Проблем с интернет
- Respected
Проблем с интернет
Здравейте!
Не знам от къде да започна...По принцип си имам един проблем с нета , или по-точно с кабела.Понякога се размества и нета ми спира.С малко напасване го оправям.Днес обаче друг се появи.Показва ми че имам нет а когато вляза в браузъра - спира.Така 3-4 пъти подред.Преди това сестра ми седеше на него.Проверих в хронологията но там нямаше нищо.Реших че е барала из настройките.Върнах системата назад обаче нямаше ефект.Моля ако някой знае как да го оправя да пише.Извинявам се за запетайките
Не знам от къде да започна...По принцип си имам един проблем с нета , или по-точно с кабела.Понякога се размества и нета ми спира.С малко напасване го оправям.Днес обаче друг се появи.Показва ми че имам нет а когато вляза в браузъра - спира.Така 3-4 пъти подред.Преди това сестра ми седеше на него.Проверих в хронологията но там нямаше нищо.Реших че е барала из настройките.Върнах системата назад обаче нямаше ефект.Моля ако някой знае как да го оправя да пише.Извинявам се за запетайките
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с интернет
Прекъсващ кабел по веригата най-вероятно , имах същия проблем и се наложи да сменя кабела за интерент който идва от доставчика до компютъра ми.Успех!
Последно промяна от KOOPS на 25 Авг 2014, 22:29, променено общо 1 път.

- Respected
Значи проблема не е в прекъсващ кабел а просто самата букса е леко счупена и за това спира понякога.Сега обаче почна да спира когато отворя програма която се нуждае от интернет.Според мен е някоя настройка но не знам коя.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Щом буксата е счупена от нея ще да е ... щом си върнал компютъра назаде и не се е оправил проблема съм сигурен че е от буксата/кабела . Обади се на доставчика и му кажи за проблема си.

- Баннат
- Ник в играта: billy
- Скайп профил: на ЛС го давам
Щом кабела ти за интернета се размества и буксата ти е счупена , какво се чудиш? Обади се на техници и те ще ти сложат нов кабел за интернета и проблема ти е решен!
- Respected
Счупено е това краче което пречи на буксата да се изважда.Не може нета да спира като пусна браузъра 5 пъти подред.Размърдам буксата нета тръгва . отварям крома и нета спира.Същото става и при цс и при скайпKOOPS написа:Щом буксата е счупена от нея ще да е ... щом си върнал компютъра назаде и не се е оправил проблема съм сигурен че е от буксата/кабела . Обади се на доставчика и му кажи за проблема си.
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Грешка дава ли ти при свързване, зад рутер ли си. На кой доставчик си?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Баннат
- Ник в играта: .....
- Скайп профил: ..

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
аз не знам,защо изобщо не си са обадил на доставчика,да дойдат да видят,и ако ти кажат че проблема е от теб тогава да го мислиш ?

- Respected
Значи проблема се оправи от самосебе си.Гена на тия и да им се обадя през деня едва ли ще вдигнат, камо ли в 11 вечерта...Еминемчо, изобщо не мисля, че си напушен а просто търсиш внимание.
- Супер потребител