Въпрос относно War3

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: [NmZ] # R.I.P.
Скайп профил: LS !!!
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос относно War3

Мнение от R.I.P. »

Здравейте ! Въпросът ми е,че като избера ''Elf'' - той нали като стреляш някой го хваща една зелена мрежа.Но като мина примерно от началото има едно 0/100...Това като го напълня и ми изписва от страни това : Изображение ...В какъв ред трябва да го подредя това,че да го хваща - Пробвах много пъти - Не става ! Малко помощ ...! :disagree:
Офтопик:
Благодаря за вниманието !
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно War3

Мнение от B-Rabbit »

Клетката се появява чак на 6 левел .. А това отстрани са ти способностите на елфа и трябва да ги развиваш докато не дойде въпросния 6 левел за да ти се появи не само 1,2 и 3 Ами и 4 , което е клетката !
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от R.I.P. »

B-Rabbit написа:Клетката се появява чак на 6 левел .. А това отстрани са ти способностите на елфа и трябва да ги развиваш докато не дойде въпросния 6 левел за да ти се появи не само 1,2 и 3 Ами и 4 , което е клетката !
Мерси много ! :victory: :cheers: :cheers: :bow:
EDIT : До 8левел съм и не става ,,,,,,,,
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Има лесно решение напиши в чата /resetskills и като почне новия роунд си избираш коя способност колко пати да я вдигнеш и това дано да съм ти помогнал. :)
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Unknown
Обратна връзка:

Мнение от DyLtwo »

Така за да започнеш да използваш ултимате умението трябва да развиеш 4 (Ultimate: Entangle roots) което става на 6 левел след това си бинд ултимата bind "z" "ultimate" в конзолата и после ако противникът ти няма necklace можеш да го хващаш в клетката а колкото до останалите според мен няма значение как ще ги развиваш за 3-4 мапа дигаш 22 левел и всичко ти е на макс
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от R.I.P. »

DyLtwo написа:Така за да започнеш да използваш ултимате умението трябва да развиеш 4 (Ultimate: Entangle roots) което става на 6 левел след това си бинд ултимата bind "z" "ultimate" в конзолата и после ако противникът ти няма necklace можеш да го хващаш в клетката а колкото до останалите според мен няма значение как ще ги развиваш за 3-4 мапа дигаш 22 левел и всичко ти е на макс
Мерси ! :bow: :bow:
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”