златомира написа:Мнение ?
Добър играч си, добро момиче, малко си объркала отбора ама нищо.. Като станеш на 14 директно в екипа
Musti написа:1. Здравей. Здрасти
2. Как си? Добре благодаря
3. За кой път сядаш на стола? 4ти мисля
4. Мнение за екипа? Дал съм го по-горе, но като цяло е много несериозен, разбира се не мога да поставя всички под общ знаменател. Трябва да се стегне.
5. Мнение за Веригата? Много ми е на сърце, видях я и на върха и на дъното и е много тъжно, но ще се оправи.
6. Кой Потребител според теб заслужава да е админ и обратното кой Админ заслужава да е потребител? Админи които трябва да са потребители са много, ами потребител може би Златомира, като стане на 14, има и още
7. Има ли членове на екипа, които да мразиш? Ако да, кои са те? Не, не мразя никого
8. Според теб от къде трябва да се почне,за да се подобрява екипа и веригата? Правила, които да обхващат всички от екипа, да изчезне аверството, да се махнат неактивните, сървърите като цяло са добре, трябва малко реклама и да ги понапълним.
9. Мнение? Най-добрия администратор си, ама кво да се прави трябва да се работи и в момента не си много активен. Помагал си ми и си се застъпвал за мен за което ти благодаря. Малко си инат и държиш на своето. дори когато не си прав и си малко емоционален.
10. Приятно отговаряне на въпросите! Благодаря !
JukeCity написа:Според теб какво трябва да се промени в екипа? Сървърите?
Много неща, главно за екипа. Трябва неактивните да се махнат, да почнем повече да се уважаваме и дори тези които не се разбират да не го показват по сървъри форума и дори в скайп. Да бъдем по-сплотен екип, да не се разделяме на групички и да изчезне аверството което го има. Трябва да бъдем организирани и да си напълним сървърите сами за да ги живнем, все пак сме 45 човека екип. За сървърите няма какво толко да кажа, добре са, да видим какво ще стане с класика и се надявам да върнем и старите сървъри.