Оплакване от админ - HuliganaKuncho

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - HuliganaKuncho

Мнение от novachrono »

1. Nick на Админа: HuliganaKuncho
2. IP на Админа: -
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Псува.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - Изображение , Изображение
5. Сървър: JailBreak

сърце не ми дава, да се оплача от човека, който хвърли много труд да прави нашият мод, но какво да се прави...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - HuliganaKuncho

Мнение от HuliganaKuncho »

За първото, понеже spy си мисли, че винаги говоря на него, казах че винаги когато му кажа нещо, ще слагам "*цензурирано*" отпред, за да знае че се отнася за него (на шега разбира се). Второто няма какво да го коментирам, не мисля че въобще има смисъл да се качва във форума. Между другото къде видя псувня (да се заканя на родата ти, например?).
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

То и СМСките псуват на шега ама тях ги наказвате а?
Втората снимка мисля че беше ебавка с Ивчето.
А и дори да съм се заяждал, можеше да ме гагнеш , не да направиш тва дето е на снимката, ти си С.А , не СМС!

И в бейс-а съм те виждал да псуваш,но за тях нямам доказателство.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Банални ставате вече с тези оплаквания. Ако ти кажа долен ляв амбреаж и от мен ли ще се оплачеш на някой механик?
Като продават алкохол на зависими, като Куната и Tony е така. Изброява всичко що види под краката си :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Човек искаш ли да ти покажа какво е псувня? Не ме ядосвай. Както и да е, нека червен се изкаже за това, тъй като само се напрягам. Искам да ти кажа обаче, че ти си едно много хитро ...., и ще ти изям дробчето, щото да не кажа колко пъти съм те виждал да нарушаваш правилата и да се правиш на ... Както и да е, спирам да пиша по темата.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

То, аз ако почна да псувам/обиждам. Веднага ще ме качят в форума. А ти сега се правиш на някъв, за една тема. Епа чакай малко е човек. Зако винаги правиш лесното, трудно? Айде нека да видим червения какво ще каже.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Малката ;* »

Не, че нещо ама по всичко си личи, че думата "п*дал" на първата снимка е написана колкото за бъзика. А на втората снимка не виждам нито псувня, нито обида. Човека просто си говори тъпизми, което си е типично за него. Spy, т'ва твое оплакване е една от най-големите ти простотии, които си правил, баце, честна дума. Прочетох и в по-горните коментари, че Хулигата е казал, че сте си се разбрали да си се наричате с цензурирани думи, ама при условие, че сте кажи-речи дружки (или поне сте били) и сте си казали нещо на бъзик, а ти най-нагло се опитваш да го натопиш с нещо, което ти е казал на шега, е това вече е адски малоумно и тъпо от твоя страна. Само не мога да разбера какво целиш в момента? Да му свалят правата или ти да се издигнеш в очите на някого, че си хванал админ в "нарушение"? И в двата случая постъпката ти е пълна боза. :)
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: destructioN
Скайп профил: marko_aleksiev007
Обратна връзка:

Мнение от destructioN »

сърце не ми дава, да се оплача от човека, който хвърли много труд да прави нашият мод, но какво да се прави...
Така...винаги може някой да се пошегува с друг играч дали ще го обиди на шега или нещо друго, но ти за какво го репортваш, като нищо не е направил това е било на шега :) плюс това на всяка една от снимките личи, че не говори сериозно...!
:bgflag: :victory:
Jail Break,DeathRun,Dust2Only,WoW,Talisman...CS1.6 :D
Respect To Be Respected !!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

viewtopic.php?f=178&t=17081&p=213893
И това беше на базик...Нищо лично към Кънчо, всички грешим, но и на базик го отнасяме.Споделям го понеже някой реват, че едните били с нещо повече или по малко. Нека поне сме равни.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от destructioN »

Всъщност ДА :) Това пак е на шега :D, но както виждаме fondos и nZero са били наказани нека да видим какво ще решат шефовете :) !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

destructioN написа:Всъщност ДА :) Това пак е на шега :D, но както виждаме fondos и nZero са били наказани нека да видим какво ще решат шефовете :) !
:D мноу ма кефиш пишеш ама и ти не знаеш кво пишеш :D

А по темата ако сте се разбрали да си говорите с *цензурирано* не виждам защо искаш да го натопиш -.-
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от destructioN »

JukeCity написа:
destructioN написа:Всъщност ДА :) Това пак е на шега :D, но както виждаме fondos и nZero са били наказани нека да видим какво ще решат шефовете :) !
:D мноу ма кефиш пишеш ама и ти не знаеш кво пишеш :D

А по темата ако сте се разбрали да си говорите с *цензурирано* не виждам защо искаш да го натопиш -.-
Мой да не знам ама ДА! :D та така, че тихо JunkCity оп Juke* mai frent xD :*
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Малката ;* написа:Не, че нещо ама по всичко си личи, че думата "п*дал" на първата снимка е написана колкото за бъзика. А на втората снимка не виждам нито псувня, нито обида. Човека просто си говори тъпизми, което си е типично за него. Spy, т'ва твое оплакване е една от най-големите ти простотии, които си правил, баце, честна дума. Прочетох и в по-горните коментари, че Хулигата е казал, че сте си се разбрали да си се наричате с цензурирани думи, ама при условие, че сте кажи-речи дружки (или поне сте били) и сте си казали нещо на бъзик, а ти най-нагло се опитваш да го натопиш с нещо, което ти е казал на шега, е това вече е адски малоумно и тъпо от твоя страна. Само не мога да разбера какво целиш в момента? Да му свалят правата или ти да се издигнеш в очите на някого, че си хванал админ в "нарушение"? И в двата случая постъпката ти е пълна боза. :)

Да,той наистина ме уведоми, че ще ме нарича така. Обаче аз не съм изразил своето съгласие.
Едно, че тъпизмите бяха към друг играч, друго e, че заради тея тъпизми много хора остават без права. А той е С.А, пускам това оплакване за да не допусне пак същата гавра.
Да,права си, правил съм ужасно много тъпотии, но това нещо не мисля че пада там.
Мария, единственото което целя е, да бъде предупреден, не искам да му вземете правата, просто искам да помогнете на Куната да коригира държанието си, той направи толкова много за веригата, че ще е срамно ако заради мен си замине от екипа. За мен той е най-добрия.

В екипа ти да няма човек като Кунчо, е все едно да ядеш сандвич с нищо сложено в него.

Куне, можеше да намериш по-добра дума от "п*дал" . :finger:

Явно всички очакваме мнението на червеничковците.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Дори и да сте се разбрали,това пак не оправдава админа да ползва такива думи. Админа ще бъде предупреден за действията си,а при повторение на случката ще бъдат наложени и допълнитркни санкции.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”