Търся игра като gta 4
Модератор: Развлечения
- Баннат
Търся игра като gta 4
Търся игра , която има реална графика и е като gta 4 [убииства , крадене на коли и така нататък.]
- Новак
- Ник в играта: Glenfiddich^
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
Re: Търся игра като gta 4
Незнам за убийства , но може ако много ти се кара кола , да си дръпнеш TDU 2 (Test Drive Unlimited 2).
Прекрасен симулатор , реален е доста.
Също така можеш да си дръпнеш и SimRaceWay.
Освен GTA друга с крадене коли и убийства немога да се сетя... А може би Gangster Vegas ... Но тя е за телефон или таблет...
Прекрасен симулатор , реален е доста.
Също така можеш да си дръпнеш и SimRaceWay.
Освен GTA друга с крадене коли и убийства немога да се сетя... А може би Gangster Vegas ... Но тя е за телефон или таблет...

Последно промяна от kr0z на 26 Фев 2015, 16:43, променено общо 1 път.
Причина: Момчето пита конкретно за игри подобни на GTA 4,като не знаеш,не пиши,че следващия път ще ти сложа предупреждение!
Причина: Момчето пита конкретно за игри подобни на GTA 4,като не знаеш,не пиши,че следващия път ще ти сложа предупреждение!
- Баннат
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
- Баннат
Само да кажа , че имам 600 гб свободно пространство на диска , 3 рам памет [за памета не се смейте много]
- Напреднал
- Ник в играта: Crixus
- Обратна връзка:
- Баннат
ivan18 написа:Watch Dogs , Sleeping Dogs - лично мен тези игри ме кефят супер много..
Пробвал съм ги , не ми кефят особено ...
- Respected
Според мен след тоя пост, на темата ти никакво внимание не трябва да се обърне.Никоя игра подобна на ГТА 4 или самата тя, няма да тръгне на 3 гб рам.DerBy написа:Абе на тоя трябва да му се сложи предупреждениеОфтопик:
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
- Respected
Казахме ти.Ти да не мислиш, че блика от игри?Дай си характеристиките на компютъра, да се знае кво да се гледа.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Баннат
- Respected
Само едно да питам.Как си играл Watch Dogs, като иска 6гб рам, а ти си с 3?Рамта ти е малко за хубавите игри.Не си мисли, че изобщо можеш да се направиш на разсърден.Дадени са ти предложения.Ако ги подкараш, подкараш, но ако неще?Казах ти, дай си характеристиките на компютъра.Ако не знаеш, питай.Никой няма да те ухапе.
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
За хората със слаби PC е създадена програмата OnLive в която има Free Trial на почти всички игри включително и Watch Dogs.KaRaJaTa1988 написа:Само едно да питам.Как си играл Watch Dogs, като иска 6гб рам, а ти си с 3?Рамта ти е малко за хубавите игри.Не си мисли, че изобщо можеш да се направиш на разсърден.Дадени са ти предложения.Ако ги подкараш, подкараш, но ако неще?Казах ти, дай си характеристиките на компютъра.Ако не знаеш, питай.Никой няма да те ухапе.

- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Ти да не си мислиш че игрите подобни точно на GTA 4 са безкрайни.. тези които сме ти предложили са най-сходни по графика и геймплей... Ето ти още една подобна - Scarface