Малката ;* написа:Не, че нещо ама по всичко си личи, че думата "п*дал" на първата снимка е написана колкото за бъзика. А на втората снимка не виждам нито псувня, нито обида. Човека просто си говори тъпизми, което си е типично за него. Spy, т'ва твое оплакване е една от най-големите ти простотии, които си правил, баце, честна дума. Прочетох и в по-горните коментари, че Хулигата е казал, че сте си се разбрали да си се наричате с цензурирани думи, ама при условие, че сте кажи-речи дружки (или поне сте били) и сте си казали нещо на бъзик, а ти най-нагло се опитваш да го натопиш с нещо, което ти е казал на шега, е това вече е адски малоумно и тъпо от твоя страна. Само не мога да разбера какво целиш в момента? Да му свалят правата или ти да се издигнеш в очите на някого, че си хванал админ в "нарушение"? И в двата случая постъпката ти е пълна боза.

Да,той наистина ме уведоми, че ще ме нарича така. Обаче аз не съм изразил своето съгласие.
Едно, че тъпизмите бяха към друг играч, друго e, че заради тея тъпизми много хора остават без права. А той е С.А, пускам това оплакване за да не допусне пак същата гавра.
Да,права си, правил съм ужасно много тъпотии, но това нещо не мисля че пада там.
Мария, единственото което целя е, да бъде предупреден, не искам да му вземете правата, просто искам да помогнете на Куната да коригира държанието си, той направи толкова много за веригата, че ще е срамно ако заради мен си замине от екипа. За мен той е най-добрия.
В екипа ти да няма човек като Кунчо, е все едно да ядеш сандвич с нищо сложено в него.
Куне, можеше да намериш по-добра дума от "п*дал" .
Явно всички очакваме мнението на червеничковците.