(Анкета) Относно команда в ЖБ сървъра.

Валидна ли е командата "freeze w izolatora na zadna stena" според вас?

#1 Да ,валидна е. Защо?
17
68%
#2 "Freeze v izolatora plutno prilepnali do zadnata mu stena, subrani otklonilite se umirat! Е по-валидна. Защо?
8
32%

Общо гласове: 25

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

(Анкета) Относно команда в ЖБ сървъра.

Мнение от - xaer0 »

Здравейте, забелязах голям спор днес,заради една команда която гласи "freeze v izolatora na zadna stena" или "Freeze v izolatora plutno prilepnali do zadnata mu stena" това са просто примерни команди ,но всъщност въпроса е свързан със всяка една команда гласяща да застанем на или до дадена стена. Много от играчите пишат "на" да не кажа повечето още откакто съм тук е така и не са ставали проблеми, аз лично за такъв вид команда не правя проблем на играчите ,защото всеки има различни разбирания за мода. Направих и анкета ,за да може да се види кой какво мисли и дали според него командата е валидна. Моля да давате адекватни мнения и ако нямате мнение по темата просто да не пишете ,искам да помоля ако може да не коментирате мненията на другите ,просто казвате вашето мнение и защо според вас е така.
Искам да видя и мненията на зелените и червените. И дали според тях тази команда е валидна и трябва ли да наказваме ,ако я пишат?
Моля всеки който си е дал гласа, да изкаже си мнението в темата. Тя е затова направена!!
Офтопик:
Всички имат право на мнения ,стига наистина да мислят така и да не се влият от думите на другите все пак темата за това. Вие сте !
EDIT: Пуснах анкетата наново не мисля ,че има смисъл от третия отговор ,който бях задал по-рано в темата
Последно промяна от - xaer0 на 16 Авг 2015, 12:24, променено общо 5 пъти.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Re: (Анкета) Относно команда в ЖБ сървъра.

Мнение от Air Jordan »

Преди всичко искам да кажа, че ако нямам право да пиша в темата, искам да ми изтриете мнението.

Аз също не виждам защо се влиза в спорове за тези команди, преди месец и нещо, когато започнах да играя в сървъра ви нямаше такива издребнения, от скоро време някои им пълни главата с простотии и затова стават тези "недоразумения" ако мога така да ги нарека. Трябва по-вишите в този форум да решат коя от командите да я даваме, според мен: "фризе в изолатора на задна стена" е напълно валидна, не виждам защо толкова трябва да се издребнява и да се дават примери като: ако ти кажат да сложиш чашата на масата ти къде я слагаш и всякакви такива глупости... Това е лично моето мнение.
Последно промяна от Air Jordan на 16 Авг 2015, 12:09, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Взимаш чаша и я слагаш на масата. НА = върху, не ДО
Взимаш чаша и я слагаш до масата. ДО не е НА

Един вид ДО = ДО обекта, а НА = ВЪРХУ обекта.

Относно картините на Тони Монтана, картината е закачена ЗА стената и виси ДО нея, следователно нейното текущо местонахождение е ДО стената, независимо, че е закачена НА/ЗА нея.

EDIT

Едитни темата така, че гласа на хората, които гласуват, без да оставят коментар да е невалиден !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Изображение Aбе кой ги приказва тия простотии бе. Кво ви пречи тая команда като от както има такива сървъри се ползва и се разбира. Ако искате направо пишете "Zamruznete oblegnati s grub i kraka oprqni v poda do zadnata stena na izolatora kato ste vutre v izolatora koito se namira do kiliqta na mapa "jb_edi kuv si" i bez otklon dokato stignete do izolatora. Koito ne e subran s drug suotbornik ymira. Ako ima grypi- po-malkata grypa ymira. Koito e na glavata na drug syotbornik koito sushto e do zadna stena ymira."
Ко ви стана, до преди месец нищо ви нямаше. Командата си е валидна и не разбирам за кво се дърлите и гоните играчите. Тъкмо се научиха да слагат предлози и да дават както трябва команди и ай ся да измислим още една простотия.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

Air Jordan написа:Преди всичко искам да кажа, че ако нямам право да пиша в темата, искам да ми изтриете мнението.

Аз също не виждам защо се влиза в спорове за тези команди, преди месец и нещо, когато започнах да играя в сървъра ви нямаше такива издребнения, от скоро време някои им пълни главата с простотии и затова стават тези "недоразумения" ако мога така да ги нарека. Трябва по-вишите в този форум да решат коя от командите да я даваме, според мен: "фризе в изолатора на задна стена" е напълно валидна, не виждам защо толкова трябва да се издребнява и да се дават примери като: ако ти кажат да сложиш чашата на масата ти къде я слагаш и всякакви такива глупости... Това е лично моето мнение.
Мога да ти кажа , защо се правят на интересни . Всеки иска да "fragne" или да получи FD . Тези които смятат че "фризе в изолатора на задна стена" е невалидна или се прамят на важни или на интересни . Командата е валидна в всички сървъри . Само тук се срещат проблеми , защото всеки иска да вземе килл и убйствата му да станат повече . За мен тази команда си е валидна .
Изображение
Изображение
Аватар
ВИП
ВИП

Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
Скайп профил: killer135792468
Обратна връзка:

Мнение от hahoto »

- xaer0 написа:Здравейте, забелязах голям спор днес,заради една команда която гласи "freeze v izolatora na zadna stena" или "Freeze v izolatora plutno prilepnali do zadnata mu stena" това са просто примерни команди ,но всъщност въпроса е свързан със всяка една команда гласяща да застанем на или до дадена стена. Много от играчите пишат "на" да не кажа повечето още откакто съм тук е така и не са ставали проблеми, аз лично за такъв вид команда не правя проблем на играчите ,защото всеки има различни разбирания за мода. Направих и анкета ,за да може да се види кой какво мисли и дали според него командата е валидна. Моля да давате адекватни мнения и ако нямате мнение по темата просто да не пишете ,искам да помоля ако може да не коментирате мненията на другите ,просто казвате вашето мнение и защо според вас е така.
Искам да видя и мненията на зелените и червените. И дали според тях тази команда е валидна и трябва ли да наказваме ,ако я пишат?
Моля всеки който си е дал гласа, да изкаже си мнението в темата. Тя е затова направена!!
Офтопик:
Всички имат право на мнения ,стига наистина да мислят така и да не се влият от думите на другите все пак темата за това. Вие сте !
EDIT: Пуснах анкетата наново не мисля ,че има смисъл от третия отговор ,който бях задал по-рано в темата
Не смяташ ли, че те имат команда "В изолатора на задна стена". Така както каза кофеина, то е в стаята, но се води, че е ДО стената не на нея, следователно според мен, щом саймъна е казал ВЪВ изолатора, няма как да си на(ВЪРХУ) задната му стена, ако не е казал в него, може да се направиш на тарикат, но ако си сам и имаш събран, пак няма да се изтарикатиш. Много са малко хората, които си пишат ДО, дори аз не съм от тях, щот всички го разбират наобратно, имало е случаи, в които им пишеш ДО и те застават на малко разстояние от стената. Така че аз съм на това мнение, щом имаш В изолатора е ясно, няма да си НА стената. :sarcastic: :sarcastic:
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04

Мнение от Mainak »

Имаше нещо като подобна на таа тема там и тук ще кажа ЧЕ никога няма да пиша на до ( фреезе в изолатора събрани еди къде си ...) незнам защо толкова влязохте в подробности а пък и да пишеш на/до? то... няя значение те само някои които са мислят за НАЙ-умните те правят такива проблеми че невалидна че нз си кво... глупости пишеш да има нещо и си дъпраш шалтера ....
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

До сега винаги е било така и не е имало проблем командата си е валидна
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Валидна си е. Щом е пояснено, че трябва да си в изолатора, значи няма проблеми да пишеш до/на стената. Играчите така или иначе ще направят едно и също.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Вие добре ли сте ? Нещо много почнахте да си измисляте нови традиции във Джайла ...Hah ли си къв си, да ти имам логиката...Мислиш ли ,че нещо въведено още ,когато е въведено в мода ще можеш да го промениш ,за да ти е удобно ? Нямам думи просто ...Командата,както казаха Васко и другите си е валидна и е била валидна винаги ...

Дамн остави ти това ,че при нас е било така ,то навсякъде си е било така и си е ...
Последно промяна от LifeStyleeeer на 16 Авг 2015, 14:36, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Аве командата е напълно вярна, сървъра е е играл 2-3 год така и никой не е намирал кусури на никой! Кви караконджули са ви вкарали Теодор и Кофеина не знам.
Но тя си е напълно вярна и това е !

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Ае не знам какво ви става ако трябва да са напълно смисълени командите до никъде няма стигнем.На почти всяка команда може да се намери вратичка и какво ще постигнем с това,освен,че си прецакваме играта ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

r1odayftw написа:Ае не знам какво ви става ако трябва да са напълно смисълени командите до никъде няма стигнем.На почти всяка команда може да се намери вратичка и какво ще постигнем с това,освен,че си прецакваме играта ?
Мхм! Стената всеки си я има за валидна, всеки си я изпълнява добре. Дойдохте няколко индивида и почнахте във всяка дума, във всяка команда да търсите к'во да промените. Абе играйте си играта и спрете с тъпите теми и предложения.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Казах го преди, ще го кажа и сега.
Командата е валидна, обаче не разбирам ква е тая дилема.
Като кажеш ВЪВ ИЗОЛАТОРА е пределно ясно къде трябва да си.

Влезнахте тука няколко тарикати и си чувъркате в главите на играчите, е да ама не!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Браво за романите, но сте се изписали само на обем. Ползвайте си командата и няма нещо, като валидна или невалидна наредба, а има изпълнима и неизпълнима. Неизпълнимата е тази, с която не може да се справи engin-a на играта.
kofein написа:Взимаш чаша и я слагаш на масата. НА = върху, не ДО

Относно картините на Тони Монтана, картината е закачена ЗА стената и виси ДО нея, следователно нейното текущо местонахождение е ДО стената, независимо, че е закачена НА/ЗА нея.

EDIT

Едитни темата така, че гласа на хората, които гласуват, без да оставят коментар да е невалиден !
Правилно!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

[quote="Excione ツ"]Браво за романите, но сте се изписали само на обем. Ползвайте си командата и няма нещо, като валидна или невалидна наредба, а има изпълнима и неизпълнима. Неизпълнимата е тази, с която не може да се справи engin-a на играта.

[quote="kofein"]Взимаш чаша и я слагаш на масата. НА = върху, не ДО

Относно картините на Тони Монтана, картината е закачена ЗА стената и виси ДО нея, следователно нейното текущо местонахождение е ДО стената, независимо, че е закачена НА/

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Малката ;* »

kofein написа:Взимаш чаша и я слагаш на масата. НА = върху, не ДО

EDIT

Е, ма много сте ми смешни като почнете с тези ваши глупости. Не мога да разбера к'во се хапете за най-малкото нещо, само и само да се направите на големите откриватели, че сте намерили грешка у някого, па после да ви прославят за по-велик играч или за по-голям умник. Т'ва което си дал като пример е вярно, ама айде моля ти се, то става въпрос за реалния живот, а не за няк'ва смотана игра в интернет. Вие хубаво обичате да си го давате тоя пример с чашата, ама в детската градина като кажеш на някое малко детенце "Марш наказан в ъгъла" то директно ще влезе в него ли? Я се стегнете се малко. Преди мен мнозина са се изредили, сега е и мой ред - тази команда си я има от години и си важи още първото й употребяване и съветвам Кофеина и Теодор (както каза Симона) да спрат да дрънкат глупости на играчите, че им бъркате в мозъците и ви вярват на простотиите. Relax, т'ва е просто една игра, никой няма да ви пише 2-ка по български език за неправилно използване на предлог. :)
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: P@T0K@ D@F|
Скайп профил: DAFI_2000
Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

Здравейте.
Някой беше дал тази команда и аз застанах до изолатора на задната стена и ме убиха... Мисля, че трябва да сме ДО изолатора.
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Командата си е валидна.Тези спорове и издребнявания не водят до нищо добро,сами си творим играта с глупости.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”