[Кандидат админ] JailBreak - TpeboMaH118
- Баннат
- Ник в играта: Bewz
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
[Кандидат админ] JailBreak - TpeboMaH118
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 14 години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам повече от нужните.
3. Напишете Вашето име! - Ивелин
4. Напишете Вашия ник! - TpeboMaH118
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Много майки се споменават в сървъра,а понякога не се докладва,а и не искам съвъра да губи играчите си по този начин и да има сърдити играчи.
7. Задължително Skype за връзка: - purplehaze705
П.П - Искрено се извинявам за предишните лъжи в кандидатурите си и профилите си,просто бях толкова заслепен от желанието да бъда част от Вашият екип, че забравих,че с лъжи ще стане още по-лошо.Ако мога да съжалявам за нещо ще е това.Дано някои от Вас да могат да ми се доверят.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам повече от нужните.
3. Напишете Вашето име! - Ивелин
4. Напишете Вашия ник! - TpeboMaH118
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Много майки се споменават в сървъра,а понякога не се докладва,а и не искам съвъра да губи играчите си по този начин и да има сърдити играчи.
7. Задължително Skype за връзка: - purplehaze705
П.П - Искрено се извинявам за предишните лъжи в кандидатурите си и профилите си,просто бях толкова заслепен от желанието да бъда част от Вашият екип, че забравих,че с лъжи ще стане още по-лошо.Ако мога да съжалявам за нещо ще е това.Дано някои от Вас да могат да ми се доверят.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
- Глобален Модератор
Re: [Кандидат админ] JailBreak - TpeboMaH118
От мен Против,поради това че не те виждам много а ако случайно се сетиш да влезеш играеш 10-15 мин. колкото да се види че си влизал и пак си излезеш.
Последно промяна от monster на 01 Юни 2015, 20:23, променено общо 1 път.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Трите мнения по горе не се зачитат,искам вотовете да бъдат обосновани въз основа на дадения играч ;) и държанието му в сървъра!

- Respected
Код за потвърждение: Избери целия код
TpeboMaH118 55 часа и 5 мин. 212.233.231.7 2015-05-30 12:18:42
Поиграй още, снимай тези „майки“ и ги качвай, за да видя, че имаш желание, а не да получавате права, колкото да имате имунитет и вип екстрите. Против - на тази кандидатура не очаквай друго!
Последно промяна от Genata на 30 Май 2015, 20:53, променено общо 1 път.
Причина: Ей това е обоснован отговор! Браво !
Причина: Ей това е обоснован отговор! Браво !
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
И от мен ще имаш против, правилата ги знаеш ама доста рядко те виждам в сървъра. Влизай по-често, показвай активна игра и може да ти дам за другия път.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
ПРОТИВ ,и единствената причина за това е ,че от както си пусна кандидатурата не съм те засичал. Успех!
- Супер потребител
Значи аз няма да пиша романи и ще ти дам против, но все пак ще се обоснова. В сървъра те засичам сравнително малко, а преди когато влизаше съм те виждал да се заяждаш, а да не говоря и че си псувал. Преди ме злепоставяше и се пишеше в други форуми с моите данни. Това няма да ти го простя и според мен все още не си пораснал достатъчно. Няма да се справиш сигурен съм и за това моя вот е такъв. Колкото и пъти да пуснеш кандидатура, аз винаги ще ти давам против. Айде с здраве !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Колкото и рядко да ми се случва да влизам в сървъра съм те видяла един път. Мисля, че трябва да поиграеш още малко - против.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
И аз съм против! Поради простата причина ,че откакто си пуснал кандидатурата не съм те мярнал и веднъж в сървъра. Виждал съм те 2-3 пъти и си се държал добре пред мен,но това с лъжата не ми харесва. Стани по-редовен и ме накарай да си променя вота.Успех!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: