[Кандидат админ] BaseBuilder - SoRy
- Новак
- Ник в играта: SoRy
- Скайп профил: LS
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] BaseBuilder - SoRy
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам Ги над 100 мисля че са
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - SoRy
5. За кой сървър кандидатствате? -SlackServ BaseBuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да съм админ за да помагам с каквото мога има нарушители понякога админи няма аз пък всеки ден съм в сървъра!
7. Задължително Skype за връзка: - petur.koev
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам Ги над 100 мисля че са
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - SoRy
5. За кой сървър кандидатствате? -SlackServ BaseBuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да съм админ за да помагам с каквото мога има нарушители понякога админи няма аз пък всеки ден съм в сървъра!
7. Задължително Skype за връзка: - petur.koev
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] BaseBuilder - SoRy
Адашче , адашче избърза , адашче. Какво да ти кажа ... стимулиращо против! Трябва да оправиш някои неща.. не си ври носа където не трябва .. Ако искаш да знаеш какво да оправиш можеш да ми пишеш ЛС тук или в скайп и ще ти кажа лично според мен какво да оправиш..
- Баннат
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 56#p252556 - Не е минал 1 месец от последната ти кандидатура.
Разбирам, че искате да станете админи, но не разбирам като бързате и нахалствате защо си мислите, че няма да се забележат някои неща.
От мен имаш против на тоя етап. Не мисля че ще се справиш със задълженията,все още ти е рано.Все пак ти пожелавам успех.
Разбирам, че искате да станете админи, но не разбирам като бързате и нахалствате защо си мислите, че няма да се забележат някои неща.
От мен имаш против на тоя етап. Не мисля че ще се справиш със задълженията,все още ти е рано.Все пак ти пожелавам успех.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Ае понеже вече направихме един компромис,няма да ти отхвърля кандидатурата за тези 2-3 дни,но повече да не се повтаря (Отнася се към всички) . От мен също имаш против - редовно се скатаваш,не гониш,имаш бан.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
С този бан шанса да станеш админ е отрицателен + това не ми вдъхваш доверие и не мисля,че ще се справиш с задълженията от мен ПРОТИВ !
- Зарибен
- Ник в играта: - ReVoLut!0n*
- Скайп профил: zoro-153
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Отхвърлен, пробвай пак след 1 месец, но гледай този път да е минал месец от датата на МОЯТ коментар в тази кандидатура (Датата на отхвърляне) !
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)