Оплакване от несправедлив бан - ReaktiveN
- Новак
- Ник в играта: gilthorD
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан - ReaktiveN
1. Вашият ник: ReaktiveN
2. Сървър: SlackServ.com # HideNseek 100aa
3. Ник на админа: bazookA DYNAMICALLY
4. Вашето IP: 77.85.169.53
5. Причина, поради която сте наказан: Cheater
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: bazookA DYNAMICALLY
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:736514046'
[AMXBans] Your IP: '77.85.169.53'
6. Демо на играта ви: http://upload.slackserv.com/LoL_ss_c21_limed.rar
2. Сървър: SlackServ.com # HideNseek 100aa
3. Ник на админа: bazookA DYNAMICALLY
4. Вашето IP: 77.85.169.53
5. Причина, поради която сте наказан: Cheater
[AMXBans] Banned by Admin: bazookA DYNAMICALLY
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:736514046'
[AMXBans] Your IP: '77.85.169.53'
6. Демо на играта ви: http://upload.slackserv.com/LoL_ss_c21_limed.rar
Последно промяна от DemoLitioN на 21 Окт 2013, 17:24, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието!
Причина: Редактиране на заглавието!
- Respected
Re: Оплакване от несправедлив бан.
Не знам как като си смс админ банваш , но сървъра записва автоматично демо с името му в папка /cstrike.Ако до довечера не го качиш бана ще остане , а правата ти ще бъдат свалени.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Новак
- Обратна връзка:
Нали това описах по-горе. Демо нямам, защото този въпросният "LoL`" играеше със стрейф скрипт и написах в конзолата amx_voteban, хората гласуваха, приех вота и го баннах. Спрях демото след него, та ако пусне оплакване да съм подготвен и да имам демо, за да опровергая решението си. След това не записах ново демо и нямам такова. Затова помолих базуката ако може да даде неговото. Мога да дам демото което е записвало до бана на "ЛоЛ" , играта ми е същата и там. Ако сметнете, че този вариант важи, веднага го ъплоудвам.
P.S. : Честно казано, имам 2 бана за чийт вече в сървърите, за тези които не знаят. И двата са били за чийт, а аз дефакто съм играл с такъв. Обаче третият път вече, пуснах смс за админ, играя си без чийт, защото намеренията ми бяха да спазвам правилата безгранично, да се държа добре, да оправям що-годе играта в ХНС-то, и след време ако другите админи са доволни от мен да попитам за постоянни права. Това ми беше плана, а базуката ме банна за чийт. Затова го моля ако има демо да го качи, за да ми се махне бана и да мога да си играя. Защото за тези часове откакто поръчах смс админ, съм разрешил повече кавги и съм спазвал повече правилата отколкото някои други админи (постоянни) го правят за една седмица. Не искам да давам никакви примери, защото пак ще станат проблеми и ще събера негативи отново, защото с тези предишни два бана определено съм черна овца в очите Ви (хаха).
P.S. : Честно казано, имам 2 бана за чийт вече в сървърите, за тези които не знаят. И двата са били за чийт, а аз дефакто съм играл с такъв. Обаче третият път вече, пуснах смс за админ, играя си без чийт, защото намеренията ми бяха да спазвам правилата безгранично, да се държа добре, да оправям що-годе играта в ХНС-то, и след време ако другите админи са доволни от мен да попитам за постоянни права. Това ми беше плана, а базуката ме банна за чийт. Затова го моля ако има демо да го качи, за да ми се махне бана и да мога да си играя. Защото за тези часове откакто поръчах смс админ, съм разрешил повече кавги и съм спазвал повече правилата отколкото някои други админи (постоянни) го правят за една седмица. Не искам да давам никакви примери, защото пак ще станат проблеми и ще събера негативи отново, защото с тези предишни два бана определено съм черна овца в очите Ви (хаха).
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Аз не пазя демота, защото при оплакване не съм аз този, който трябва да предостави демо. За мен играта ти беше със скрипт (bj/gs), защото не ти показваше на showkeys- a копчетата, когато правиш тези две техники и редуваше bhop и без спиране gs, което е невъзможно да се прави всеки път толкова добре, без загуба на скорост или stuck. Както казах, демото ми се е презаписало и не мога да ти го предоставя.
EDIT : Забравих да спомена, че се качваше с bhop/sbj на по - високи платформи (горе/долу малко под максималния вертикален мулти-скок в CS) и все пак не губеше скорост.
(мулти-скок = bhop. При bhop височината на скока е по - малка, отколкото при нормален скок, само със space/scroll. Пояснявам го, за да се добие представа за колко unit- a става въпрос. А за по - високите платформи. Бяхме на c21_limed, а той беше на 250 в стаята и си правеше най - спокойно duck bhop върху кубовете, без да губи скорост.)
EDIT : Забравих да спомена, че се качваше с bhop/sbj на по - високи платформи (горе/долу малко под максималния вертикален мулти-скок в CS) и все пак не губеше скорост.
(мулти-скок = bhop. При bhop височината на скока е по - малка, отколкото при нормален скок, само със space/scroll. Пояснявам го, за да се добие представа за колко unit- a става въпрос. А за по - високите платформи. Бяхме на c21_limed, а той беше на 250 в стаята и си правеше най - спокойно duck bhop върху кубовете, без да губи скорост.)
Последно промяна от bazookA на 21 Окт 2013, 15:16, променено общо 1 път.

- Аматьор
Дай и аз като "на всяка манджа мерудия" да се намеся.
Искам само да те попитам, защо не си играеш от стиима? Да, знам,че имаш стиим, та защо не го ползваш, а играеш с кракнат?
Искам само да те попитам, защо не си играеш от стиима? Да, знам,че имаш стиим, та защо не го ползваш, а играеш с кракнат?
- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
Винаги има шанс да се поправиш, но преди това трябва да използваш следната услуга за да започнеш на чисто:
http://www.slackserv.com/services.php?sms=unban
Ако наистина имаш толкова желание ще си платиш за грешките и ще имаш шанса да не бъдеш в учите ни като черната овца.
http://www.slackserv.com/services.php?sms=unban
Ако наистина имаш толкова желание ще си платиш за грешките и ще имаш шанса да не бъдеш в учите ни като черната овца.

- Новак
- Обратна връзка:
Ами аз 2 пъти се "възползвах" от тази услуга. Не съм милиардер все пак, 2 ънбан и 1 смс админ, това за мен са 15лв. А по логиката на "базука" щом правя бхоп от по-ниска на по-висока платформа съм скрипт, и си ми показваше джъмп и дък на шоукейса, защото аз самият като вляза в сървъра пиша /шоукейс. И сега за да играя трябва да ви набутам още 5лв. Добре сте го измислили, само за политици сте! Бахти казвам, че няма как да дам демо, все тая, оставам си бан.
P.S. : Too Many Nicknames, машината ми е слаба и от стийм играя само като влизам в класик, защото самата програма "Steam.exe" & "GameOverlay"-a ми насича. Със стийма играя само в шуут сървъри. Хнс играя от кракнатия, защото е мулти-функционален. Направен е за по-високо фпс, има мп3 плейър (както казах машината е слаба, и ако пусна и уинамп - загивам). Но честно казано знам начини по които мога да си пусна хакове и през стийм, без никакъв проблем. Тъй, че стийма не е фактор, запомнете го.
P.S. : Too Many Nicknames, машината ми е слаба и от стийм играя само като влизам в класик, защото самата програма "Steam.exe" & "GameOverlay"-a ми насича. Със стийма играя само в шуут сървъри. Хнс играя от кракнатия, защото е мулти-функционален. Направен е за по-високо фпс, има мп3 плейър (както казах машината е слаба, и ако пусна и уинамп - загивам). Но честно казано знам начини по които мога да си пусна хакове и през стийм, без никакъв проблем. Тъй, че стийма не е фактор, запомнете го.
Последно промяна от inken на 21 Окт 2013, 15:53, променено общо 1 път.
- Аматьор
Дай си предното демо, което спомена. И ми отговори на въпроса зададен ти по-горе.
- Новак
- Обратна връзка:
Демото със скрипта на ЛоЛ - http://upload.slackserv.com/LoL_ss_c21_limed.rar
- Аматьор
И на това демо си с чиит според мен
. Предлагам някой от колегите да го погледне с оная програмка, забравих и името какво беше и да каже.
И не ми стана ясно защо за 3-ти път избягваш въпроса ми за стиима и не отговаряш. Както и да е, ти си знаеш, според мен бана е заслужен за пореден път.

И не ми стана ясно защо за 3-ти път избягваш въпроса ми за стиима и не отговаряш. Както и да е, ти си знаеш, според мен бана е заслужен за пореден път.
- Новак
- Обратна връзка:
1. FpsDeath е програмата.
2. Още преди 30 минути си едитнах един от горните постове, направи си труда да погледнеш нагоре.
2. Още преди 30 минути си едитнах един от горните постове, направи си труда да погледнеш нагоре.
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Не може да нямаш ауто демо от сървъра и не може да го спреш както ти казваш! затова или го дай или пращай пак смс ънбан!

- Аматьор
1. Даinken написа:1. FpsDeath е програмата.
2. Наясно съм,че на стиим може да се пусне хак, дори доста хакове. Идеята е да играеш с него, тъй като се предполага,че на стиима поне няма да ти "бъгва" шоукейса, да не ти изписва джъмп, както претендираше при последния ти бан. Ако случайно ти бъгва от самия кракнат цс, на стиима всичко трябва да е наред и да нямаш проблем с "несправедливи" банове.
Чакаме някой да ти провери демото и да постне една снимка, та да се разбере ще ти се махне ли бана или ще остане. И ако си с хак, както предполагам и решиш някога да пратиш пак смс за унбан или се ресне бан листата, за в бъдеще намери начин да си влизаш със стиима и да не ползваш хакове. - Това е само съвет, не се чувствай длъжен да го приемаш.
Едит: Янко, може да го спре и така е направил съдейки по демото което качи, където дава вотебан. Но това е без значение, защото съм убеден,че и на това демо е с хака.
- Супер потребител

Направих си труда да го проверя и ето ви информация за хакера,на снимката се вижда,че играчът използва помощни средства!
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Както винаги, kr0zи <3 ме изпревари ,_,. На мен ми показва същото, бана е заслужен.kr0z написа:
Направих си труда да го проверя и ето ви информация за хакера,на снимката се вижда,че играчът използва помощни средства!

- Новак
- Обратна връзка:
По кое по дяволите разбрахте, че съм чийт ?!?!?! Какъв ми е чийта ? Аз доколкото виждам бхоп кей не задържам (от скромните ми познания спрямо ФпсДет) ? Може ли поне да ми обясните ??? ПФФФФФ
- Супер потребител
Та питаш по кое ли,ми например нямаш зелени черти на jump-а имаш червени което показва,че всеки път когато си натиснал jump то ти отчита веднъж и след това останалото в черно показва,че си задържал.. на duck-s е същото..inken написа:По кое по дяволите разбрахте, че съм чийт ?!?!?! Какъв ми е чийта ? Аз доколкото виждам бхоп кей не задържам (от скромните ми познания спрямо ФпсДет) ? Може ли поне да ми обясните ??? ПФФФФФ
- Супер потребител
- Обратна връзка:
А и щом има червена черта на jCheck, следователно си използвал някакво помощно средство.

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан - ReaktiveN
Бана остава + отнети права!
Пояснение за програмата: Въпросната програма проверява демото на играча, на който принадлежи то, за jump хакове. Когато на jcheck има червени ленти, както в твоя случай, това означава, че играча е използвал помощни средства (хак или скрипт).
Колкото до SMS Unban услугата, никой не те кара на сила да пращаш SMS за каквото и да било, това си е лично твой избор, както и да играеш със скрипт. ;)
Пояснение за програмата: Въпросната програма проверява демото на играча, на който принадлежи то, за jump хакове. Когато на jcheck има червени ленти, както в твоя случай, това означава, че играча е използвал помощни средства (хак или скрипт).
Колкото до SMS Unban услугата, никой не те кара на сила да пращаш SMS за каквото и да било, това си е лично твой избор, както и да играеш със скрипт. ;)
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека