Zamunda.net или Zamunda.se

Аватар
Шефчето
Шефчето

Мнения: [ 4475 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:31
Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Карлово
Обратна връзка:

Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Genata »

около всичките тези клюки който витаят из пространството стана ясно че сайта замунда,нет е бил хакнат,после излезна че по скоро е бил откраднат
Замунда се разпада


Замунда е хакната


Замунда е открадната

Изображение



Замунда е с откраднат домейн

аз лично посетих и двата сайта и все още не знам към кого да остана привърженик,само ще кажа едно - от това печелим само потребителите
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 1536 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 00:48
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или zamunda.se

Мнение от Ивчо »

Как на кой да останеш привърженик?! Zamunda.net е една !Крадците не трябва да се толерират.Нашият дизайн също беше пуснат фрее точно от такива хора.Изтрил съм името на другия сайт от заглавието за да не се бъркат хората.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Мнения: [ 4475 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:31
Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Карлово
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или zamunda.se

Мнение от Genata »

то ще си проличи,но за сега както вървят нещата по отиват нещата към zamunda.se
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Мнения: [ 30 ]
Регистриран на: 11 Дек 2012, 01:11
Ник в играта: I.A
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net

Мнение от Busta »

абе аз се рових и в двете ама net ... много отслабват няма толкова неща като филми и програми ... se.. имат и по хубави домейни разлика е голяма :)
Аватар
Новак
Новак

Мнения: [ 30 ]
Регистриран на: 11 Дек 2012, 01:11
Ник в играта: I.A
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net

Мнение от Busta »

Busta написа:абе аз се рових и в двете ама net ... много отслабват няма толкова неща като филми и програми ... se.. имат и по хубави домейни разлика е голяма :)

офф обърках исках да кажа за net :)
Последно промяна от Genata на 17 Апр 2013, 19:01, променено общо 1 път.
Причина: +1 Warn забранени са двойните постове или така наречения Bump,моля исползвайте бутона промени
Аватар
Администратор
Администратор

Мнения: [ 792 ]
Регистриран на: 26 Юли 2011, 22:16
Ник в играта: asddd
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или zamunda.se

Мнение от nStoyanov »

НЕ знам на кой да вярвам :Д
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Аватар
Аматьор
Аматьор

Мнения: [ 69 ]
Регистриран на: 16 Мар 2013, 15:58
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net

Мнение от Barca »

Е*и ги в г*за тея долни крадци ...
Последно промяна от nStoyanov на 18 Апр 2013, 00:56, променено общо 1 път.
Причина: Коментари от подобен тип са забранени!
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 978 ]
Регистриран на: 01 Авг 2012, 21:54
Ник в играта: Men.
Скайп профил: niki300798
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Nicky Heet »

До колкото разбрах сега трябва да се доверим на SE ако прочетете нa zamunda.SE началното съобщение ще разберете че zamunda.NET е била продадена от човек от "екипа" и сега останялия екип се опитват да си възвърнат стария сайт , чиито домейн от 1-во ниво е откраднат. Така че аз се доверявам на zamunda.SE и напускам zamunda.NET!
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
Аватар
Шефчето
Шефчето

Мнения: [ 4475 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:31
Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Карлово
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Genata »

тъй като ще има мързелив народ,публикувам тук съобщението и от двете страници

това е от zamunda.se
Офтопик:


