[Кандидат админ] Jalibreak - Melachka
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Jalibreak - Melachka
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder, Deathrun, JailBreak, HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да, имам ги, дори повече от 30.
3. Напишете Вашето име! - Ивайло
4. Напишете Вашия ник! - Melachka
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да има ред в сървъра, доста пъти се е случвало да няма админ в сървъра, а вътре има 12+ играча, които чакат да играят, а няма как, защото няма админ, който да метне някого CT. Също така има много нарушители, които не се наказват и провиненията им се подминават. Това трябва да се промени.
7. Skype за връзка: - ЛС, както и E-mail: iconversez@abv.bg
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да, имам ги, дори повече от 30.
3. Напишете Вашето име! - Ивайло
4. Напишете Вашия ник! - Melachka
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да има ред в сървъра, доста пъти се е случвало да няма админ в сървъра, а вътре има 12+ играча, които чакат да играят, а няма как, защото няма админ, който да метне някого CT. Също така има много нарушители, които не се наказват и провиненията им се подминават. Това трябва да се промени.
7. Skype за връзка: - ЛС, както и E-mail: iconversez@abv.bg
Последно промяна от Melachka на 07 Юни 2015, 23:49, променено общо 1 път.
- Супер потребител
- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
Re: [Кандидат админ] Jalibreak - Melachka
Против, засичал съм те в сървъра и почти всеки път си ми правил ФК. Също така си измисляш златното правило, че можеш да бъдеш CT 3 пъти подред. Много админи съм питал и нито един от тях не го е потвърдил.
Последно промяна от kr0z на 04 Юни 2015, 01:05, променено общо 1 път.
Причина: Само хора от екипа на slackserv имат право на глас!
Причина: Само хора от екипа на slackserv имат право на глас!
I<3 FOOD
- Respected
Освен да подливаш вода на останалите играчи в сървъра не съм видял друго, като съм сменял имената и не само. В момента си изключително активен, имаш няколко доклада, което е много добре и е в твой плюс, играеш повече от сървърния екип (за сега). Не избърза да пуснеш кандидатурата, което отново е добре, но тук стои едно голямо „но“. Искам да си коригираш държанието, е да го кажа по-просто, да не пишеш детински изкази в админ чата, защото малко остава да ти отнемам тази привилегия, когато съм в игра. Изпадаш в истерии, когато бъдеш убит неправомерно, едва ли не идва апокалипсиса. Ако ти се дадат права ще наказваш много необективно и няма да даваш шанс на новите играчи. Казвам ти, че ако беше пуснал преди седмица, две кандидатура щях директно да те изрежа с категорично против по всеки един казус, но позатегна положението последните дни. Запознай се с правата и задълженията на SMS потребителите и не ги вкарвай в твоите схеми, защото те са си платили за привилегия, а не да ти гледат изгодата. Видя ли отново подобно топене лично ще те накажа с порицателна цел.
Пас, ще видим на къде отиват нещата.
Пас, ще видим на къде отиват нещата.
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 04 Юни 2015, 08:57, променено общо 1 път.
Причина: Оправи си мнението или си За или си Против такива пасове не важат !
Причина: Оправи си мнението или си За или си Против такива пасове не важат !
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Аз пък лично съм много доволен от него,играе добре и се справя! Наистина трябва малко по добре да понасяш ако са те убили без причина все пак това е игра и е направена с цел да се забавляваме. Нищо не ти пречи ако те убият погрешно на следващия рунд да си поискаш FD. Аз ти давам За,и се постарай ако те одобрят да не съжалявам! Успех! 

- Глобален Модератор
Аз пък ти давам Против защото като те застрелят и си изпускаш нервите и съм те гагвал и то не един път!! Успех 

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Против от мен. Много спамиш за CT, лесно си изпускаш нервите..
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против, ще се доверя на колегите.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Баннат
Против и от мен,спечели доверието на колегите и си оправи държанието в сървъра,и тогава заповядай отново,но не по рано от 1 месец.
ОТХВЪРЛЕН
ОТХВЪРЛЕН