Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
- Новак
- Ник в играта: =(^.^)=FurZ[BB]
- Скайп профил: ivan2003600
- Обратна връзка:
Re: Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
Cigani mrasniii daite mi sms admin
Последно промяна от Tony Montana на 31 Яну 2014, 16:15, променено общо 1 път.
Причина: А ти получаваш бан за арогантно поведение!
Причина: А ти получаваш бан за арогантно поведение!
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Здравейте искам да предложа за промена на 1 правило което днес ми е направило впечетление когато има ( FreeDay )
В правилата гласи че е забранено да се пази ( Gun Room ) тоест да се пази само от вътре. Днес имаше( FreeDay ). И някой от КТ-тата седеше отвънка и наглеждаше към гъна, седеше на 1 метър от него и който излезне веднага умира .. Бих искал, когато има ( Free day ) КТ-тата да не седят близо до Гъна .
В правилата гласи че е забранено да се пази ( Gun Room ) тоест да се пази само от вътре. Днес имаше( FreeDay ). И някой от КТ-тата седеше отвънка и наглеждаше към гъна, седеше на 1 метър от него и който излезне веднага умира .. Бих искал, когато има ( Free day ) КТ-тата да не седят близо до Гъна .
Последно промяна от fondos на 03 Фев 2014, 12:53, променено общо 2 пъти.

- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Обратна връзка:
Фондос първо да ти кажа, че не е оранжейна където се гледат плодове и зеленчуци, а оръжейна стая и второ правилото ти звучи добро, съгласен съм с него, но не знам дали ще бъде одобрено.

- Аматьор
- Ник в играта: DJSwear
- Скайп профил: domitrov_71
- Обратна връзка:
Вечният въпрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! така,когато примерно има деад трябва ли да се пуска дай имам смисъл,защото някой викат,че при деад не се пускало дай,а други друго твърдят и кажете ми вярно ли е или не,защото в правилника го няма ? 

- Активен
- Обратна връзка:
Ти си бил СТ първо о.О. Иначе по въпроса ти за мъртви не може да се пуска ден, ако е бил убит и може, когато играчът е влезнал току що за това след малко повече листа с играчите и ще разбереш кой кога е влезнал и дали можеш да пуснеш съответно.

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
DJSweara написа:Вечният въпрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! така,когато примерно има деад трябва ли да се пуска дай имам смисъл,защото някой викат,че при деад не се пускало дай,а други друго твърдят и кажете ми вярно ли е или не,защото в правилника го няма ?
U.S.S. Voyager написа:Ти си бил СТ първо о.О. Иначе по въпроса ти за мъртви не може да се пуска ден, ако е бил убит и може, когато играчът е влезнал току що за това след малко повече листа с играчите и ще разбереш кой кога е влезнал и дали можеш да пуснеш съответно.
В правилата го няма и докато не се вземе решение да се сложи ще може да се пуска day когато има dead
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Глупости, вие искате като има FreeDay едва ли не, като стреляте СТ да ви гледат. Freeday е ден, без команди в който затворниците могат да играят по картата, да се забавляват и т.н., а не да бунтят. Против съм, така правилото си е добре, освен това има достатъчни скрити оръжия по повечето карти.fondos написа:Здравейте искам да предложа за промена на 1 правило което днес ми е направило впечетление когато има ( FreeDay )
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Да се забранят индивидуалните въпроси на надзирателите към някой затворник. Защото повечето са с цел фрагване на определен играч и никак неса приятни!
Офтопик:
- Активен
- Обратна връзка:
Тука в случая не съм съгласен с теб. Да се забранят индивидуалните въпроси не е добро предложение (според мен) понеже симона може да иска да препита всички Т, но по-отделно. Не вярвам, че трябва да се забранят, не мисля че ще стане по-добре без тях. Това си мисля, че си го предложил по-скоро, защото са те препитвали доста и ти е писнало.

- Новак
- Ник в играта: destructioN
- Скайп профил: marko_aleksiev007
- Обратна връзка:
1.Простичко предложение, за да се избегне непрестанното писане на админите в общия чат. Да се добави към "auto message displayer-a"(по-точно-> автоматично съобщение в чата от сървъра), че е забранено моленето за преместване в отбора на надзирателите и се наказва с --- и ---- и ---. )(gag, kick, ban от cs's team-Не знам дали е възможно да се направи, но в някои сървари съм го виждал....не знаех къде да пусна предложението..!!
Поздрави destructioN
Поздрави destructioN

Jail Break,DeathRun,Dust2Only,WoW,Talisman...CS1.6 
Respect To Be Respected !!

Respect To Be Respected !!
- Активен
- Обратна връзка:
destructioN админите, които пишат, че е забранено моленето не пишат на общия на хъд чата. Но предложението ти звучи добро, защото трябва всеки път да се сещам да го напиша и като го видят спират някои спама за СТ.

