли СЛАБОУМИЕ? Това е липса на мисъл. 1-2 пъти, ама после става прекалено.
Искам аз да ми разясните значението според вас на гореизброените квалификации.
Както можете да видите от демото - не съм искал да обидя никого и да започвам спор ей така. Изказах напълно валиден факт.
И едно странично въпросче: Защо индивидът, пречещ на останалите, блокирвайки бхопа не бива наказан по някакъв начин? Той не в виновен, че по погрешка е натиснал G-то или пък е умрял? Или не е виновен, че не може да мисли и разсъждава?
// Ако не можете да кажете нещо смислено по-въпроса, по-добре си замълчете. Няма смисъл от половинчати изкавзания.
// Коментари от рода на "еми то мама и тати ми казаха, че това са обиди" спадат към горенаписаното.
Последно промяна от NERD. на 02 Ное 2015, 12:30, променено общо 1 път.
"Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте."
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти
А може ли да кажеш за кой админ става на въпрос ?
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Аматьор
В конкретния случай - Sasho, но това не мисля, че е от особено значение. Случвалосе е доста пъти от различни админи в различни сървъри и реших, че е време да се разберем.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Колкото до гаг-а смятам, че е напълно заслужен, на демото ще се види защо.
Колкото до това за USP-to нито един път аз не бъгнах bhop-a, че да ми говориш за над 2 пъти.
До страничния въпрос - Влязох малко преди края на мапа, изиграх може би 3-4-5 рунда максимум. Видях, че в един от рундовете bhop-а е бъгнат с mp5, а не с USP, но не бях сигурен кой е извършителя, за това не предприех нищо.
Колкото до това за USP-to нито един път аз не бъгнах bhop-a, че да ми говориш за над 2 пъти.
До страничния въпрос - Влязох малко преди края на мапа, изиграх може би 3-4-5 рунда максимум. Видях, че в един от рундовете bhop-а е бъгнат с mp5, а не с USP, но не бях сигурен кой е извършителя, за това не предприех нищо.

- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
В случая ти не обиждаш, но се заяждаш. За това ти е поставен "gag".2.Забранено е всякакъв вид обиждане или заяждане ,грубото държание от страна на играчите!
Наказва се с : Gag;Kick; В последствие и бан.

- Аматьор
Ще помоля темата да се премести някъде другаде, защото нещата няма да се отнасят само за deathrun сървъра.
--------
Получих гаг от 10мин. за думата "смешник", която не беше употребена ей така без основание.
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=6abdaae27d
Админ: kaLimaroFF
// 'Тихо' в смисъл да не тропа.
--------
Получих гаг от 10мин. за думата "смешник", която не беше употребена ей така без основание.
Последно промяна от NERD. на 02 Ное 2015, 12:45, променено общо 1 път.
- Аматьор
Нещо да се каже по въпроса?
Последно промяна от miroslavv на 02 Ное 2015, 12:47, променено общо 1 път.
Причина: Забранени са двойните постове така наречени bump! Моля използвайте бутонът промени. Следващият път +1 предупреждение.
Причина: Забранени са двойните постове така наречени bump! Моля използвайте бутонът промени. Следващият път +1 предупреждение.
- Respected
Гледай сега, админа е в правото си да те гагне, има такива дето слагат по 10 минути, а такива дето само предупреждават.NERD. написа:Ще помоля темата да се премести някъде другаде, защото нещата няма да се отнасят само за deathrun сървъра.
--------
И на мен са ми слагали гаг за ''грозен си'' и то дето съм го казал на приятел, дето се шегуваме. Свиква се, недей да се оплакваш, няма смисъл.

- Аматьор
Re: Размисли из храсти
О, не... Няма такова нещо като "свиквай, няма смисъл да се оплакваш". Какви са тия неща да те гагнат 10 минути за думата "смешник", която ако сте изгледали демото и някога сте играли classic сървър много добре ще разберете за какво иде реч.