Флуд?

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: точка B3lo i Treva
Скайп профил: stefan4avdarov
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Флуд?

Мнение от Sex i B3lo »

Ами влизам си в сървъра играя и натискам С за радио команда и ме реконектва във някакъв сървър. После натискам v , което копче съм байнднал за командатa /me пак ме реконектва... Рових по cstrike нищо няма. Кажете какво да направя. (Без ре инстал , плс :D ) :mnms:
точка B3lo вА Чупи
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Флуд?

Мнение от Excione ツ »

Вероятно си хванал slowhacking, потърси в cstrike директорията на играта си файлове с разширение *cfg и там ще намериш дадените промени, които може да са от рода на bind enter connect 127.0.0.1 и прочие. След, като изчистиш от нежеланите редове, то натисни с десен бутон на файла и избери свойства и задай атрибута само за четене.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Excione ツ написа:Вероятно си хванал slowhacking, потърси в cstrike директорията на играта си файлове с разширение *cfg и там ще намериш дадените промени, които може да са от рода на bind enter connect 127.0.0.1 и прочие. След, като изчистиш от нежеланите редове, то натисни с десен бутон на файла и избери свойства и задай атрибута само за четене.
Ако това не стане просто си преинсталирай цс-а, и повече не влизай във сървър който има Slowhacking, защото постоянно трябва да си я преинсталираш. И на мен така ми се получаваше, преинсталирах я, и сега имам сървъри във които играя редовно, и нямат slowhacking.
Трий сървърите в които мислиш че има slowhacking, и повече не ги добавяй!
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Дай на read-only из цфг тата и няма да имаш ядове след като премахнеш слоухакинга
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: НЯМАМСИ
Обратна връзка:

Мнение от zahari21 »

изтрии си всички .cfg файлове от csstrike, то ти е заразило цфг-то и ти изтеглило от сървъра нали такива "слоухакинг",тоест ти е изтеглило 2-3цфг-та, където в тях пише нали "connect 11.11.11.11:2222" тях като ги изтриеш няма да имаш ядове, после ги сложи на read only както казаха по горе :happy:
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: точка B3lo i Treva
Скайп профил: stefan4avdarov
Обратна връзка:

Мнение от Sex i B3lo »

Проблема е , момчета , че си преинсталирах цс-а и пак същата работа. Даже и в цфг-тата няма нищо подобно на connect и някакво ай пи
точка B3lo вА Чупи
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: broko
Скайп профил: doomlights

Мнение от broko »

точка i B3lo написа:Проблема е , момчета , че си преинсталирах цс-а и пак същата работа. Даже и в цфг-тата няма нищо подобно на connect и някакво ай пи
То не се оправя , защото си инсталирал играта в папка със същото име като старата.Ако не си го направил при новата инсталация , няма как да се рестартират всички конфиги,slowhackin-ги и подобни.
Инсталирай си пак CS-а в папка с някакво random име , но то да не съвпада със името старата папка.Няма какво друго да е , щом пак ти е същото след като си правил нещата постнати по-горе.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Смятам темата за приключена.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"