- Respected
- Обратна връзка:
Ако тръгнем всяко правило да го набиваме по този начин, то няма да може да се вижда екрана. Против съм, правилата трябва да се знаят от всички дори админа не е длъжен да ви припомня.destructioN написа:1.Простичко предложение, за да се избегне непрестанното писане на админите в общия чат. Да се добави към "auto message displayer-a"(по-точно-> автоматично съобщение в чата от сървъра), че е забранено моленето за преместване в отбора на надзирателите и се наказва с --- и ---- и ---. )(gag, kick, ban от cs's team-Не знам дали е възможно да се направи, но в някои сървари съм го виждал....не знаех къде да пусна предложението..!!
Поздрави destructioN
- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Както казва Тони,админа не е длъжен да го пише това и да ги предупреждава.Правило си има и който не го спазва трябва да бъде наказан 

Офтопик:
- Баннат
Въпрос,който може и да сте обсъждали тук - при останали 2-3 затворника има случаи,когато ПОНЕ един от тях е в тунел.Тогава Simon-a заповядва на "послушния" затворник да влезе в тунела и да се бие с тунеладжията(box).Позволено ли е?
Поздрави от западния!
Поздрави от западния!
- Respected
- Обратна връзка:
Естествено, че може тунела да не ви е някаква защитна аура.west sider написа:Въпрос,който може и да сте обсъждали тук - при останали 2-3 затворника има случаи,когато ПОНЕ един от тях е в тунел.Тогава Simon-a заповядва на "послушния" затворник да влезе в тунела и да се бие с тунеладжията(box).Позволено ли е?
Поздрави от западния!
Поздрави от източния!
- Новак
- Ник в играта: V for Virgin
- Обратна връзка:
Искам да предложа едно ново правило:
1. Предлагам да се добави ново правило към сървъра, което гласи: Саймън НЯМА право да съкращава думите си при задаване на команди.
Мисля, че да се позволява на Саймън да съкращава своите команди е глупаво и намалява качеството на игра в сървъра.(ЛИЧНО МНЕНИЕ!
1. Предлагам да се добави ново правило към сървъра, което гласи: Саймън НЯМА право да съкращава думите си при задаване на команди.
Мисля, че да се позволява на Саймън да съкращава своите команди е глупаво и намалява качеството на игра в сървъра.(ЛИЧНО МНЕНИЕ!
Последно промяна от square' на 17 Мар 2014, 23:36, променено общо 1 път.
"There is a place between war and murder / in which our demons lurk."
- Новак
- Обратна връзка:
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НЯКОЛКО НОВИ ПРАВИЛА:
1. Предлагам да се ЗАБРАНИ съкращаването на думите на Саймън (fz, izo gr etc.)
2. Предлагам да се забрани даването на JBP (Jail Break Packs) без да има основателна причина за това.
ПРИМЕР: може ли някой да ми даде 12 пак-а за Saw и веднага някой му дава без да ги е заслужил.
По-ясно, моето предложение е JB пакове да се печелят само от игра, която саймън-а е организирал и от евента разбира се.
ПРИМЕР2: Саймън: играете футбол до 1 гол, който победи живее и печели 3 пак-а.
ПРИМЕР3: Саймън: който първи ми отговори на въпроса правилно печели 2 пак-а и хитва 1 Т да умре
И нека да има лимит на паковете примерно от ч игра да се печелят максимум 5-6 пак-а а не по 15-20, защото иначе с 2-3 игри и получаваш Saw и играта се обезмисля и не е забавно.
3. След умирането на Саймън командата му ОСТАВА. Ако Саймъна е дал време за дадена команда и е написал, че ще има "+" време, но е умрял ПРЕДИ да го даде този "+", новият Саймън е ДЛЪЖЕН да го даде. При задаване на "+" време,
Саймънът е ДЛЪЖЕН да уведоми останалите играчи ПРЕДИ да е изтекъл текущия таймер.
4. Саймънът да НЯМА право да задава въпроси от лично естество на затворниците.
ПРИМЕР: на колко годи съм? как се казва вторият ми братовчед? Player кога е роден?
5. При задаване на нова команда, в която НЕ Е уточнено ново местоположение, местоположението от предишната команда ОСТАВА, но НЕ и другите пояснения/условия на командата, ОСВЕН ако командата изисква движение ("duck po tochki, bez udar", "na walk otivate v izolatora"). Местопложението остава до задаването на нова команда, която принуждава играча да се отклони от предишното местоположение. При команди от вида на "sled men po tochki", точките се считат за местоположение и съответно, ако следващата команда отново изисква движение, затворниците са ДЛЪЖНИ да се движат по точките. В случай играча да скача върху даденото местоположение, то НЕ се счита за махане от него, дори при заповед от Саймън.
Пример №1: Първа команда: "vsichki na liniq". Втора команда: "freeze". Местоположението за изпълнение на това действие е на линията.
Пример №2: Първа команда: "duck sled men po tochki, bez udar". Втора команда: "walk". Поясненията "po tochki", "sled men" и "bez udar" остават.
Пример №3: Първа команда: "freeze v izolator". Втора команда: "freeze na zadna stena". Новата команда е "freeze v izolator na zadna stena.
Надявам се тези промени, които предлагам да ви харесат.

