loadtga only type 2 and 10 targa rgb images supported - това ми изписва когато опитам да конектна към JailBreak или AWP когато са на следните мапове : Jail_rush и awp_india
От сървърите ли е проблема или да го търся при мене? Търсих в гугъл трих какви ли не файлове и папки осакатих си цса обаче тоя проблем си остава
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.
слагаш чист CS. И правиш копие на папката cstrike/resource. Този, който ти дава Error му триеш cstrike/resource и слагаш копието от чистия cs.
Говоря за чист CS. Не Мега Едишъни и други простотии.
Пробвах това с recourse папката и яко го сговних макар че уж всичко прехвърлих. После ме изби нервата изтрих го и инсталирах наново Mega Edition като си прехвърлих config, commandmenu, ClientScheme и TrackerScheme и се получи както си беше преди и засега не ми е давало тая грешка
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.
Cstrike / Resources намираш тези файлове и триеш, след пускане на играта, те ще се възстановят, възможно е да има грешка в проверката за индексиране на Game shooting-a и затова така, но също е вероятно и самите карти да са бъгнати при вкарване в сървъра или да липсва някой skin/image и прочее.
LoadingDialog.RES,
LoadingDialogNoBanner.RES,
LoadingDialogVAC.RES,
Папка Images и папка Background.
Не, не трябва след всяко влизане да ги триеш, но както казах възможностите са няколко за да се получи този проблем.
Background ти съдържа всички възможни *.tga файлове който използват дадените сървъри модели/плъгини и прочее точно те ти прaвят проблем.