Manekenkakz написа:Моляя Любчо не е сядал на компютъра ми ..... и ако не ми вярвате че сам момиче питаите Борката, Непукист ............ . И попринцип аз за първи път давам предложение за админ не съм очаквала да стана но се пак се пробвам това е ...........
Едно от най-важните неща,когато подаваш кандидатура е да имаш добро впечатление към екипа на сървъра.Това впечатление се изгражда във сървърите,но най-вече точно тук във форума,където ти можеш да МИСЛИШ преди да пишеш.Кандидатурата ти взема голяма роля във впечатлението,както и дали вземаш участие в нея.Когато подаваш кандидатура се очаква от теб да чакаш отговор да или не,а не да пишеш по нея,особено когато в мненията ти съдържа "Моляя",както и ".....".С този твой коментар показваш лошо впечатление даже,защото оспорваш мнение на админ дори ако той греши(мястото за оспорване не е тук).
Както виждаш от коментарите на някой от колегите,впечатлението им към теб не е от най-добрите,било то за години,активност във форума или други неща.Виждам,че искаш да си част от екипа,няма лошо,затова,ако не те одобрят на този етап моя съвет към теб е изгради по-добро впечатление към другите и следващия път МИСЛИ преди да пишеш и коментарите няма да са в разсъждение,а ще са категорични отговори. Успех!