Ко мислиш за Suicide Squad

Мнение за екипа?
Мнение за веригата?
Модератор: Развлечения
златомира написа:Хи - хайчи
Как е ? - бива, тъкмо се върнах от кормуване и не съм спала от ден и половина, перфе ми е :Д
Кп ? - седя пред компа и съм пред дилемата дали да спя сега и да не спя довечера или да тъпея цял ден и довечера да заспя ;д
Имаш ли хоби ? - basically гледам супер много сериали, хоби баш като истинско хоби не бих казала, че имам ;д
Какво правиш в свободното си време ? - спя и гледам да пестя енергия :о
Какво обичаш да ядеш ? - ми сега ми се доядоха спагети като спомена
А да пиеш ? - за алкохол бира винаги, иначе швепс с портокал е божествено ;д
Как си се представяш след 10 години ? - с 420 котки в самотен апартамент
Животинче имаш ли ? - дам, куче, дето ще прави вече 6 години след 2 месеца >О
Кое е любимото ти животно ? - всички са си душички <3
От кога посещаваш слаксърв ? - ддз, близо 3 години, ако не се лъжа
Кои потребители според теб заслужават да са админи ? - ми като цяло повечето потребители вече са били админи тук, които са се отказали от правата си, иначе ти, shenzo (за джайла говоря, понеже не посещавам др-те сървъри), за други хорца не се сещам
Ами Админи, които не заслужават правата си ? - no comment
Nichky написа:Ейй, Мартино - йо, шматарок
Как си? - look up
Кво правиш? - ..same
Любим сериал?*Знам,че е TWD* - nope, twd вече ми стана малко банално, макар че беше още по-банално с драмите на Елена (спойлер->ще я дават в края на сезона/или другия идк/ в няква сцена тъй де май ще се връща хд/) иначе мога да ти дам 5 топ - grey's anatomy, the walking dead, 11.22.63, breaking bad, el barco, тъй де честно казано ся като се замислих имам много, дето са ми грабнали душицата и не мога да ги побера нито в топ 3 нито 5 или пък 10 :д (питай за сериалче ако се чудиш кво да гледкаш)
JukeCity написа:Мнение за мен? - нЗ
Ко мислиш за Suicide Squad? - кво се прайш ве откъртен, сякаш не знаеш https://66.media.tumblr.com/97617574e8b ... o1_500.gif <3
Мнение за екипа? - писала съм теми няма кво да се повтарям
Мнение за веригата? - сейм...
DamnY0U написа:Мнение за мен ? - нз уе
Нали знаеш, че онова не го казах с цел заяждане, а просто, че пред вас не обижда ? - уатевър
Мразиш ли ме ? - не мразя хора, просто има такива, дето са ми less приятни ;д
Musti написа:1. Здравей. - ахой
2. Как си? - горе
3. За кой път сядаш на стола? - май че 3ти
4. Мнение за екипа? абе екип мекип, сложили сте ме да ме питате някви неща за мен, не за веригата яяя ;д колкото и редове да изпиша няма да се промени квото е ся, тъй че няма нужда полу изтрезняла да пиша някви безсмислени романчета (мелачка поуер :Д)
5. Мнение за Веригата?
6. Кой Потребител според теб заслужава да е админ и обратното кой Админ заслужава да е потребител? - еми вески заслужава шанс, ся не се сещам
7. Има ли членове на екипа, които да мразиш? Ако да, кои са те? - нем, а и да имаше - too much drama :>
8. Според теб от къде трябва да се почне,за да се подобрява екипа и веригата? - ми от кое може от най-важното..сървърите :С
9. Мнение? - тц
10. Приятно отговаряне на въпросите! - мн мерсаж
ThoR написа:Ооооо нашата варненка на стола. - ола амиго
Сподели мнението си за Немъртвото Варненче- таз усмивка щи навлече неприятности !
Мнение за екипа? - ..
Мнение за веригата? - ..
Над закона или си закона? - https://www.youtube.com/watch?v=xLTDMhiCxX0 паткай с джентарото :д
Бира или Сайдер? - биричка
Как сме? -![]()
Купонче или ти се седи у вас под климатика? - depends ... според настроението всичко ;д
Покер цъкаш ли? - нах
Таратор или мезетата на Кофеин? - тараторче с орехи :3
Кой Потребител според теб заслужава да е админ? - аз
И обратното? - ти :Д
Мразиш ли ме? - ест
Какво мислиш за косплейовете и аниме събитията? - всеки по квото си пада, щом ви кефи кво лошо има ;д
За дето ти споделях какво ще правя, очакваш ли да видиш косплея ми? - why not, даже тук да се похвалиш пред всички
Беше ли на празника на Варна? - не, бях на рд, кво да ходя да слушам дриско и герито как се излагат, плсче
Ако е да кажи че Криско пак се изложи хД.
Мнение за ЦС:ГО? - не е зле, ама предпочитам 1.6, на ГО ми допада много сърф-а иначе и си го цъкам от време на време
Какво мислиш за събитията, които са изминали? (Само тези във Варна) -![]()
Уоооооо 4 дни до Анифеста. - ъооо
Като станеш от стола извикай 112. - калл най най уан
Приятно отговаряне на въпросите!
WHITE SHADOW написа:хело мело - здр мдр
как си лов - окчи
как върви лятото - сокчи
ходи ли на море :v) - не на басейнчи
Huskoy ;] написа:Мнение в екипа ? -тц1
Мнение за сърварите ? - тц2
Мнение за червените ? - тц3
Мнение за зелените ? - тц4
Мнение за екип банове ? - тц5
Мнение за оранжевите ? - тц6
Мнение за сините ? - тц7
Мнение за светло сините ? - тц8
Мнение за мен ? - мн се прайш по сървърите хд
От каде си ? - Варна
На колко си ? - 18
Къде си роден ? - Варна брат
Как се казваш ? - Марти
Имаш ли прякор ако имаш сподели ? имам си между приятели, ама то са си inside jokes
Обичаш ли цс ? ма направо подготвяй сватбата
Колко време отделяш за игри ? - зависи колко ми е натоварен деня, ама по 1-2 часа на ден отиват
Какви хобита имаш ? - спане и разходки ддз
Къкъв тел имаш ? - специален един ангел ми го даде
От лаптоп ли итраеш цс ? - не, комп... лаптопите съкваттт
Къква марка лаптоп имаш ? - имам HP, ама го ползвам само като ходим на някъде да си тегля сериалчета
Искаш ли да си зелен ? - никъв шанс, не мс
Ако искаш защо ? -
От колко време играеш цс ? - от лапе цъкам, сигурно 11-12 че може и по-малка, нямам спомен
Имаш ли домашен любимец ? - имам, доге
Любимо питие ? - зася ще кажа айрян и ще отида да си напрая, че ми се допи
Любимо ястие ? - ддз, чесън
С колко завърши ? - 5,46
Любим предмет ? - идк, АЕ и мат ай гес
Защо го обичаш толкоз тоя предмет ? - ддз щот ги разбирам и са ми лесни ;д
Имаш ли друг любим ? - фвс
Любим сериал ? - няма как да намаля до 1 :д сори
Пеиш ли биричка ? - дам
А ракийка ?- не, тнкс
Фанта или кола ? - сок
Как си измисли ника си в цс ? - ем виж кво напиши 4:20 в нета и ще разбереш
Real Madrid или Barcelona ? - не гледам футбол
Любим футболист ? - не
Защо ти е любим ? - не
Моля недей само с нямам да отговаряш
авеее ей, кифли, спрете се с тия мнения, като селски пръчки сте станали на всеки нов на стола и го питате едно и също, измислете малко интересни въпроси, бъдете креативни малко да развеселите обстановката, с тез мнения направо паднах от втория етажace4ever написа:осб или блунт? - ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм ами и двете са ми скъпички, ама най ми е кеф блънтче с хубав вкус, чистичко мн удря ;д
Кога ти беше първото пафкане? - 8 клас
Любимата ти поста? - навсякъде, където няма хора, дето да ти се бъркат в работата
Пушиш ли цигари? - йап
Стефан написа:Мнение ? - ем няма пък >OP
Naskoy ;] написа:Опиши колегите си във JB с 5 изречения. - еми то наско не мога всички да слагам под общ знаменател сещаш ли се, ама трябва повече внимание да обръщат на играчите ;д кво да кажа сега като се почисти като го няма тоя мелачката всичко е тип топ, по-спокойно е, не толкова мн драми, тъй като гледам кои сме останали с права в джейла всички сме си свестни и си разбираме от работата, нямам кво да се оплаквам толковасамо дет 1/2 не ги виждам ХИЧ у сървъра
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта