Офтопик:
Имам проблем със ЦС-а.
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Имам проблем със ЦС-а.
Проблема ми е следния, когато вляза във играта и натисна копчето за конзолата и след това натисна някое друго копче което и да е конзолата изчезва... Някакви идеи как да отстраня проблема?
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Re: Имам проблем със ЦС-а.
Пробвах... не ставаBache Kiko написа:Пробвай с преинсталиране на цс и при мен беше така и се оправи.

Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Аз този проблем го имам в абсолютно всеки цс. При мене нямаше оправяне и свикнах. Мисля, че проблема идва от компютъра, функцията на някои копчета или нещо такова. Мога да ти кажа какво правя аз - влизам в цс и ако стане така като цъкна конзолата цъкам определни копчета и някак си се оправя и можеш да пишеш, например Е, R или някакви други (при теб може да са различни). Пробвай, звучи глупаво, но аз така се оправям.

- Respected
- Обратна връзка:
Преди 2 седмици бях на Windows XP там всичко си беше нормално, смених Windows-a със 7ца и днеска реших да си изтегля цс-а и изкочи проблем... Ще пробвам това което каза и ще си едитна мнението.HuKOJLOBA написа:Аз този проблем го имам в абсолютно всеки цс. При мене нямаше оправяне и свикнах. Мисля, че проблема идва от компютъра, функцията на някои копчета или нещо такова. Мога да ти кажа какво правя аз - влизам в цс и ако стане така, като цъкна конзолата цъкам определни копчета и някак си се оправя и можеш да пишеш, например Е, Р или някакви други (при теб може да са различни). Пробвай, звучи глупаво, но аз така се оправям.

- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Споко и аз го имам само със седмицата, преди не съм имала проблеми.E.SALT написа:Преди 2 седмици бях на Windows XP там всичко си беше нормално, смених Windows-a със 7ца

- Напреднал
- Ник в играта: NoobernatoR
- Обратна връзка:
Google Counter-strike 1.6 Windows 7 console problem написа: 1. Десен бутон върху индикатора за текущия език - Settings
2. General > Add
3. Избирате English (United States)/Keyboard и там избирате само US и кликвате ОК.
4. В менюто вече имате US и US-International
5. Горе от падащото меню Default input Language избирате само US. Това ще ви позволи да премахнете US-Internetional.