2. Предлагам да се забрани даването на JBP (Jail Break Packs) без да има основателна причина за това.
ПРИМЕР: може ли някой да ми даде 12 пак-а за Saw и веднага някой му дава без да ги е заслужил.
По-ясно, моето предложение е JB пакове да се печелят само от игра, която саймън-а е организирал и от евента разбира се.
ПРИМЕР3: Саймън: който първи ми отговори на въпроса правилно печели 2 пак-а и хитва 1 Т да умре
И нека да има лимит на паковете примерно от ч игра да се печелят максимум 5-6 пак-а а не по 15-20, защото иначе с 2-3 игри и получаваш Saw и играта се обезмисля и не е забавно.
3. След умирането на Саймън командата му ОСТАВА. Ако Саймъна е дал време за дадена команда и е написал, че ще има "+" време, но е умрял ПРЕДИ да го даде този "+", новият Саймън е ДЛЪЖЕН да го даде. При задаване на "+" време,
Саймънът е ДЛЪЖЕН да уведоми останалите играчи ПРЕДИ да е изтекъл текущия таймер.
ПРИМЕР: на колко годи съм? как се казва вторият ми братовчед? Player кога е роден?
5. При задаване на нова команда, в която НЕ Е уточнено ново местоположение, местоположението от предишната команда ОСТАВА, но НЕ и другите пояснения/условия на командата, ОСВЕН ако командата изисква движение ("duck po tochki, bez udar", "na walk otivate v izolatora"). Местопложението остава до задаването на нова команда, която принуждава играча да се отклони от предишното местоположение. При команди от вида на "sled men po tochki", точките се считат за местоположение и съответно, ако следващата команда отново изисква движение, затворниците са ДЛЪЖНИ да се движат по точките. В случай играча да скача върху даденото местоположение, то НЕ се счита за махане от него, дори при заповед от Саймън.
Пример №1: Първа команда: "vsichki na liniq". Втора команда: "freeze". Местоположението за изпълнение на това действие е на линията.
Пример №2: Първа команда: "duck sled men po tochki, bez udar". Втора команда: "walk". Поясненията "po tochki", "sled men" и "bez udar" остават.
Пример №3: Първа команда: "freeze v izolator". Втора команда: "freeze na zadna stena". Новата команда е "freeze v izolator na zadna stena.
Надявам се тези промени, които предлагам да ви харесат.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
За първото съм против, тъй като по-голямата част от играчите го използват, знаят за какво става въпрос и няма значение, тъй като дори и fz, freez, freeze да се напише, то се подразбира. Относно второто съм против, нека играчите си помагат, така се получава "team play", а относно това Саймън да дава JBP е доста добра идея, но стига да има лимит (примерно 20 на рунд или самият Саймън да има собствени JBP, които да може да дава). За третото, мисля че се подразбира и не е нужно чак правило за това. За четвъртото съм съгласен, въпреки че не съм виждал до сега някой да задава такива въпроси. За петото не съм съгласен, мисля че е по-добре всяка команда да е самостоятелна спрямо другите.square' написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НЯКОЛКО НОВИ ПРАВИЛА:
Надявам се тези промени, които предлагам да ви харесат.![]()
![]()
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Сложиш предложенията ти в оффтопик, че ще стане много дълго мнение.square' написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НЯКОЛКО НОВИ ПРАВИЛА:Надявам се тези промени, които предлагам да ви харесат.Офтопик:![]()
![]()
Съгласен съм с всичко, освен с второто.Идеята е да има бунтове, а те са рядкост, освен ако няма определени играчи, които бунтят успешно (от мое наблюдение, не съм много активен в джейла, така че ме поправете ако бъркам).Примерно аз като влезна и всеки рунд бунтя с някой познат и играчи като видят, че го правя успешно ми дават пакове + това никой не ги кара насила.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Новак
- Обратна връзка:
И защо не го направите така, че, когато има админ в сървъра виповете да нямат право да се бъркат в работата и да пречат на админите. Имам предвид, когато в сървъра има админ виповете да нямат право да transfer,kick,gag,slay,slap, освен, ако някой от админите не им разреши. А, когато няма админ в сървъра, виповете да са свободни да използват правата си на воля.