[Кандидат админ] Dust II Arena - HAH.1337

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: pNshr
Скайп профил: Nerchy.
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Dust II Arena - HAH.1337

Мнение от Approve »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Изображение
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - HAH.1337
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust II Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Наказване на нарушителите в сървъра бих искал да бъда част от екипа ви
7. Задължително Skype за връзка: - Nerchy.
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust II Arena - HAH.1337

Мнение от ivo5456 »

Ае нищо лично мой, ама екип заявки ли искаш да си или сървър админ. Поне кажи, че се кандидатира за екип заявки, за да те направят админ някъде.. *_*
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 06 Юни 2015, 07:00, променено общо 1 път.
Причина: Нищо лично, но си наясно че не можеш да пишеш. Можеше да му го кажеш на ЛС. Да не се повтаря!
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: pNshr
Скайп профил: Nerchy.
Обратна връзка:

Мнение от Approve »

ivo5456 написа:Ае нищо лично мой, ама екип заявки ли искаш да си или сървър админ. Поне кажи, че се кандидатира за екип заявки, за да те направят админ някъде.. *_*

Как няма да искам да съм админ и екип заявки харесва ми да изпълнявам заявките и когато няма админи в дъста аз стоя там и наказвам нарушителите в сървъра.. ако имаше редовни админи нямаше да пратя кандидатура.
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 06 Юни 2015, 07:01, променено общо 1 път.
Причина: Не можеш да пишеш по кандидатурата, освен ако не ти е зададен въпрос. И при теб да не се повтаря!
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Та тъй.Ако искате директно ме банвайте от форумчето ви, ама по тая кандидатура няма как да не взема мнение.Искам да отбележа, че горепосоченият чичко, лъже и маже на чували.Тия 30 часа изобщо ги няма и ако някой от по-мързеливите, но мъдри администратори влезне в сървъра ще види, че 75% от времето, той седи спек.Като го питаш кво правиш и той ти отговаря, че бил следял играта.Еми баце сорка, ама ти не си задължен да я следиш и това не е твоя работа.Подчертавам, че оня SlutMachine(дето го не познавам) и 1886 доста често са вътре и ако някой си навие г*зицата може да ме подкрепи.До тука нищо нередно.Но с тая кандидатура, категорично ме увери, че си висял само за да натрупаш часовете и да се опиташ да се намърдаш в екипа още по-надълбоко.Доказателства няма, няма и да се трудя да правя, щото ако дори и един админ беше влезнал вътре(трябва и малко съобразителност) щеше да забележи наглите постъпки на образа.Сега вече е късно и едва ли ще ги прави тия, ама то и цялата работа е...Аре със здравие.Не ме интересуват предупреждения, заплахи, интернет шамари и подобни.Който накъдето, всеки натам.
Последно промяна от Musti на 06 Юни 2015, 08:37, променено общо 2 пъти.
Причина: Караджа всичко това което си написал е съвсем вярно,но можеше да го споделиш на някой и на ЛС,а не по кандидатурата. Като имаш ясни доказателства можеш да пишеш. Да не се повтаря.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Както е казал Караджата,виждал съм те да седиш Спец часове наред,за да натрупваш часовете.
Имаш нарушения, като Смс Админ,което означава, че не можеш да се справиш с правата.
Още ти е рано за този пост,от мен ПРОТИВ!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Аз пък съм ЗА тва просто за големи глупости го режете и Караджата и Мусти и аз сме правили грешки като админи та какво остава за него нали за това е пробния период за да видим дали става за админ. Най-голямото ЗА , което съм давал някога момчето е по-редовно от повечето админи в дъста да не кажа всички , постоянно ме вика ако има хакери и гарантирам , че ще се справи. Има часовете с 3 ника а този последния HAH.1337 му е от 1-2 седмици , направете си сметка щом за 1-2 седмици е направил часовете с този ник дали е редовен или не. И винаги , когато съм в сървара под друг ник го виждам , че се справя като СМС-ка гагва ги и подържа реда като има хакери здрав кик и ми предоставя демота да ги банвам , винаги винаги за-най малкото ми пише и е нон-стоп вътре. Гарантирам , че няма да се издъни ако бъде приет.

Офтопик:
Боте гледай наистина да не ме изложиш щото щи загрея врата :D ( ако те приемат)
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Против и от ме ВИЖДАЛ СЪМ ТЕ ДА СТОЙШ спектатор многократно и то не един път това е почти всеки ден,спазваш правилата,активен си,но с това да висиш спектатор нон стоп,когато няма админ да те проследи какви ги вършиш това е черешката на тортата + това ти е рано ЕКИП ЗАЯВКИ + АДМИН.Другия месец пробвай пак !
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Имаш нарушения, като Смс Админ,което означава, че не можеш да се справиш с правата
против и от мене.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

viewtopic.php?f=78&t=17054&p=225462#p225462`

Не си прави труда да пускаш кандидатура скоро,още веднъж се вижда, че от теб админ няма да излезе за сега.
Предлагам ти да се потрудиш да прочетеш тази тема няколко пъти и освен това да я научиш наизуст! - viewtopic.php?f=12&t=3654
ОТХВЪРЛЕН
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”