Предложение за JB

Тук ще се местят старите теми

.

Анкетата свършва на 26 Авг 2015, 18:50

1 За за първото предложение
0
Няма гласували
2 За за второто предложение
0
Няма гласували
3 Против за първото предложение
1
13%
4 Против за второто предложение
0
Няма гласували
5 За за всички предложения
2
25%
6 Против за всички предложения
5
63%
7 Не знам
0
Няма гласували

Общо гласове: 8

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за JB

Мнение от mnmu »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се добави този плъгин http://cs-bg.info/plugin/535/ като се остави само grab
2. В кой сървър искате да стане промяната? JB
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Когато симона или надзирател е убил по-случайност даден затворник , той има право да си избира да го съживят или да получи FD . Ако симона с другите затворници са далеч от килията и не може да ги остави , за да не стане бунт админа да го премести направо при саймана . Повечето избираме да ни съживят , за да може да вземе оръжие и да убие CT .

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се запазва пака само за рунда
2. В кой сървър искате да стане промяната? JB
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще ви дам пример : В началото на рунда съм си взел първият нож за 5 пака и ми остават 2 . По случайност на следващият пунд съм дал retry и отново съм с 7 пака , а трябва да съм с 2 . Доста често ми се е случвало да имам 20-30 пака и да ми спре интернета и после като влезна съм с 7 пака .
Последно промяна от mnmu на 16 Авг 2015, 18:50, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Re: Предложение за JB

Мнение от Air Jordan »

По първото предложение съм За, супер би било да се добави, това ще улесни работата на надзирателите, това е моето мнение.

По второто предложение съм против, едвали ще бъде осъществено, дори не знам дали може да се направи така, това е моето мнение.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

За 2рото предложение съм против. То е обсъждано и преди? Има наказание за непрекъснат реконект, а ако са само за рунда никакви бунтове няма да стават :) Аз примерно си ги пазя за бокс и ако този рунд не дадат, а го направят следващия, няма да имам никакви..
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

HuliganaKuncho написа:Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.
Да кажем събереш 36 пака за SAW . Събал си ги 5-6 рунда . И изведнъж ти спира интернета или по друга пречина излезнеш и до 2 минути влизаш пак . Влизаш в сървъра и виждаш че имаш 7 пака а другите 29 ги няма . Доста от хората биха излезнали в момента когато им се е рестартирал Jb paks.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Случвало ми се е много пъти и .. ? Това е част от играта.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: G.E.N.O (-_-)
Скайп профил: geno.genov-55
Обратна връзка:

Мнение от G.E.N.O (-_-) »

искам нови скинове да има и искам да си избираме хатс и искам всеки играч да има двоен скок да е чесно вув игрите :Д мн искам май :Д
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: G.E.N.O (-_-)
Скайп профил: geno.genov-55
Обратна връзка:

Мнение от G.E.N.O (-_-) »

ама задължително двоен скок :Д
Последно промяна от r1odayftw на 16 Авг 2015, 15:04, променено общо 1 път.
Причина: Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"! +1 предупреждение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...
Ако искаш ще добавим и Ent Mod, за да местим и изолатора и игрите на полето. Мислете малко с главите си, като пускате такива предложения. Към второто, да по-разумно е, но първото си го избий от главата просто и не няма да се запазва за рунда, а за картата.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Excione ツ написа:Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...
Ако искаш ще добавим и Ent Mod, за да местим и изолатора и игрите на полето. Мислете малко с главите си, като пускате такива предложения. Към второто, да по-разумно е, но първото си го избий от главата просто и не няма да се запазва за рунда, а за картата.
екси е прав имаш против от мен :)

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04

Мнение от Mainak »

mnmu написа:
HuliganaKuncho написа:Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.
Да кажем събереш 36 пака за SAW . Събал си ги 5-6 рунда . И изведнъж ти спира интернета или по друга пречина излезнеш и до 2 минути влизаш пак . Влизаш в сървъра и виждаш че имаш 7 пака а другите 29 ги няма . Доста от хората биха излезнали в момента когато им се е рестартирал Jb paks.
Ти кво искаш ? това да стане като бейсбуйлдера ли? да си и стоят парите по всяко едно време и то колкото си ги оставил? :thumbsdown:
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Кво общо има да те кикнат ,госпожице там не знам как се казваш точно пък по - добре си е така ,както си е тва е игра от къв зор ,че и нерви да се вкарват против и за двете :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: P@T0K@ D@F|
Скайп профил: DAFI_2000
Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

Excione ツ написа:Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...

На същото мнение съм! (y)
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

Mainak написа:
mnmu написа:
Ти кво искаш ? това да стане като бейсбуйлдера ли? да си и стоят парите по всяко едно време и то колкото си ги оставил? :thumbsdown:
Нямам думи продто . Ти слушаш ли се . Казвам да се запазват за 1 мап тни говориш съвсем друго . Първо четет после пишете .
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Ама вярно мнму извинявай да ти го кажа ама вярно ли искаш да стане като бейсбулдера . По темата съм против съжелявам.

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Против и за двете предложения, не са нужни просто, така сървъра си е супер според мен. Не смятам, че е нужно да се слагат подобни плъгини, които са излишни или могат да създават проблеми. А и докато повечето хора свикнат с тях...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Отхвърлено!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”