Модератор: Развлечения
О, абсолютно против. Някой в сървъра си беше измислил, че може да се дава free на трудните мапове и като влязох всичките си получиха наказанието. Като са трудни маповете има rtv, както и 10 админа понякога на разположение който да дойде и да смени мапа.Бих искал правилото "3.Забранено е пускането на FREE!" да е изключение, само за по-трудните мапове, които нямат минаване. Няма смисал примерно на картата bhopz да се пускат капани, защото картата много трудно се минава и няма смисъл. Т.е най-добре ще е админите да преценяват на кой мап да се дава фрее, и на кой не.
На същото мнение.Diana написа:За първото правило не съм съгласна,както каза и Мариана има си rtv.
За второто съм съгласна,защото ми се е случвало да ми пускат един капан по много пъти.
Нека админите да преценяват на кой мап да има фрее, и на кой не.. Пък и има играчи които обичат да играят на по труднички мапове (включително и аз). Също така има и много инати играчи които нарочно не дават rtv..Т.е най-добре ще е админите да преценяват на кой мап да се дава фрее, и на кой не.
Нещата не седят точно така...Да кажем примерно ще направим тема където ще се гласува кои мапове са хард и ще са фрее,а не които админите си изберат >miroslavv написа:1. Твърдо Против! За мен може и deathrun_baw да е труден и да искам free, това правило е по-добре да не се бута! Защото ще възцари пълен ХАОС!
Той се опитва да каже на мапове които изобщо нямат минаване ( тоест много трудно да се минават ) не на лесни..miroslavv написа:И каква е ролята на Т? Да пусна free и накрая някой 'дете' (да се изразя, като повечето ви.) да ми извади m4a1 вместо нож?? Аз ли не намирам смисъл, не случайно Deathrun-a ние е EXTREME.
Bhopz могат да го минат само играчи които няма да ти влезнат с м4а1,защото не са нообове :3miroslavv написа:И каква е ролята на Т? Да пусна free и накрая някой 'дете' (да се изразя, като повечето ви.) да ми извади m4a1 вместо нож?? Аз ли не намирам смисъл, не случайно Deathrun-a ние е EXTREME.
На вас човек не може да ви угоди, един ден пискате сложете мапове трудни писна ни само temple, baw, duality_final и т.н. Сега ми плачете за free. Сложихме ви трудни мапове, ще си ги играете.fondos написа:Той се опитва да каже на мапове които изобщо нямат минаване ( тоест много трудно да се минават ) не на лесни..miroslavv написа:И каква е ролята на Т? Да пусна free и накрая някой 'дете' (да се изразя, като повечето ви.) да ми извади m4a1 вместо нож?? Аз ли не намирам смисъл, не случайно Deathrun-a ние е EXTREME.
Аз за това казах - Да се махне правилото за фрее и които иска да си го дава които не иска да си пуска капаните... Като даде фрее и го убият с оръжие си е негов проблем и вас въобще не трябва да ви бърка.miroslavv написа:На вас човек не може да ви угоди, един ден пискате сложете мапове трудни писна ни само temple, baw, duality_final и т.н. Сега ми плачете за free. Сложихме ви трудни мапове, ще си ги играете.fondos написа:Той се опитва да каже на мапове които изобщо нямат минаване ( тоест много трудно да се минават ) не на лесни..miroslavv написа:И каква е ролята на Т? Да пусна free и накрая някой 'дете' (да се изразя, като повечето ви.) да ми извади m4a1 вместо нож?? Аз ли не намирам смисъл, не случайно Deathrun-a ние е EXTREME.
>sLk> написа:За За и отново ЗА.Точно от това се нуждае сървъра в момента.
П.С. Дано не проточите и това "трудно" за изпълнение предложение.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта