[Кандидат Админ] Deathrun Extreme - War[N]!nG ;]]
- Баннат
- Ник в играта: War[N]!nG ;]]
- Скайп профил: d2public
- Вашият пол е: Мъж
[Кандидат Админ] Deathrun Extreme - War[N]!nG ;]]
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Играя в сървъра от 2години.
3. Напишете Вашето име! - Димитър.
4. Напишете Вашия ник! - War[N]!nG ;]]
5. За кой сървър кандидатствате? - Deathrun Extreme.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Бих искал да помогна да се задържи максимално реда в сървъра също всеки хакер/скриптар да бъде наказан!
7. Задължително Skype за връзка: - d2public
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Играя в сървъра от 2години.
3. Напишете Вашето име! - Димитър.
4. Напишете Вашия ник! - War[N]!nG ;]]
5. За кой сървър кандидатствате? - Deathrun Extreme.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Бих искал да помогна да се задържи максимално реда в сървъра също всеки хакер/скриптар да бъде наказан!
7. Задължително Skype за връзка: - d2public
Dust2 OnLy @ 1000 FPS
IP: 89.215.27.104:27015
- Баннат
Re: [Кандидат Админ] Deathrun Extreme - War[N]!nG ;]]
От мене против,нямаш часовете,а и съм те виждал веднъж и тогава те хванах в нарушение,за което се оплака.
- Баннат
В сървъра играя от две години сървъра го няма в gametracker за да ви покажа! имам ги.
Последно промяна от kr0z на 16 Мар 2015, 14:55, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!Нямаш право да пишеш по кандидатурата освен ако не ти е зададен въпрос!
Причина: +1 Предупреждение!Нямаш право да пишеш по кандидатурата освен ако не ти е зададен въпрос!
Dust2 OnLy @ 1000 FPS
- Баннат
- Ник в играта: '
Играеш от 2 години ама друг път недей да се вземаш за играч, а нас да ни правиш на балъци.
Нямаше да си регистриран на 15 март 2015, ако играеш от две години замисли се.
Другото което си правил нарушение и си нямаш представа за правилата на сървъра.
Не си за този пост, прекалено рано ти е от мен имаш едно голямо Против!
Нямаше да си регистриран на 15 март 2015, ако играеш от две години замисли се.
Другото което си правил нарушение и си нямаш представа за правилата на сървъра.
Не си за този пост, прекалено рано ти е от мен имаш едно голямо Против!
- Баннат
[size=85]Хаха ей приятелче аз когато съм играл в този сървър ти неси знаел за веригата играл с с над 4 ника! от 2013 декември.
Никове:
MaSh!NaTa
[StM]Headshot.Machine
SaD#PoWeR
Admin_123
SuPeR@HeAdShOT!
И д.р знам перфектно всички команди дори в момента държа сървър исках да помогна ,но явно ще бъда отхвърлен там балъците с извинение да пращат смсите ,който за нищо не стават и хал-хабер си нямат каква отговорност е да си админ и разбираш. Пише ако ви питат аз до колкото виждам разясневяме но да я местят темата в отхвърлени като искат да губят редките отговорни и разбиращи админи ако искате дори можете да ме баннете от форума това беше от мен Лек ,Ден![/size]
Никове:
MaSh!NaTa
[StM]Headshot.Machine
SaD#PoWeR
Admin_123
SuPeR@HeAdShOT!
И д.р знам перфектно всички команди дори в момента държа сървър исках да помогна ,но явно ще бъда отхвърлен там балъците с извинение да пращат смсите ,който за нищо не стават и хал-хабер си нямат каква отговорност е да си админ и разбираш. Пише ако ви питат аз до колкото виждам разясневяме но да я местят темата в отхвърлени като искат да губят редките отговорни и разбиращи админи ако искате дори можете да ме баннете от форума това беше от мен Лек ,Ден![/size]
Последно промяна от Musti на 16 Мар 2015, 19:29, променено общо 2 пъти.
Причина: Такива многознайковци не ни и трябва,с извинение това отношение не трябва да е на кандидат админ. + 1 Предупреждение,не знаеш правилата на форума.
Причина: Такива многознайковци не ни и трябва,с извинение това отношение не трябва да е на кандидат админ. + 1 Предупреждение,не знаеш правилата на форума.
Dust2 OnLy @ 1000 FPS
- Баннат
------------------
Dust2 OnLy @ 1000 FPS