как е живота освен бачкане ?
имали шанс Галатасарай да стане пак шамп. в спр лигата

мнение за мен ?
Модератор: Развлечения
ibramshow написа:Здравей - Здрасти.
как е живота освен бачкане ? - Ми горе долу бива.
имали шанс Галатасарай да стане пак шамп. в спр лигата- Много ясно!
мнение за мен ? - Спонсора на веригата,вършиш си работата и не съм те видял да влизаш в конфликти с някой,разбираш се с всеки,знам те оше от едно време когато още не бях част от екипа,не мога да кажа нищо лошо за теб!
JukeCity написа:Какво правиш сега? - Нищо,чакам,след малко ще излизам за 2 часа най много.
Как си? - Благодаря добре.
Кой ти е любимия сървър? - BB.
А моя можеш ли да познаеш? - JB.
DiE Of DiE написа:Добър Вечер - Добра да е.
Как си? - Бивам.
Обичаш ли диня? - Ми не че обичам,но си похапвам от време на време.
Имаш ли си приятелка - ако да как се казва (ако е тайна няма проблем) - Да имам си,но името и няма смисъл да споменавам тук.
Според теб мога ли да имам по-голям ранг в тази верига? - Реално можеш,но трябва да се доказваш много.
Лека вечер! - Лека.
LifeStyleeeer написа:Кп? - Отговарям.
Бачка ли неска? - Да,малко побачках.
Пиеш ли ? - рядко.
Много ли ? - Да.
Пееш ли ? - Рядко.
Искаш ли да ни попееш ? - Не.
Какво си завършил ? - Математика и Информатика.
Ходиш ли на така наречената (простотия) дискотека ? - Да,преди ходех редовно,ся вече доста по рядко ходя.
Diana написа:мнениее - За тебе кво да ти кажа,направи голяма глупост едно време,после ме напсува и мене без вина,все пак ставаш,но това никога няма да го забравя!
бтв пушиш ли ? :Д - Не,не пуша(цигари).
monster написа:Здрасти. - Здрасти.
Какво правиш? - Нищо,отговарям на въпроси.
Къде би искал да живееш? - Не знам,някъде където ще съм с любимата.
Каква кола би искал да имаш? - Honda S-2000
Мнение за мен? - Ами в началото беше доста досаден и закачлив,не разбираше от дума,ся си се поукротил малко и така ми харесва повече.
LifeStyleeeer написа:Какво ти харесва да си пееш ? (Стил,песен/ни) - Ами мога да пея всичко което слушам и ми харесва,няма значение на къв език е и дали го разбирам.
Съвет за мен ? - Не мога да ти дам съвет аз,освен да кажа че да седиш по далече от спорове и да правиш излишни панаиери.
Има ли какво да поправиш в себе си ? - Много ясно че има,никой не е идеален,но не знам и аз какво точно трябва да подобрявам.
Защо смяташ така ? - Както казах никой не е идеален,всеки си е различава от другия по своите плюсове и минуси.
Как би се коригирал ? - Ми как,примерно като върша някоя глупост или нещо нередно,да се помъча да не я повтарям тази грешка.
Ами ,ако допуснеш грешка ? - Всеки греши,но нали знаеш че и човек се учи от грешките си.
Naskoy ;] написа:Как си, шефe? - Бива.
Как мина деня ти? - Горе долу добре.
Имаш ли деца? - Не.
Ако да, момче или момиче? - Нямам.
На колко години си? - 24.
Кога стана част от екипа? - Миналата година Април месец.
Трудно ли беше да стигнеш до този пост? - Еми не знам,според зависи,гледах да си върша задълженията ,останалото си идваше само.
Мнение за сървърите имаш ли? - Ми трябва им поддръжка.
А за екипа, ти като администратор знаеш най-добре? - Екипа има хора които са много кротки,има и такива които допълват за тишината на другите,демек много шумни.
Кой би премахнал от екипа? - Никой,ако исках до ся да съм го махнал.
Кой би вмъкнал в екипа? - Нямам предпочитания,всеки който желае и има всичко необходимо,може да е в екипа.
Мнение за веригата? - Преди играех в една друга верига,но го спряха,след това се метнах тук и ся играя само тук,и ми харесва всичко като цяло.
Мнение за новия JailBreak? - Аз нямам кво да кажа,ако на играчите им харесва.
Мнение за мен (знам че все сме се карали но въпреки това питам) ? Кво да ти кажа,ставаш с някои изключения!
kofein написа:1. Ще ми кирилизираш ли мнението,защото съм на работа или ще ми сложиш предупреждение? - Да ще го кирилизирам и няма да ти сложа предупреждение.
2. Защо избра да направиш това,което направи в първия въпрос? - Защото ме помоли като хората и си мой човек.
3. Наистина ли вече не близваш алкохол? - Не,пия си пак, но много рядко.
4. Кога ще ми сготвиш нещо готинко? - Когато се видим някъде.
5. Има ли легло за мен,ако реша да попътувам? - Да може да се уреди,не е проблем.
6. Имаш ли си приятелка? - Да.
7. Дразниш ли се да ми кирилизираш глупостите? - Не.
8. Руси или черни? - Принципно няма значение,стига да се разбирам с човека насреща,но досега само 1 - 2 пъти съм бил с руси,но не беше нищо сериозно.
9. Какво мислиш за марихуаната и нейната системна употреба? - Ами, мисля че не е толкова зле да се употребява,в смисъл ако не е редовно по 4 - 5 цигари.
10. Би ли гласувал за легализирането на марихуаната и според зависи от отговора ти - защо? - Да бих гласувал,защото тва не е като другите глупости да се пристрастиш към него(поне при мен не е така),но и трябва да се ограничи за малолетните,защото където и да е повечето пушачи са под 18 години,а да не кажа и че са на по 14 - 15 годинки.
Офтопик:
shmatii ^^ ;dd написа:Как е? - Бива.
В кой град беше да работиш? - Велико Търново,Абанаси,Горна Оряховица.
Сега вкъщи ли си? - Да.
Активността ти ще се повиши ли? - Ми може да се каже.
А относно моята активност - забележки?- Много ти спадна активността,но поне ся има модератори.
Как се казваше оная песен, дето има българска версия на нея (Устата - Мале, мале) все я забравям.. ?- https://www.youtube.com/watch?v=AcDn9hAKMso - sinan akçıl tabi tabi
Да не се отделям от колектива - имаш ли мнение за мен, какво? - Мнението ми за теб е много разбъркано,беше от хората на които имах пълно доверие и те мислех малко или не за приятел,но всичко се промени след като ти ми доказа,че съм вярвал в чудеса. Опроверга всичко в което вярвах за теб!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта