Предай нататък

Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: Предай нататък

Мнение от NiceShot ?! »

Аз съм с едно "ГОЛЯМО" !!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

boqn.bg написа:Може сумата да е поне 1.20 лв .. за да може да се покрият ,част от разходите за оператора. Не мисля ,че ще бъде проблем за потребителите цената да е малко по-висока ,защото тези пари отиват за добра кауза и доказателство за това ще бъде .. Благодарственото изказване на водещата на предаването. От къде ми хрумна идеята ли? Гледах предаването на 29.12.2012 вечерта ,когато бях на работа и честно да ви споделя ,, насълзиха ми се очите. Ние имаме ,крайници , дом,образование ,и всички останали екстри ,които може да си осигури един средно статистически Българин. Има хора ,които пращат картичка на Дядо Коледа с пожелания от сорта на : " Дядо Коледа искам да имам нови дрешки.. искам да имам краченце " и така нататък. Средствата ,които се събират ,може да не се дават в парична сума на предаването , може да се направи така , по проучване от тяхна страна да съдействаме за закупуване на дрехи и други пособия ,които ще са в полза на нуждаещите се .. Факта ,че ние може би ще сме първата верига в България ,която предполагаемо ще поеме такава инициатива е нещо голямо .. Ще спечелим много симпатизанти на наша страна , много нови играчи ще се заинтересуват от нас и ще ни посетят , дори ако е да дарят средства .. Важно е да опитаме :) .. Аз дадох идеята , но с помощта на вас , ще я развием .. Ключът е във всички нас :)
Честно казано това много ме трогна... Аз съм ЗА ! Но някак егоистично ми звучи това да го използвате за реклама на сървърите... То не егоистично...ми глупаво...
Последно промяна от Ками на 21 Фев 2013, 15:25, променено общо 1 път.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: D@NG3R`
Вашият пол е: Мъж

Мнение от Солидус »

И аз съм ЗА!
-Чук-чук.
-Кой е?
-Полиция! Отворе
-Защо?
-Трябва да си поговорим.
-А вие колко човека сте?
-Двама.
-Ами говорете си…
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lo6iA
Обратна връзка:

Мнение от OL'Dirty »

аз съм ЗА!
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Ками написа:
boqn.bg написа:Може сумата да е поне 1.20 лв .. за да може да се покрият ,част от разходите за оператора. Не мисля ,че ще бъде проблем за потребителите цената да е малко по-висока ,защото тези пари отиват за добра кауза и доказателство за това ще бъде .. Благодарственото изказване на водещата на предаването. От къде ми хрумна идеята ли? Гледах предаването на 29.12.2012 вечерта ,когато бях на работа и честно да ви споделя ,, насълзиха ми се очите. Ние имаме ,крайници , дом,образование ,и всички останали екстри ,които може да си осигури един средно статистически Българин. Има хора ,които пращат картичка на Дядо Коледа с пожелания от сорта на : " Дядо Коледа искам да имам нови дрешки.. искам да имам краченце " и така нататък. Средствата ,които се събират ,може да не се дават в парична сума на предаването , може да се направи така , по проучване от тяхна страна да съдействаме за закупуване на дрехи и други пособия ,които ще са в полза на нуждаещите се .. Факта ,че ние може би ще сме първата верига в България ,която предполагаемо ще поеме такава инициатива е нещо голямо .. Ще спечелим много симпатизанти на наша страна , много нови играчи ще се заинтересуват от нас и ще ни посетят , дори ако е да дарят средства .. Важно е да опитаме :) .. Аз дадох идеята , но с помощта на вас , ще я развием .. Ключът е във всички нас :)
Честно казано това много ме трогна... Аз съм ЗА ! Но някак егоистично ми звучи това да го използвате за реклама на сървърите... То не егоистично...ми глупаво...
След като се проведе такава кампания ,самата кампания ще се превърне в реклама. Искаме или не ,това ще е факт.. Колкото грозно и глупаво да ви се струва това.. Аз съм реалист и споделям това ,което мисля :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: DaNiElG
Скайп профил: daniboi51
Обратна връзка:

Мнение от Danielg »

Кога да пащам смс-си на какъв номер незнам АМА САМО КАЗВАЙТЕ.

Всеки ден го гледам и сташно много ми става жал за всички, които имат проблем. Дали било с мозъка, дали било с тялото... ако се наложи ще пратя 10 смс-са само да се оправят... ГОРКИЧКИТЕ ТЕ

:reve: :reve: :reve: :reve: :reve:
Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Fresh G!rl
Скайп профил: panterka_kiss
Обратна връзка:

Мнение от Fresh Girl »

Прочетох всичko от-до и мисля, че това е една от най-заинтригуващи и интересни теми пуснати няkoга!
Твърдо ЗА! Много ще се радвам, ako идеята бъде осъществена.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: The Vampire Diaries
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от The Vampire Diaries »

Подкрепям тази ДОБРА Идея подкрепям с ЗА
:bow:
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: [[ LigLaTaa ;*
Скайп профил: netty.be
Обратна връзка:

Мнение от LigLaTaa »

Идеята е прекрасна!!! Лично аз гледам всяко издание на Предай нататък и ми става много жал за тези хора... Бих искала да помогна с нещо за тази кампания :) :) Твърдо ЗА !!!
Slackserv

[[ LigLaTaa ;*
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Kniffer
Скайп профил: pepi_ss_95
Обратна връзка:

Мнение от Kniffer »

и аз съм за