ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)

Мнение от MonsTeR_ »

Моля да се отнеме на смс админите и виповете, привилегията да се ползва командата "change map", поради простата причина че сменят маповете през 5 минути и развалят играта на другите. Мисля че тази команда е излишна, поради факта че в сървъра има поне 15-20 випа и смс админа които постоянно си сменят и няма кой да им пречи..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ :)

Мнение от ivailo »

за виповете съм съгласен.
ако това се случва често, правим им по един доклад и го пусни в оплакване от смс админи и вече ще бъде решено както ще стане с тях, дали ще им се отнеме флаг или при по голямо нарушение ще останат и без права :)
България Над Всичко !
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
Скайп профил: monster98110312
Обратна връзка:

Мнение от b0bibg »

:D Това със сигорност става само в зомбито смисъл като играя в авп,дъст2,хнс,и т.н няма такива неща само като съм във зомбито се случват такива простотии :D.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от MonsTeR_ »

ivailo написа:за виповете съм съгласен.
ако това се случва често, правим им по един доклад и го пусни в оплакване от смс админи и вече ще бъде решено както ще стане с тях, дали ще им се отнеме флаг или при по голямо нарушение ще останат и без права :)
Ивайло, днес докато играех имаше 2-ма мърлячи които играят един мап за няколко минути - омръзва им и го сменят.. Другия път ще пратя и доказателства в оплакване, но мисля че трябва да се вземат по-сериозни мерки като да им отнемете това право.. Само предлагам, вие си решавате. :)
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

предложението е отхвърлено има си тема за оплаквания от смс админи при който при предоставени доказателства се отнема или флага за тази команда или направо правата им
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”