2013-04-17 - Не са слухове и не е майтап - Zamunda ни беше открадната. Съзирамe иронията в това и след време ще се усмихвамe на сполучливите вицове по темата, но сега не ни е смешно.
Дълго време изграждахме защита срещу външни атаки, но пропуснахме да се вгледаме в себе си - грешка която без малко не ни уби и от която дълго ще се възстановяваме.
На 11.04 администратор break имайки достъп до email - а с който се управлява домейна Zamunda.net го прехвърля на друг собственик. Администраторът разполага също с достъп от най-високо ниво до сървърите на Zamunda и копира цялата ни база данни на свои машини. Копирането е поетапно и завършва на 13.04 срещу 14.04 с пълното изтриване на старите сървъри и унищожаване на бекъпите. С това превземането на сайта почти привършва. Остава да прекрати достъпа на модераторите до ресурсите и да изтрие Топ - администраторите. Край!
В сайта видимо нищо не се променя, сътресенията се отдават на поредната нестабилност и единственото, което в началото прави впечатление са безброй постове във важните теми, които греят с "Автор - непознат", тъй като са правени от изтритите администратори.
До този момент никой официално не знае за подмяната. Екипът на Zamunda осъзнава това в ранните часове на 14.04, но вече е късно да се направи каквото и да е.
Въпреки, че на пръв поглед в присвоения сайт всичко е нормално, въпроси все пак възникват, особено след включването на разни "екстри" за които е известно, че Екипът е категорично против. Тези нелогични промени предизвикват въпроси и най-накрая узурпаторът пуска тема и свое становище във форума на Ъплоудерите в откраднатия сайт:

break
"Здравейте приятели, Искам да ви попитам, как може да откраднеш или хакнеш нещо, което си създал? Вярвам много от вас не са доволни от управлението на сайта в последно време. Да не говорим за началническото поведение, без да сте длъжни на никого. Не ми харесва как група хора се възползват от вас. Не ми харесва как се пропиляват възможностите на сайта. Колкото и да ви убеждават, че няма начин тази машина да заработи в пълните и възможности, азз мога да ви кажа, че това е лъжа. Има начини и то стотици начини да заработим безпрепятствено. Най-малко трябва да се съмнявате, че това което се случва е с цел да се срине сайта. Напротив, съвсем друга е идеята, и е напълно изпълнима. Възможни са прекъсвания и проблеми със зареждането, това го е имало преди, но скоро ще е история. Постоянно качване/триене, предполагам е повече от досадно, е по-горе обясних колко всъщност начини има да се реши и този проблем! Оставям нещата във ваши и наши ръце, пък вие изберете."

Така признавайки стореното, опитва да търси подкрепа, което изиграва лоша шега. Подкрепа няма! Ъплоудери, ВИП и потребители започват да разменят съобщения и масово да се оттеглят от присвоения сайт. Преводаческите сайтове, категорично отказват техните субтитри да стоят в откраднатата Zamunda. Тези неща са началото на края и стават причина да се наложат буквално шизофренични ограничения, сред които забрана за изпращане на съобщения. Започва безпрецедентен "спам" чрез персонални системни съобщения до всички потребители, виждайки пълното си безсилие да скрие истината. А истината е, че Zamunda се възстанови от пепелта на домейн ZAMUNDA.SE и веселяшкото Zelka.org.
За щастие, бившия колега break не знае, че базата се записва на още едно място. Това ни позволи, макар и трудно да възстановим още вчера, голяма част от унищожения сайт.
Благодаря, че ни последвахте.
Екип

това е от zamunda.net
Офтопик:
2013-04-17 -
Скъпи приятели,
През изминалите дни се случиха много неща. Мнозина от Вас си задават различни въпроси и търсят отговорите им в мрежата. Тук ще разберете истината!
Този сайт беше жертва на ръководството си. Алчността и политическите амбиции на някои хора бяха на път да се възползват от широката аудитория на Zamunda.NET и да превърнат Вас потребителите в заложници на амбициозен политически проект.

След вътрешен преврат, тези нечестиви хора бяха отстранени от ръководството на сайта и правомощията им върху цялата система вече не им принадлежат.
Ние не можем да допуснем свободата на п2п обществото да бъде застрашенa и употребена за популистки политически цели.
Новото ръководство се ангажира да се бори с всички налични ресурси за запазване на независимостта на този сайт, неговото статукво и потребители.

Длъжни сме да ви предупредим, че бившата администрация на Zamunda ще се опита по всякакъв начин да попречи на работата ни и да си възстанови „загубеното“.
Тези хора разполагат с достатъчно пари и контакти за да не се откажат в опитите си да придобият отново контрол върху независимия ресурс на сайта и да продължат да го ползват за личните си цели. Te за нас са "група хакери", които ни заливат с ддос атаки, спам и пробват всевъзможни техники в опитите си да пробият обратно.
Нашата мисия е да не го позволим. Ваше пък е решението кого ще подкрепите.

С уважение: Team Zamunda.NET


2013-04-17 - Проблемите с връзването към тракера са отстранени. Възможни са прекъсвания поради атаки от страна на хакерите, но за момента се справяме с тях.
В следващите дни ще предприемем действия по оптимизиране на сайта и по-бързото зареждане на страниците.

Моля, спазвайте правилата на сайта! СПАМА е забранен и подлежи на наказание, писането на латиница също!

Екипа на Zamunda.NET

2013-04-16 - Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни.
Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни. Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото неудобство.

Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници. Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Мнения: [ 232 ]
Регистриран на: 05 Сеп 2011, 11:22
Ник в играта: bittchezz.
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Sofia/Bulgaria
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от bittchezz. »

Ако в замунда.се можете да влезнете със своя акаунт, който е и в замунда.нет, значи наистина са се преместили
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 814 ]
Регистриран на: 09 Сеп 2011, 00:22
Скайп профил: nekafnikaf
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: another dimension
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от izmisleN »

Някакъв мизерник от екипа им е откраднал домейна и цялата информация и я е изтрил от 'оригиналните' сървъри както и наличните backup-и. Пуснал я е на негови си машини с откраднатия домейн. За щастие на екипа на zamunda същия мизерник не е знаел, че се правят backup-и на отделно място, иначе истинските собственици щяха да изгорят напълно и нямаше как да пуснат zamunda.se
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Мнения: [ 515 ]
Регистриран на: 28 Дек 2012, 13:59
Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от mamuta »

Пффф,и сега на кой да вярвам?! ;(
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Мнения: [ 118 ]
Регистриран на: 14 Мар 2013, 15:38
Ник в играта: TpeBoMaH*
Скайп профил: kelemeto_99
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от TpeBoMaH* »

На замунда.се !
Не мрази играча,Мрази Играта :)
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Мнения: [ 149 ]
Регистриран на: 01 Апр 2013, 21:56
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Player Killer »

Замунда.се
Аватар
Шефчето
Шефчето

Мнения: [ 4475 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:31
Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Карлово
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Genata »

ако се развие замунда.нет както обещава новия собственик,директно ще тегля майните на замунда.се,но само времето ще си покаже,за сега ще посещавам и двата тракера
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 3276 ]
Регистриран на: 20 Авг 2011, 11:46
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от DemoLitioN »

Тъй като на всички места, които прочетох казват, че истинския екип на замунда е se съм вече там..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 410 ]
Регистриран на: 09 Авг 2011, 15:41
Скайп профил: miro-fenomena
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от fenomena234 »

Аз ще ползвам и 2-те и която е по-добра ... нея ...
Аватар
Собственик
Собственик

Мнения: [ 243 ]
Регистриран на: 26 Юли 2011, 22:14
Ник в играта: bugi_man
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Бургас
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от bugi_man »

мда и аз съм в zamunda.se вече ;) Тва крадливото педерасче ми прилича на нашия смешен бивш колега '666' садера дето ни постна сайта в и базите в интернет хаха паляка му смешен!
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Мнения: [ 4475 ]
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:31
Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Карлово
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Genata »

bugi_man написа:мда и аз съм в zamunda.se вече ;) Тва крадливото педерасче ми прилича на нашия смешен бивш колега '666' садера дето ни постна сайта в и базите в интернет хаха паляка му смешен!
не им знам нещата който имат помежду си,но ако найстина стане така както обещава,замунда.se ще умре доста бързо,само времето ще покаже кой от двата тракера ще отцелее
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Мнения: [ 2333 ]
Регистриран на: 26 Юли 2011, 22:48
Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Zamunda.net или Zamunda.se

Мнение от Ianko »

хич не ми пука кой ще оцелее и т.н :D важното е да теглим филми :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост