Проблем с интернет

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Проблем с интернет

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Здравейте!
Не знам от къде да започна...По принцип си имам един проблем с нета , или по-точно с кабела.Понякога се размества и нета ми спира.С малко напасване го оправям.Днес обаче друг се появи.Показва ми че имам нет а когато вляза в браузъра - спира.Така 3-4 пъти подред.Преди това сестра ми седеше на него.Проверих в хронологията но там нямаше нищо.Реших че е барала из настройките.Върнах системата назад обаче нямаше ефект.Моля ако някой знае как да го оправя да пише.Извинявам се за запетайките
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KTBFFH
Скайп профил: batista2443
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Проблем с интернет

Мнение от KOOPS »

Прекъсващ кабел по веригата най-вероятно , имах същия проблем и се наложи да сменя кабела за интерент който идва от доставчика до компютъра ми.Успех!
Последно промяна от KOOPS на 25 Авг 2014, 22:29, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи проблема не е в прекъсващ кабел а просто самата букса е леко счупена и за това спира понякога.Сега обаче почна да спира когато отворя програма която се нуждае от интернет.Според мен е някоя настройка но не знам коя.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KTBFFH
Скайп профил: batista2443
Обратна връзка:

Мнение от KOOPS »

Щом буксата е счупена от нея ще да е ... щом си върнал компютъра назаде и не се е оправил проблема съм сигурен че е от буксата/кабела . Обади се на доставчика и му кажи за проблема си.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: billy
Скайп профил: на ЛС го давам

Мнение от r1ndly »

Щом кабела ти за интернета се размества и буксата ти е счупена , какво се чудиш? Обади се на техници и те ще ти сложат нов кабел за интернета и проблема ти е решен!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

KOOPS написа:Щом буксата е счупена от нея ще да е ... щом си върнал компютъра назаде и не се е оправил проблема съм сигурен че е от буксата/кабела . Обади се на доставчика и му кажи за проблема си.
Счупено е това краче което пречи на буксата да се изважда.Не може нета да спира като пусна браузъра 5 пъти подред.Размърдам буксата нета тръгва . отварям крома и нета спира.Същото става и при цс и при скайп
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Грешка дава ли ти при свързване, зад рутер ли си. На кой доставчик си?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: .....
Скайп профил: ..

Мнение от eminem4oo2 »

:be: :ban: :be: еми обади са там нали да :Д и питай нали кажи кво има смис къв ти е проблема и те щи го оправят :Д:Д:Д:Д:Д ;дд мойче искам да ти кажа само 1 обади са на интернет доставчика или на там онези не ги знам брат :Д ;д а и забравих да кажа че аз съм напушен смис ника ми и другия ми ацц да знаят хората за кво пиша така ии да :Д ;дд аи бб :Д :bgflag:
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

аз не знам,защо изобщо не си са обадил на доставчика,да дойдат да видят,и ако ти кажат че проблема е от теб тогава да го мислиш ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи проблема се оправи от самосебе си.Гена на тия и да им се обадя през деня едва ли ще вдигнат, камо ли в 11 вечерта...Еминемчо, изобщо не мисля, че си напушен а просто търсиш внимание.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Заключвам темата,ако проблема продължава и ти е наложително пусни нова!
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”