1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 17
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате!- Да и повече
3. Напишете вашето име! - Оги
4. Напишете вашият ник! - DeMoH
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?). -Искам да съм админ защото в сървара не винаги има админи а и има доста играчи които нарушават правилата и остават ненаказани.Ще съм много благодарен ако бъда одобрен!
skype-ogito.9595
[Кандидат админ] Jailbreak - DeMoH
- Новак
- Ник в играта: DeMoH
- Скайп профил: ogito.9595
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Jailbreak - DeMoH
Последно промяна от ogito на 27 Окт 2013, 22:04, променено общо 1 път.
- Новак
- Ник в играта: Unawears
- Скайп профил: sofronaldo_777
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - DeMoH
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 17
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате!- Да и повече
3. Напишете вашето име! - Стефан
4. Напишете вашият ник! - Unawears
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?). -Искам да съм админ защото в сървъра не винаги има админи а и има доста играчи които нарушават правилата и остават ненаказани.Ще съм много благодарен ако бъда одобрен! Благодаря за решението ви независимо какво е то
3. Напишете вашето име! - Стефан
4. Напишете вашият ник! - Unawears
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?). -Искам да съм админ защото в сървъра не винаги има админи а и има доста играчи които нарушават правилата и остават ненаказани.Ще съм много благодарен ако бъда одобрен! Благодаря за решението ви независимо какво е то

Последно промяна от Genata на 27 Окт 2013, 23:49, променено общо 3 пъти.
Причина: Вече прекалявате, направете си собствена тема! +1
Причина: Вече прекалявате, направете си собствена тема! +1
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
Като за начало , грешен раздел , първо мнение - кандидатура и то написана с много пунктуационни грешки. Тази седмица отсъствах , но ти давам ЗА. Преди държанието ти не ми харесваше много много , но ми се иска да ти се даде шанс , защото ти си един от малкото знаещ правилата.
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
отхвърлен.. форума се върна малко и затова ще го напиша отново.. той няма да бъде админ при нас