Проблем с телефон

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с телефон

Мнение от U.S.S. Voyager »

Добро утро!:) Сега проблема ми е следния с телефон Nokia lumia 710
Офтопик:
Изображение
и с него не мога да пращам снимки блутутът нямам и на идея за какво е сложен като дори го няма в опциите и също така не ми дава да свалям приложения защото съм бил под 18 :х. На мой приятел е и за това няма как да го вържа към компютър аз и ако можете да препоръчате програма ще съм много благодарен. Благодаря Предварително . :thanks:
Офтопик:
Ако съм изпуснал нещо важно кажете аз ще го добавя като влезна в сайта.
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Re: Проблем с телефон

Мнение от Genata »

ми има едно възстанови заводските настройки,само то ще помогне в случая - ако пита за парола стандартната е 12345 или 1234 не съм сигурен точно
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Един приятел имаше преди време Lumia , но не си спомням модела или беше 510 или 610 както и да е качваше си със програмата Zune (Потърси из google как се работи) , а за блутота и представа си нямам , но май можеше само на Windows 8 да се пращат общо взето само на Lumia може да пращаш , но не съм сигурен.Дано се оправиш успех :) :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

За да теглиш от MarketPlace трябва имаш регистрация във xbox.com но можеш и да влезеш и със твоя Windows Live ID и просто даваш че си над 18, аз преди 2 дена си върнах фабричните настройки и съм 96ти набор и като дадох на коя дата съм роден ми искаше и Parent email тоест емайла на някой от родителите ми защото нямам 18, но просто дадох че съм 91-2 набор и стана. А за блутут могат да се изпращат само контакти и съобщения, а пък снимки и музика неможе. Аз също имам Nokia Lumia моят обаче е 900 ако искаш намери ме във скайп и ако имаш други въпроси да ме питаш! :)
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Един мой приятел има Нокия Лумия. Аз имам Самсунг Галакси Покет. Той неможе да ми праща снимки,музики и т.н. Според мен е от вида на телефона. Като си с по-голям телефон неможе да се праща на по-малки телефони (не съм сигурен !!!)
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

@E.SALT Писах ти в скайп надявам се да помогнеш че на приятелят ми му омръзна не може нищо да прави освен да сърфира и да говори по телефон а дори и снимки не му дава да праща през СМС :be:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”