В описанието е написал "охладител за компютър"KaRaJaTa1988 написа:Чакай ся, за лаптоп ли става въпрос или за настолно ПЦ?
Така, аз лично под компютър разбирам настолен.Той никъде не е уточнил, че става въпрос за лаптоп, но пък аз охлаждаща подложка за персонален компютър не съм виждал никъде.За това го попитах.Ако става въпрос за охлаждаща подложка за лаптоп, не мога да дам мнение, защото нямам никаква информация за марки и модели...fragman написа:В описанието е написал "охладител за компютър"KaRaJaTa1988 написа:Чакай ся, за лаптоп ли става въпрос или за настолно ПЦ?
Точно и аз това щях да напиша , моя скромен съвет към тебе е ако предприемаш нещо спрямо хард диска да прочетеш ето товаGenata написа:чакай малко,къде искаш да го слагаш тоя охладител ? има охладители за хард диска,и вентилатори по кутията,ама такова чудо охладител за компютър за пръв път чувам
Не се дървя.И понеже не ща да изглеждам като спамер ще се опитам да помогна на автора, който все пак не каза за какво аджеба става въпрос.iv00 написа:Да не ми се разсърдиш ама аз така не мога да се сдържам. Като нямаш информация за подложки за лаптопи и не си чувал за охладители за компютри за чии се дървиш и ти тука.
Без лоши чувствaKaRaJaTa1988 написа:Не се дървя.И понеже не ща да изглеждам като спамер ще се опитам да помогна на автора, който все пак не каза за какво аджеба става въпрос.iv00 написа:Да не ми се разсърдиш ама аз така не мога да се сдържам. Като нямаш информация за подложки за лаптопи и не си чувал за охладители за компютри за чии се дървиш и ти тука.
Ако е за настолен компютър:
1-Има вентилатори от около 80-140mm.Те се поставят по кутията(отпред, отзад, отгоре, отдолу па и отстрани.)Не са много скъпички(10-тина лв се въртят), пък и светят.( http://plazmaxcomputers.com/images/Arct ... 80_Big.jpg )
2-Ако става въпрос за CPU Cooler ( http://www.endpcnoise.com/e/images/intel_i7_cooler.jpg ) работата е малко по-различна.Лично аз не миждам смисъл да взимаш някъкъв с 15 радиатора, 7 вентилатора.Тоя на снимката е обикновен интелски охладител за процесори, който идва заедно с процесора(BOX).С АМД ситуацията е същата.
Ако става въпрос са лаптоп:
1-Ми има подложки, в който си има вграден вентилатор.За марки и модели не мога да ти дам съвет.Нека хората с лаптопи да се изкажат
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта