HidranDesign!

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: HidranDesign!

Мнение от HidraN »

NenoInTheNameOfHouse написа:Дизайн ?
или лека преработка сваляш имедж от нета промяна на цвета, 1 ефект добавяне на текст и изработката ти е готова, хората ти пляскат а,у и ти си дизайнер браво!
1/10 за това че си свалял имедж.
Хейтъри в моята тема не искам, като гледам само на анимацията си добър,да не говорим , че неможеш да направиш свестен аватар.Дизайн пък да не говорим.Ако искаш да ти покажа какво е ''имедж'',като те бия на 1 батъл? :lmao: :finger:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Виж в подписа ми
Скайп профил: unknown
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от NenoInTheNameOfHouse »

Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари
Ако става въпрос за аватара който ползвам в профила, това е първата ми изработка от първите стъпки във фотошоп.
Да грозен е но другите ми изработки показват на какво съм способен.
С аватари както виждаш не се занимавам в момента но ако ти направя един ще си го сложиш в профила.
И да може да ме биеш на battle като сваляш имедж от нета, понеже ти работиш само с имедж.
А аз работя върху празен лист и ползвам до 50% имедж и се получава това което ти не можеш да покажеш в изработките си.
Защото като ти дам празен лист ти ще ми го върнеш такъв.

Хайде успех ти желая и без лоши помисли :)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от HidraN »

NenoInTheNameOfHouse написа:Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари
Ако става въпрос за аватара който ползвам в профила, това е първата ми изработка от първите стъпки във фотошоп.
С аватари както виждаш не се занимавам в момента но ако ти направя един ще си го сложиш в профила.
И да може да ме биеш на battle като сваляш имедж от нета, понеже ти работиш само с имедж.
А аз работя върху празен лист и ползвам до 50% имедж и се получава това което ти не можеш да покажеш в изработките си.

Спри да спамиш в темата ми , то е ясно,че понятие нямаш от програмата.
New Design
http://www.whistle-bg.tk/uploads/44310943.png
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

Момчета, съветвам ви да не обръщате темите в безразборен чат, в който спорите кой е по-добър. Имате поле за изява, оставете другите да ви коментирата. Ако получа още едно оплакване, че се спами по темите ще трия мнения и ще слагам предупреждения, имайте го предвид !!!
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Exo
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Unforgiving
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Exo »

Браво, хубави са, желая ти успех за напред :)
Офтопик:
ОБЯВА: Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1988г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 100 децибела, пробег из магазините - 78000км, цвят на купето- блондинка, фасада - ежедневно боя
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

HidraN написа:
NenoInTheNameOfHouse написа:Само ще коментирам последен път в твоя тема...
Аватари

Спри да спамиш в темата ми , то е ясно,че понятие нямаш от програмата.
New Design
http://www.whistle-bg.tk/uploads/44310943.png
Този дизайн си го направил от free psd. 90% от дизайна не са твои.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Не струваш ! 2/10
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

ivo5456 написа:Не струваш ! 2/10
Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.
Ако ще го критикуваш, нека да е по-меко. А и не мисля, че си добър колкото него.
Момчето се е постарало и има хубави изработки. Сигнатурите му ми допаднаха най-много!
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Lucky написа:
Според мен това не е тема за избиване на комплекси. Пък и тва "че не струва" можеш да го отпратиш към него и в по-лек контекст.
Ако ще го критикуваш, нека да е по-меко. А и не мисля, че си добър колкото него.
Момчето се е постарало и има хубави изработки. Сигнатурите му ми допаднаха най-много!
Хмм.. А според мен това си е мое лично мнение и ти не можеш да ми кажеш дали да го отправя по-меко или не ! Изработките му не ми харесват, а и от всичкото отгоре половината не са негови ! За нищо не става и той си знае.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

ivo5456 написа:
Lucky написа:
Хмм.. А според мен това си е мое лично мнение и ти не можеш да ми кажеш дали да го отправя по-меко или не ! Изработките му не ми харесват, а и от всичкото отгоре половината не са негови ! За нищо не става и той си знае.
Ти си хейтър , който си няма на представа от photoshop , а се опитва да "критикува".

По темата : Аватарите ти са хубави. За дизайните мога да кажа , че си ги копирал от някъде ( в смисъл си гледал ). И аз имам подобен дизайн на този http://dragit.eu/up/wzOC2EcZFD.png . Логотата , не мисля че ти си ги правил, а само си лепнал 1 текст.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Мнение от DeMoNTRAK »

ivo5456 написа:
Lucky написа:
Пък ти колко жалък си... Не можеш да направиш и на половина толкова добра сигнатура, дизайн или даже аватар колкото него.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от scarface »

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 49&t=10844
Хайде милички .. имате нова тема за хейт.Ivo, ти пък къде тръгна?Досега ти давах уроци, ти почваш да ми се прайш на разбирач, а?Много големи сладкодумци сте в скайпа, ама иначе ако ти кажа дума на криво, изработките ми не струват.С обич.
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”