Предложение за Дъст2
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Дъст2
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавено плугина за бонус пари.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Дъст2
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - В други сървъри,които влизам чат пат
съм забелязал,че има такъв плъгин,а той представлява:Можеш да избираш м/у двата отбора Т и СТ според теб кой ще победи на рунда и залагаш пари с командата "bet t all или bet ct all",пък може и определена сума,не е задължително всичките да си давате.Мисля,че този плъгин ще е в отползва на доста играчи,когато нямаш пари и лека по лека ти дава рандом брой.Ако бъде одобрен ще потърся и ще си едитна мнението.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Дъст2
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - В други сървъри,които влизам чат пат
съм забелязал,че има такъв плъгин,а той представлява:Можеш да избираш м/у двата отбора Т и СТ според теб кой ще победи на рунда и залагаш пари с командата "bet t all или bet ct all",пък може и определена сума,не е задължително всичките да си давате.Мисля,че този плъгин ще е в отползва на доста играчи,когато нямаш пари и лека по лека ти дава рандом брой.Ако бъде одобрен ще потърся и ще си едитна мнението.
- Баннат
Re: Предложение за Дъст2
Аз съм против,няма нужда от прекалено много плъгини,а и реално погледнато,ако има 1 от добрите играчи (примерно Мартин - DemoLition) всеки ще залага на него и на такива добри играчи като него.
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
Нененененененнененненененен, това е пълна глупост! Не винаги знаеш кой кого ще убие!Musti написа:Аз съм против,няма нужда от прекалено много плъгини,а и реално погледнато,ако има 1 от добрите играчи (примерно Мартин - DemoLition) всеки ще залага на него и на такива добри играчи като него.
Например 8 човека са бетнали на Мартин с по 1000, а пък на Иван Шишман един му е бетнал (заложил) 6000. Ами ако Иван Шишман убие Мартин се сещаш колко пари взима този , който е бетнал на него и колко губят тези, които за бетнали на Мартин. Те не губят много, но ако не ти останат точно 1000 да си купиш оръжие, а пък си ги бетнал ....

Има и друг пример, в който се бият двама добри и няма как да разбереш кой ще победи, всеки бетва на различен човек и накрая който се укаже , че победи заложилите на него печелят.
Офтопик:

- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Това беше предложено, и на минутата беше отхвърлено. Аз съм против, ненужно е :mnms:viewtopic.php?f=180&t=18405
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Аз скоро го предложих, но беше отхвърлено.. Пак съм За, предложението ми изглежда интересно. 

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Пък и не само той и babulsa и swingera,затва и аз съм противMusti написа:Аз съм против,няма нужда от прекалено много плъгини,а и реално погледнато,ако има 1 от добрите играчи (примерно Мартин - DemoLition) всеки ще залага на него и на такива добри играчи като него.
- Respected
- Обратна връзка:
Но нали знаете,че не само на играч може да се залага дори и като си ЦТ пак можеш да залагаш за Т и ако спечелят получаваш пари.
- Respected
Смешни сте, като заложат всички на един отбор, да не мислите, че ще е голям коефициента?
Лично съм играл с Емо в такъв сървър и това е наистина добра идея и я подкрепям с За.
Ако искаш залагаш, ако не искаш не залагаш, това е.
Лично съм играл с Емо в такъв сървър и това е наистина добра идея и я подкрепям с За.
Ако искаш залагаш, ако не искаш не залагаш, това е.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Охоо, и аз съм ЗА! Доста е кофти, когато играеш в един отбор с някакви балъци, дето не знаят с кое копче да вървят и отборът ти губи в продължение на няколко рунда, защото накрая все оставаш без пари==>не можеш да си купиш хубаво оръжие==>пак губите... Даже плугина няма и да натовари машините, само 34KB е - цък. А и кво толкова ви пречи? Както каза Тедо - който иска си залага, а който не иска - не залага. 

An ugly personality destroys a pretty face.
- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Гъзелката е права,а и ще бъде нещо ново за играчите.Малката ;* написа:Охоо, и аз съм ЗА! Доста е кофти, когато играеш в един отбор с някакви балъци, дето не знаят с кое копче да вървят и отборът ти губи в продължение на няколко рунда, защото накрая все оставаш без пари==>не можеш да си купиш хубаво оръжие==>пак губите... Даже плугина няма и да натовари машините, само 34KB е - цък. А и кво толкова ви пречи? Както каза Тедо - който иска си залага, а който не иска - не залага.

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Асам За ще кажа и защо... обичам в играта да има забава и много екстри ( за това играя жб щото там има такис ралти) и щ е е интересно ^^

- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Нали сървъра е пушка и се стреля "нормално" , че да му добавяме лиготии....
Аз съм ПРОТИВ , заради ето това viewtopic.php?f=180&t=18405.
Не може преди 2 седмици да е пусната същата тема , ама да е от потребител и да се отхвърли и после ей така ненадейно някой от "висшият" пилотаж да пусне и да се одобри - НЕ Е ЧЕСТНО ! Евентуално , ако някой някога оправи сървъра да се напълни с хора и да играят спокойно и нормално , а не да изиграят 2 игри и да саднат , че стрелят по един пълнител и да не хитват , тогава вече може да се сложи , но за сега е абсолютно излишно.
Не може преди 2 седмици да е пусната същата тема , ама да е от потребител и да се отхвърли и после ей така ненадейно някой от "висшият" пилотаж да пусне и да се одобри - НЕ Е ЧЕСТНО ! Евентуално , ако някой някога оправи сървъра да се напълни с хора и да играят спокойно и нормално , а не да изиграят 2 игри и да саднат , че стрелят по един пълнител и да не хитват , тогава вече може да се сложи , но за сега е абсолютно излишно.
Последно промяна от Musti на 29 Юли 2015, 13:57, променено общо 1 път.
Причина: Браво Ники,най-сетне някой с адекватно мислене да се изкаже!
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
И аз съм на мението на Ники дайте някой най сетне да го оправи тоя сървър!от Jiwkov* » 29 Юли 2015, 13:54
Нали сървъра е пушка и се стреля "нормално" , че да му добавяме лиготии....
Последна промяна Musti на 29 Юли 2015, 13:57, променена общо 1 път
- Respected
- Обратна връзка:
Даже не съм си направил труда да видя да ли е имало такава тема.До Живков - да ти кажа честно няма разлика да ли е отхвърлена от потребител и сега ще се одобри по-висш от него.Защото мислям,че ще бъде отползва за доста хора както съм казал в първия пост.
- Respected
Аз мисля, че ще бъде интересно на играчите а и не знам какъв е проблема да си добави ако нe прави някакви проблеми. Вашето мислене е обикновен дъст2 сървър, но помислете с какво ще навреди това ? Просто може под менюто да има едно 0- Не залагай и т.н. и то да се маха.
Така де аз съм ЗА.
Така де аз съм ЗА.

- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Аз мисля, че няма значение кой го предложил и кой не в крайна сметка всичко е за всички и за веригата най-вече. Та ако наистина някой му се занимава и търси за подобно нещо аз съм За и с краката, наистина мисля, че ще бъде по интересно и ще привлече внимание както в други сървъри, които са full 24/7 го има това.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Доста интересно предложение. Според мен ще е добре, защото понякога когато се падаме с слаб отбор губим много лесно пари. Нищо не пречи да си заложиш и ако имаш късмет да спечелиш. Който иска да си залага, а който не иска просто да не си залага. Гласувам с положителен глас. Ако има кой да го направи..

- Баннат
- Ник в играта: - SiLv[E]sTaR
Напълно подкрепям фондоса. За.fondos написа:Доста интересно предложение. Според мен ще е добре, защото понякога когато се падаме с слаб отбор губим много лесно пари. Нищо не пречи да си заложиш и ако имаш късмет да спечелиш. Който иска да си залага, а който не иска просто да не си залага. Гласувам с положителен глас. Ако има кой да го направи..