Всеки,който има информация относно новината да споделя.

На същото мнение.Все някаде в тая безкрайна вселена има извънземни и може да са с елипсовидни глави откаде знаешizmisleN написа:100% има извънземен живот, няма как из цялата вселена само на нашата заблудена планета да има живи същества, но едва ли са зелени човечета с елипсовидни глави както си ги представяме.
Мисля, че тая статия е пълна глупост.boqn.bg написа:Забележете : " Три гигантски кораба са се насочили право към Земята, най-големият от които е широк 200 мили. Заедно с два по-малки." Ако наистина идват , то няма да е за хубаво.. С такива кораби , най-вероятно ще ни изнесат за часове.. ,ако са враждебно настроени.
Код за потвърждение: Избери целия код
От SETI отричат! Института SETI е частен изследователски център, чиято цел е да изследва, разкрие и обясни произхода на живота във Вселената. Техни уреди наблюдават космоса вече 50 години. SETI опроверга информацията, че към Земята пътуват три извъземни кораба. Старши астрономът Сет Шостак обясни, че това са само слухове, които се въртят в интернет пространството. Според него, ако институтът SETI наистина открие три такива обекта, които се движат към Земята, веднага ще уведомят първо властите. “На очакваното пристигане на кораби от други светове може да се вярва точно толкова, колкото и на твърденията, че според календара на маите краят на света ще настъпи през 2012 г.”, обяснява още той.
навитак съм,ще им покажем гостоприемство пък може и друго да ги сторим стига да са от женски пол и да стават за нещоboqn.bg написа:В статията пише ,че наблюдават тези кораби..
Gena ,ако кацнат , мой се съберем да цапнем по една ракия с тях ..
И аз мисля такаizmisleN написа:100% има извънземен живот, няма как из цялата вселена само на нашата заблудена планета да има живи същества, но едва ли са зелени човечета с елипсовидни глави както си ги представяме.
И аз ;)Koceto написа:И аз мисля такаizmisleN написа:100% има извънземен живот, няма как из цялата вселена само на нашата заблудена планета да има живи същества, но едва ли са зелени човечета с елипсовидни глави както си ги представяме.
Nicky написа:Аз не вярвам. Аз съм сигурен, че има. Е у моя клас има 3 урода - Извънземни !!! Иначе 100% има извънземни (умрели) на Земята, но ги крият, за да не всяват паника... То е разбираемо, че няма да сме сами в тази Галактика. Наскоро откриха втора или трета планета, която "мяза" на земята, но е на доста светлинни години от нашата Земя.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта