[Кандидат Админ] JailBreak - Morski..
- Respected
- Ник в играта: Morski
- Скайп профил: radoslav_conin1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] JailBreak - Morski..
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -16 !!
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Радослав.
4. Напишете Вашия ник! - Morski ми е първото име ,а второто Gorski..
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да стана админ поради това , че доста пъти като влизам и сървъра е полупразен няма админи за да мятат някой от терористите като полицай.Също така доста често срещам нарушители , хакери и тем подобни.Ще се опитам като съм в сървъра да се провежда една нормална игра.
7. Задължително Skype за връзка: - radoslav_conin1
Уточнявам: Напоследък имам голями проблеми и заради това не съм редовен , уча в друг град , където нямам компютър за игра.. Принципно зная правилата , спазвам ги гледам за нарушители и докладвам.През лятото когато съм ваканция обещавам ,че ще си оправя активноста.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Радослав.
4. Напишете Вашия ник! - Morski ми е първото име ,а второто Gorski..
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да стана админ поради това , че доста пъти като влизам и сървъра е полупразен няма админи за да мятат някой от терористите като полицай.Също така доста често срещам нарушители , хакери и тем подобни.Ще се опитам като съм в сървъра да се провежда една нормална игра.
7. Задължително Skype за връзка: - radoslav_conin1
Уточнявам: Напоследък имам голями проблеми и заради това не съм редовен , уча в друг град , където нямам компютър за игра.. Принципно зная правилата , спазвам ги гледам за нарушители и докладвам.През лятото когато съм ваканция обещавам ,че ще си оправя активноста.
Последно промяна от Morskii на 22 Юни 2015, 21:45, променено общо 1 път.

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] JailBreak - Morski..
Наистина се извинявам, че пиша под кандидатурата ти, но много бих искал да знам как ще обясниш това на хората, които може би ще ти дадат ЗА и на главните админи, които може би ще те одобрят? - http://dox.bg/files/dw?a=8091e1a818
И ако може наистина без да започваш да се оправдаваш, че това не си бил ти и някой ти е копирал ника и е правил FK с твоя ник, защото ти си смс админ и няма как някой да влезе без да ти знае паролата.
П.С. Сложете ми +1 предупреждение ако решите. Наясно съм, че само хора от екипа имат право да гласуват и да пишат под кандидатурите.
И ако може наистина без да започваш да се оправдаваш, че това не си бил ти и някой ти е копирал ника и е правил FK с твоя ник, защото ти си смс админ и няма как някой да влезе без да ти знае паролата.
П.С. Сложете ми +1 предупреждение ако решите. Наясно съм, че само хора от екипа имат право да гласуват и да пишат под кандидатурите.
- Respected
- Ник в играта: Morski
- Скайп профил: radoslav_conin1
- Обратна връзка:
Така , попитал си ме да ти обясня!!Туку що изгледах демото.
Обяснение : Така от известно време играя с ника : Gorski понеже съм си платил на него за смс админ.
Ако можеш да му сравниш на този пич Ип-то с моето и докажеш , че това съм аз тогава пичовете от екипа да ти вярват!!!
Уточнявам ника : Morski не е смс админ близо от 1 месец вече !!!
Обяснение : Така от известно време играя с ника : Gorski понеже съм си платил на него за смс админ.
Ако можеш да му сравниш на този пич Ип-то с моето и докажеш , че това съм аз тогава пичовете от екипа да ти вярват!!!
Уточнявам ника : Morski не е смс админ близо от 1 месец вече !!!
Последно промяна от Morskii на 21 Юни 2015, 17:25, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Няма как ника Morski 1 МЕСЕЦ да не е админски вече, при положение, че преди 5 дни игра с него и си имаше права. Или нямаш представа за времето, или лъжеш наистина кофти.
П.С. Пак повтарям, сложете ми +1 предупреждение ако решите.
П.С. Пак повтарям, сложете ми +1 предупреждение ако решите.
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 21 Юни 2015, 18:37, променено общо 2 пъти.
Причина: Другият път ще ти лепна Предупреждението !
Причина: Другият път ще ти лепна Предупреждението !
- Respected
Melachka, ти удряш границата на наглост. За слепи ли ни мислиш, че не гледаме? Строго те съветвам, да не пишеш никога повече по кандидатури, защото ще ти изиграе изключително лоша шега.
До кандидата, моя вот е против. Запознай се по-обстойно с това как върви играта и спецификите и. Имаш провинения и то не са малко и месец не стига, за да се забравят. Искам да си по-активен и да правиш доклади на нарушители, за да спечелиш доверието ми. Написаното в кандидатурата ти е вярно, но ако ти се дадат права на първите дни ще бъдеш пак потребител.
Доказа, че може да си отговорен и ти гласувам доверието си, леко да не ме предадеш, че прошка няма.
Успех на кандидата - За!
До кандидата, моя вот е против. Запознай се по-обстойно с това как върви играта и спецификите и. Имаш провинения и то не са малко и месец не стига, за да се забравят. Искам да си по-активен и да правиш доклади на нарушители, за да спечелиш доверието ми. Написаното в кандидатурата ти е вярно, но ако ти се дадат права на първите дни ще бъдеш пак потребител.
Доказа, че може да си отговорен и ти гласувам доверието си, леко да не ме предадеш, че прошка няма.
Успех на кандидата - За!
Последно промяна от Excione ツ на 26 Юни 2015, 19:44, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Аз ще ти дам За, но искам да си постоянно активен, защото в последните седмици беше намалил малко активността.
п.с. Наистина имаше играч, който му копираше ника - мога да потвърдя. Ако трябва и ИП ще предоставя на копирача.
п.с. Наистина имаше играч, който му копираше ника - мога да потвърдя. Ако трябва и ИП ще предоставя на копирача.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Хайде, и от мен едно за ,но искам както каза колегата ЛМ да си малко по-редовен. Останалото се оправя в пробния период! Успех.
Офтопик:
Последно промяна от - xaer0 на 26 Юни 2015, 12:45, променено общо 1 път.

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Хайде и от мен За, справяш се с СМС правата, но си качи активноста.
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз се колебаех какво да ти дам, защото в последно време не съм те засичал в сървъра,но пък от своя страна правиш доста доклади,което не е задължително, но е в плюс за теб.Не искам да се сърдиш,защото ти давам против.Причината е ,че мнението ми за теб не е напълно изградено и не мога да ти се доверя изцяло,затова мисля че още един месец доказване няма да ти навреди.Но имаш шанс и да те одобрят.Успех!
EDIT: Направи исканото от мен, качил си си активността, вече мнението ми е по-пълно за теб.Правил си доклади, а тези нарушения които споменават някои колеги, си ми обяснил че си имал копирач, където и LM^^ потвърди.Променям си мнението на ЗА!Мисля, че имаш място сред екипа ни!
EDIT: Направи исканото от мен, качил си си активността, вече мнението ми е по-пълно за теб.Правил си доклади, а тези нарушения които споменават някои колеги, си ми обяснил че си имал копирач, където и LM^^ потвърди.Променям си мнението на ЗА!Мисля, че имаш място сред екипа ни!
Последно промяна от PowerUP на 26 Юни 2015, 20:06, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
И от мене имаш против мисля че няма да се справиш с тоя пост имаш и нарушения в сървъра
- Глобален Модератор
Може да се справяш като смс админ но с активноста няма да се разберем като видя че влизаш редовно и качваш доклади може и да ти дам За!Против.
- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: