П.С. - С няколко думи, бихме искали да хостваме за вас. Благодарим предварително.

Отговарям според моята гледна точка на нещата, отговарям, защото аз съм бил Собственик на много редове CS вериги. Преценявал съм най-различни параметри, имал съм машина на добра колокация. Мнението не ми е с цел Spam, а разяснение на нещата.nZero написа:@beOnewithMe според мен не знам дали ти трябва да отговаряш на този въпрос или някой от червените.
Чудно ми е тая машинка как ще издържи 10 сървъра, че и отгоре, като едва се справя с 8, дори не се и справя. Издиша кога се понапълнят 2-3 сървъра и всичко увисва с по 100 латентност. Да не говорим, че повечето сървъри дори когато има малко хора е с латентност около 50-80. Не искам да правя лоша реклама на веригата, но по-добре не се обаждай като не знаеш за какво става дума.beOnewithMe написа:С една дума: Не.
Веригата си има достатъчно силна машина, която да търпи куще и 10 сървъри отгоре. Щом имаме сървъри, които не са спирали и са на една Машина, можеш да си направиш сметката.
http://www.slackserv.com/servers.php <- Както виждаш, имаме си Dust II Arena + 24/7 "No Lag(Latency)"
Модът играе голяма роля, но с такова конфигуриране на машината няма как да стане. Няма как с такива леки модове машината да не издържа тези 8 сървъра. Не знам какъв собственик си бил, но такава машина каквато имат, се те държат около 20тина сървъра БЕЗ проблеми !beOnewithMe написа:@Nicky това е заради самите Платформи на модовете, както например в Dust-а изведнъж, след като се появиха тези безбройни Hud-ове, играчите почнаха да се оплакват от повишаване на Latency-то. Което ми припомня, че бях на път да предлагам отстраняването им.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 0 госта