Предложение за JB
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за JB
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се добави този плъгин http://cs-bg.info/plugin/535/ като се остави само grab
2. В кой сървър искате да стане промяната? JB
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Когато симона или надзирател е убил по-случайност даден затворник , той има право да си избира да го съживят или да получи FD . Ако симона с другите затворници са далеч от килията и не може да ги остави , за да не стане бунт админа да го премести направо при саймана . Повечето избираме да ни съживят , за да може да вземе оръжие и да убие CT .
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се запазва пака само за рунда
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще ви дам пример : В началото на рунда съм си взел първият нож за 5 пака и ми остават 2 . По случайност на следващият пунд съм дал retry и отново съм с 7 пака , а трябва да съм с 2 . Доста често ми се е случвало да имам 20-30 пака и да ми спре интернета и после като влезна съм с 7 пака .
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Когато симона или надзирател е убил по-случайност даден затворник , той има право да си избира да го съживят или да получи FD . Ако симона с другите затворници са далеч от килията и не може да ги остави , за да не стане бунт админа да го премести направо при саймана . Повечето избираме да ни съживят , за да може да вземе оръжие и да убие CT .
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се запазва пака само за рунда
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще ви дам пример : В началото на рунда съм си взел първият нож за 5 пака и ми остават 2 . По случайност на следващият пунд съм дал retry и отново съм с 7 пака , а трябва да съм с 2 . Доста често ми се е случвало да имам 20-30 пака и да ми спре интернета и после като влезна съм с 7 пака .
Последно промяна от mnmu на 16 Авг 2015, 18:50, променено общо 1 път.

- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Re: Предложение за JB
По първото предложение съм За, супер би било да се добави, това ще улесни работата на надзирателите, това е моето мнение.
По второто предложение съм против, едвали ще бъде осъществено, дори не знам дали може да се направи така, това е моето мнение.
По второто предложение съм против, едвали ще бъде осъществено, дори не знам дали може да се направи така, това е моето мнение.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
За 2рото предложение съм против. То е обсъждано и преди? Има наказание за непрекъснат реконект, а ако са само за рунда никакви бунтове няма да стават
Аз примерно си ги пазя за бокс и ако този рунд не дадат, а го направят следващия, няма да имам никакви..

"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Обратна връзка:
Да кажем събереш 36 пака за SAW . Събал си ги 5-6 рунда . И изведнъж ти спира интернета или по друга пречина излезнеш и до 2 минути влизаш пак . Влизаш в сървъра и виждаш че имаш 7 пака а другите 29 ги няма . Доста от хората биха излезнали в момента когато им се е рестартирал Jb paks.HuliganaKuncho написа:Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Случвало ми се е много пъти и .. ? Това е част от играта.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Новак
- Ник в играта: G.E.N.O (-_-)
- Скайп профил: geno.genov-55
- Обратна връзка:
искам нови скинове да има и искам да си избираме хатс и искам всеки играч да има двоен скок да е чесно вув игрите :Д мн искам май :Д
- Новак
- Ник в играта: G.E.N.O (-_-)
- Скайп профил: geno.genov-55
- Обратна връзка:
ама задължително двоен скок :Д
Последно промяна от r1odayftw на 16 Авг 2015, 15:04, променено общо 1 път.
Причина: Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"! +1 предупреждение
Причина: Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"! +1 предупреждение
- Respected
Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...
Ако искаш ще добавим и Ent Mod, за да местим и изолатора и игрите на полето. Мислете малко с главите си, като пускате такива предложения. Към второто, да по-разумно е, но първото си го избий от главата просто и не няма да се запазва за рунда, а за картата.
Ако искаш ще добавим и Ent Mod, за да местим и изолатора и игрите на полето. Мислете малко с главите си, като пускате такива предложения. Към второто, да по-разумно е, но първото си го избий от главата просто и не няма да се запазва за рунда, а за картата.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
екси е прав имаш против от менExcione ツ написа:Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Ти кво искаш ? това да стане като бейсбуйлдера ли? да си и стоят парите по всяко едно време и то колкото си ги оставил?mnmu написа:Да кажем събереш 36 пака за SAW . Събал си ги 5-6 рунда . И изведнъж ти спира интернета или по друга пречина излезнеш и до 2 минути влизаш пак . Влизаш в сървъра и виждаш че имаш 7 пака а другите 29 ги няма . Доста от хората биха излезнали в момента когато им се е рестартирал Jb paks.HuliganaKuncho написа:Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.

- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Кво общо има да те кикнат ,госпожице там не знам как се казваш точно пък по - добре си е така ,както си е тва е игра от къв зор ,че и нерви да се вкарват против и за двете 

- Аматьор
- Ник в играта: P@T0K@ D@F|
- Скайп профил: DAFI_2000
- Обратна връзка:
Excione ツ написа:Значи ти цепиш буквално тъпомера. Тези предложения да се смея ли си ги пуснал или да са полезни...
На същото мнение съм! (y)
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
- Respected
- Обратна връзка:
Нямам думи продто . Ти слушаш ли се . Казвам да се запазват за 1 мап тни говориш съвсем друго . Първо четет после пишете .Mainak написа:Ти кво искаш ? това да стане като бейсбуйлдера ли? да си и стоят парите по всяко едно време и то колкото си ги оставил?mnmu написа:Да кажем събереш 36 пака за SAW . Събал си ги 5-6 рунда . И изведнъж ти спира интернета или по друга пречина излезнеш и до 2 минути влизаш пак . Влизаш в сървъра и виждаш че имаш 7 пака а другите 29 ги няма . Доста от хората биха излезнали в момента когато им се е рестартирал Jb paks.HuliganaKuncho написа:Случайно ако си реконектнал, веднъж няма проблем, гледай да не прекаляваш. Обясни ви се, че grab няма се слага, това не са ви няма да казвам кои.

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Ама вярно мнму извинявай да ти го кажа ама вярно ли искаш да стане като бейсбулдера . По темата съм против съжелявам.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Против и за двете предложения, не са нужни просто, така сървъра си е супер според мен. Не смятам, че е нужно да се слагат подобни плъгини, които са излишни или могат да създават проблеми. А и докато повечето хора свикнат с тях...
- Respected