ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)
- Новак
ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)
Моля да се отнеме на смс админите и виповете, привилегията да се ползва командата "change map", поради простата причина че сменят маповете през 5 минути и развалят играта на другите. Мисля че тази команда е излишна, поради факта че в сървъра има поне 15-20 випа и смс админа които постоянно си сменят и няма кой да им пречи..
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)
за виповете съм съгласен.
ако това се случва често, правим им по един доклад и го пусни в оплакване от смс админи и вече ще бъде решено както ще стане с тях, дали ще им се отнеме флаг или при по голямо нарушение ще останат и без права
ако това се случва често, правим им по един доклад и го пусни в оплакване от смс админи и вече ще бъде решено както ще стане с тях, дали ще им се отнеме флаг или при по голямо нарушение ще останат и без права

България Над Всичко !
- Активен
- Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
- Скайп профил: monster98110312
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
:D Това със сигорност става само в зомбито смисъл като играя в авп,дъст2,хнс,и т.н няма такива неща само като съм във зомбито се случват такива простотии
.

- Новак
Ивайло, днес докато играех имаше 2-ма мърлячи които играят един мап за няколко минути - омръзва им и го сменят.. Другия път ще пратя и доказателства в оплакване, но мисля че трябва да се вземат по-сериозни мерки като да им отнемете това право.. Само предлагам, вие си решавате.ivailo написа:за виповете съм съгласен.

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
предложението е отхвърлено има си тема за оплаквания от смс админи при който при предоставени доказателства се отнема или флага за тази команда или направо правата им