Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?
Модератор: Развлечения
- Баннат

Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?
Знам, че от тази тема може да изям бана, и че админите ще кажат тази тема не е по образец, но честно да ви кажа, на мен не ми пука. Баннахте VAAH. и cherreN!, веднага след като рестартирахте топ-а. Видяхте, че почнахме да запълваме топ-а и защо да не ги изкараме ХАКЕРИ
. След тези два бана, всеки админ, който влезе, отива Spectator и гледа само SheeDER. Няма да се очудя, ако скоро и ние 2та да изгърмим. Може би просто трябва спрем да играем в обикновени вериги като тази и да се насочим към по-професионалните! Айде ... живо, здраво

- Respected

- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?
Ми то ти сам си просиш бана с тия милички думи
А като не се научихте да не играете с хакчета, така ще става където и да отидете, само да са кадърни админите
I'll see you soon then..

- Respected

- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?
Това, че стоите в топа в предни позиции нас не ни интересува! Това, че ти си мисли, че ние ви банваме защото вие сте 1ви и т.н. подразбирам, че сте толкова манясали в тая игра, че дори не мога да опиша с дума какво точно сте вие и най вече харесвам такива като вас! А щом ви банват значи има за какво, ако тогава се преразгледа демота и т.н и се окаже, че админите грешат за преценка за хак си има последствия до тогава ТИ ЗАБРАНЯВАМ ДА ПУСКАШ ТАКИВА ТЕМИ! и един съвет излез от топа и "няма да бъдеш баннат" както ти си мислиш

П.П. Ако пуснеш още една такава тема ще ядеш бана гарантирам ти
П.П. Ако пуснеш още една такава тема ще ядеш бана гарантирам ти