Оплакване от несправедлив бан

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: НЯМАМСИ
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан

Мнение от zahari21 »

1. Вашият ник: XAAAAAAAAAAAAAAAAA
2. Сървър: d2
3. Ник на админа: by Admin KaRaJaTa1988.
4. Вашето IP: Your IP : ' 188.254.131.71 '
5. Причина, поради която сте наказан: wh
6. Демо на играта ви: http://www.filedropper.com/slackservdust2arena
7. Screenshots: не са направени снимки

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 206
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin KaRaJaTa1988.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : XAAAAAAAAAAAAAAAA
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 57172335 '
[AMXBans] Your IP : ' 188.254.131.71 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your console.

каража, не си прави изводи от 2-3роунд-а всеки играч си има съмнителни моменти гледай ги за малко по дълго време,бързата работа срам за майстора. :happy:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Моя компютър така ми предава инфото, че или той е за смяна, или ти си си чист no recoil.Найстина избързах, въпреки, че имам стабилно оправдание, няма да се оправдавам.Нека се счита за грешен бан, НО!Нека колегата Трикстер ако има време и желание да погледне демото.Също така разчитам и наа Демолюшъна, до тогава аз съм на мнението, че не ти е чиста работата.И нека който гледа демото да види, точно рунда, преди който ядеш бан, как го знаеш къде е.Точно от къде ще излезе, след като е плантнал бомбата.Извинявам се, ако е моя грешката, но искам мнението на по-компетентните от мене, щото точно вчера както бяха зазатваряли една тема, така нещата се обърнаха.Нямам нищо против тебе, знаеш, че те уважавам като играч, даже и знаех, че си ти(по сърфа между Б бомба и СТ спаун), но нека Трикстер или демолюшън изгледат демото и дадът своето мнение.Това ако имат време и желание.Не е от нета проблема, лаг ли е не знам що е, но вероятно при 100фпс играта е прекалено различна.Надявам се, че всичката тая работа е от моя компютър, че си чистичък и тъй напреде.Ако ще и като айм да те виждам, няма да оспорвам играта ти(ако си чист) и още веднъж ще ти се извиня.До тогава съм гроб!
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Няма хак на демото.
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Trickster »

Понеже е малко късно сега и ми се спи доста ще погледна демото утре около обяд най-вероятно, и ще направя едит.

Преди малко се опитах да пусна демото, но явно няма да имам успех с подкарването му...само ще вмъкна относо recoila, че в нашия сървър като съм наблюдавал играчи излгежда точно като recoil, но на тяхното демо си върви както трябва(не знам от къде идва проблема говорете с Гошо, така че го имайте на предвид като гледате :) )
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи, Демолюшъна е на мнението, че чийт няма.Съгласявам се с него и Ники.Нека бана бъде махнат, но ако има проблем с отката, каква е нашата вина?Нямам против нищо, нека се счита за грешка, но е доста прецакващо от наша гледна точка.Нека Гошо да си оправи проблема, щото съм убеден, че не
само аз ще се подвеждам.Щото в тоя случей, аз мога да пусна скрипт и да си имам оправданитео, че това е от сървъра.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Бана е премахнат.Приятна игра в сървърите на Slackserv.com.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”