Проблем с лага в сървърите
- Активен
- Ник в играта: m a R t I n
- Скайп профил: f-e-n-o-m-e-n-a_92
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с лага в сървърите
Здравейте..
От два дни имам следния проблем..Като вляза в даден сървър да играя ми забива страшно много..Интересното е ,че ми забива само ,когато съм жив и играя,когато съм мъртъв и гледам останалите играчи не ми забива..Мислех да не е от видео картата,но с останалите игри нямам проблем..
Преинсталирах cs-a ,но пак е същото..Невъзможно е да се играе с това така да го нарека забиване .. или цепене.. Та ако някой има някъква идея какъв може да е проблема моля да пише.. Благодаря !
От два дни имам следния проблем..Като вляза в даден сървър да играя ми забива страшно много..Интересното е ,че ми забива само ,когато съм жив и играя,когато съм мъртъв и гледам останалите играчи не ми забива..Мислех да не е от видео картата,но с останалите игри нямам проблем..
Преинсталирах cs-a ,но пак е същото..Невъзможно е да се играе с това така да го нарека забиване .. или цепене.. Та ако някой има някъква идея какъв може да е проблема моля да пише.. Благодаря !
Последно промяна от DemoLitioN на 03 Фев 2013, 01:24, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието!
Причина: Редактиране на заглавието!

- Новак
- Ник в играта: < Bugs BuNNy >
- Скайп профил: niko.iliew
- Обратна връзка:
Re: Проблем с cs
rate 25000 / 20000 , cl_updaterate 70 / 101 , cl_cmdrate 30-60, cl_rate 5 впиши теа команди в конза...
- Активен
- Обратна връзка:
Re: Проблем с лага в сървърите
Написах ги но не помагат братле..мерси все пак..Ако някои има други предположения,моля да пише.
Офтопик:

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Едно момче имаше същия проблем и каза, че е от вирус. Затова си сканирай компютъра.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Активен
- Обратна връзка:
Дам и това опитах , но пак не е там проблема..Ще се наложи сигурно да преинсталирам компютъра,и ако това не помогне , вече незнам какво мога да направя ..
)

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
1. Сканиране с Malwarebytes Anti-Malware.m a R t I n написа:Дам и това опитах , но пак не е там проблема..Ще се наложи сигурно да преинсталирам компютъра,и ако това не помогне , вече незнам какво мога да направя ..)
Ако по някакви причини не можете да изтеглите, инсталирате или стартирате Malwarebytes Anti-Malware, тогава директно преминете към следващата стъпка.
Ако я нямате инсталирана, можете да я изтеглите от Тук http://www.malwarebytes.org/ . Не премахвайте двете отметки в края на инсталацията, които са за актуализиране на програмата и за стартирането на скенера.
Ако ги премахнете или ако вече я имате инсталирана, се уверете, че е актуална версия и че дефинициите са последните. Това можете да направите като в подпрозорец Update (Актуализиране) кликнете бутон Check for Updates (Провери за актуализации).
След това в подпрозорец сканиране се уверете, че е избран режим Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликнете бутон Scan (Сканиране).
Изчакайте да приключи сканирането. Ако не бъдат открити заплахи, можете да потвърдите с OK и да затворите приложението. Ако бъдат открити заплахи, потвърдете с OK, кликнете Покажи резултатите (Show Results), кликнете бутон Remove selected (Премахни избраните) и изчакайте. Възможно е да е нужно рестартиране на системата и приложението да помоли за това. Съгласете се и рестартирайте веднага.
След рестарта стартирайте отново Malwarebytes Anti-Malware, идете на подпрозорец Logs (Дневници), кликнете два пъти върху последния дневник, запазете го като текстов файл на удобно място (на работния плот например) ,качи го във някой сайт за споделяне на файлове и дай линка тук към дневниците

- Активен
- Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
- Скайп профил: monster98110312
- Обратна връзка:
Ще можели да си кажеш параметрите на PC-то ти ? Кажи дали като си във сервера ти се дига пинга ? Ако ти се дига кажи горе-долу до колко ти се дига.. . Също така кажи с коя антивирусна сканираш ? Тези неща ти ги казвам за да разбера от каде ти идва пинга..m a R t I n написа:Дам и това опитах , но пак не е там проблема..Ще се наложи сигурно да преинсталирам компютъра,и ако това не помогне , вече незнам какво мога да направя ..)

- Активен
- Обратна връзка:
Въпроса е там , че проблема не е в пинга..Проверих всичко.. Параметрите на пс-то са :
Processor: AMD Athlon(tm) 2 x2 255 processor 3.10 GHz
RAM: 2 gb
HDD: 500 gb
System type :32-bit operating sistem
Video : Nvidia GeForce GT 220
Това са параметрите на компа.Пинга сега даже ми е по малък от преди..сега ще опитам с това дето Гената даде :]
Processor: AMD Athlon(tm) 2 x2 255 processor 3.10 GHz
RAM: 2 gb
HDD: 500 gb
System type :32-bit operating sistem
Video : Nvidia GeForce GT 220
Това са параметрите на компа.Пинга сега даже ми е по малък от преди..сега ще опитам с това дето Гената даде :]

- Активен
- Обратна връзка:
Извинявам се,че пиша последователно с предишния ми пост,но оправих проблема !
Програмата,която Гената ми даде подейства !!
Благодаря на всички,които оказаха помоща си , и най вече на Гената !
Нз защо,но програмата откри 70 и няколко вируси или опасни файлове,а с моята програма не откри нищо..
Изтрих вирусите и сега всичко е както преди !
Това е доклада от вирусите,който иска може да го види :
http://dox.bg/files/dw?a=27dfb8116b
Програмата,която Гената ми даде подейства !!
Благодаря на всички,които оказаха помоща си , и най вече на Гената !
Нз защо,но програмата откри 70 и няколко вируси или опасни файлове,а с моята програма не откри нищо..
Изтрих вирусите и сега всичко е както преди !
Това е доклада от вирусите,който иска може да го види :
http://dox.bg/files/dw?a=27dfb8116b

- Аматьор
- Ник в играта: HEXZ0R
- Обратна връзка:
връща ли те назад докато вървиш ??? вървиш и те връща назад сякаш някой те дърпа и пак тръгваш?
- Активен
- Обратна връзка:
Нз как да ти го обясна..Вървиш зацепи ти ..спираш и пак трагвъш..не те враща назад,просто спираш за момент и па те пуска..много е гадно,щото като скочиш те спре зацепи и падаш,но вече го оправих и сега всичко е наред