Днес влязох в един друг сървър , за да играем 1 вс 1 с фр и ми излезе нещо черно в екрана. В него пише Добре Дошъл и .т.н.
Реснах компа , цс-а пак няма файда не се маха .. Моля помогнете
Снимка - http://prikachi.com/images.php?images/308/7523308d.png
Най-безболезненото решение мисля, че е ясно Тия бая изобретателни от тоя сървър. Ако случайно си спомняш какво ти е теглило при влизането може и да го оправиш ама иначе никакъв шанс.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.
Мислех, че и админите сте по умни, но вие си нямате и на идея какво представлява игра като вътрешност от съчетание на файлове и библиотеки... :X
Освен да спамите по проблемите на потребителите вземете прочетете за обща култура, че мозъците ви ще изпушат от простотия..
Отвори cstrike/resources и разгледай файловете с разширение *.tga (отварят се с Photoshop) като намериш съответствие DELETE.
Имам си отлична представа какво представлява играта. В такъв сървър като влезеш винаги има още нещо което да ти е разбутано, затова казах, че и най безболезненото е да си преинсталира цса за 10 мин вместо да изтрие това после да се окаже че има още нещо да дойде пак да пита, пак да трие и .. къв е смисъла
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.