Предай нататък

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предай нататък

Мнение от boqn.bg »

Здравейте , колеги и съфорумници , хрумна ми една страхотна идея .. :)
Не знам ,колко от вас са гледали това предаване : http://www.btv.bg/shows/preadai-natatak/
Предлагам модераторите и администраторите да помислят за създаването на раздел Предай нататък.
Предлагам, да се създаде наша собствена дарителска смс кампания и на определен период от време събраните средства да се предават лично на представител на това предаване или директно на водещата на предаването. Човека,който ще предава събраната сума ще поясни ,че е от името на нашата верига.
Какво печелим от това?
1. Предполагам ,че водещата на предаването ще бъде благодарна от жеста и ще изкаже специални поздрави на нашата верига и ще я каже в ефир. Това ще се превърне в реклама и за нас ще научи цяла България.
2. Ще станем известни с това ,че освен играчи сме и добри Българи и с удоволствие помагаме на нуждаещите се от помощ хора.
Имаме, 2588 регистрирани потребители,ако смс-а е на цена от 1.00 лв .. То на месец ще имаме събрани грубо.. 2588лв
Написах грубо ,защото някои от нашите потребители може би са хейтъри и може да са против това..
Можем да направим и друга наша кампания озаглавена " Да помогнем на наш съфорумник" ..
В тази тема,наши съфорумници може да споделят за проблеми те си .. От какво се нуждаят,например и ние да правим наша вътрешна дарителска кампания. Естествено ,ако имаме сериозни хора , желаещи да помагат .. Те ще бъдат натоварени с задачата да проверяват самия зов за помощ и ако това е вярно и човека потърсил помощ от нас заслужава помощта ни , да се предприеме такава.. Например , наш съфорумник споделя ,че се къщата му се нуждае от спешен ремонт ,а няма възможност за това.. Наши хора ще проверят сигнала , ще направят преценка.. След това всичко ще се подреди .. Няма да се толерира зов за помощ от сорта на : "Нуждая се от нов Айфон 5 " .. Телефона е за да предостави възможност за връзка с останалия свят , а не за забавление .. Така ,че може да се ползва най-обикновен за целта .. Нека да разчупим тази песен и да последваме примера , на добрите хора :) .Ако имате по-добри идеи споделете :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: 7777777777777777777
Скайп профил: dimeto0o
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Предай нататък

Мнение от 7777777777777777777 »

boqn.bg идеята ти е наистина много добра. Страшно ще се радвам ако се осъществи. :)
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

хмм идеята е добра,но дали миро ще се съгласи не се знае
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Ако не почукаш на една врата , няма как да разбереш дали ще се отвори :) .Длъжни сме да пробваме :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Deserter
Скайп профил: gamerplay96
Обратна връзка:

Мнение от Deserter »

Идеята е добра, аз лично ако имам едно левче на картата си ще пратя смс... И ще стана админ (добър при това ;)) :D... Но не това исках да кажа... Мислите ли че някой би си признал че има икономически затруднения или нещо от тоя сорт? Защото все пак до някаква степен познавам психиката на човека и силно се съмнявам да се намери някой който да не го е срам, че е беден и т.н.
П.С.
Забравих да спомена още нещо... Всеки ще си каже, че ще прати СМС, но в същото време нищо няма да се получи. Как да се изразя, че да ме разберете по-лесно. Всяко чудо за 3 дни. Ще има много гръмки фрази, но няма да има действия.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Donald Duck xD
Скайп профил: Jus7_Fresh..
Обратна връзка:

Мнение от ^Archit. »

много добре !
Мани го тоа Chuck Norris , SpongeBob си пече наденички под вода!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

Идеята ми допадна много. Ще помогна с каквото мога, само и само това да стане. :) Също така изслушах цялата песен. Наистина много хубава песен с много хубав клип. :) Браво Бояне да се надяваме, че това ще се осъществи и ще помогнем на много хора в нужда. :) Весело изкарване на Новата година.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

И на мен идеята ми допадна много,стига да е за добра кауза.Но 50% от парите ще бъдат взети от оператора,на която ще бъде тази кауза.Знам,че повечето няма да са съгласно,но нека да е повече от 1 лев смс-а :).Весело изкарване на Новата година :)
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Това е страшно добра идея не знам как си се сетил от където и да се погледне все е добра аз съм ЗА!!! с двете си ръце и двата крака. Дано се осъществи
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Може сумата да е поне 1.20 лв .. за да може да се покрият ,част от разходите за оператора. Не мисля ,че ще бъде проблем за потребителите цената да е малко по-висока ,защото тези пари отиват за добра кауза и доказателство за това ще бъде .. Благодарственото изказване на водещата на предаването. От къде ми хрумна идеята ли? Гледах предаването на 29.12.2012 вечерта ,когато бях на работа и честно да ви споделя ,, насълзиха ми се очите. Ние имаме ,крайници , дом,образование ,и всички останали екстри ,които може да си осигури един средно статистически Българин. Има хора ,които пращат картичка на Дядо Коледа с пожелания от сорта на : " Дядо Коледа искам да имам нови дрешки.. искам да имам краченце " и така нататък. Средствата ,които се събират ,може да не се дават в парична сума на предаването , може да се направи така , по проучване от тяхна страна да съдействаме за закупуване на дрехи и други пособия ,които ще са в полза на нуждаещите се .. Факта ,че ние може би ще сме първата верига в България ,която предполагаемо ще поеме такава инициатива е нещо голямо .. Ще спечелим много симпатизанти на наша страна , много нови играчи ще се заинтересуват от нас и ще ни посетят , дори ако е да дарят средства .. Важно е да опитаме :) .. Аз дадох идеята , но с помощта на вас , ще я развием .. Ключът е във всички нас :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: b0rN too kill.
Скайп профил: drago.baev1
Обратна връзка:

Мнение от robin_van_persie »

Много добра идея аз ще пратя смс !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Бояне браво за идеята ! Категорично съм За и ще участвам ако се осъществи !
България Над Всичко !
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: I'm sexy and i know
Скайп профил: vitorioiv
Обратна връзка:

Мнение от Im sexy 'N i know it »

Страхотна идея при първа възможност ще се опитам да пратя 2-3 смса ако се осъществи идеята.
Исках да допълня че ако сте гледали клипа се вижда че повечето добрини се случват не само с помоща
на пари ,а и съвсем малък жест се превръща в страхотна верига от добри дела.
За съжаление обаче в наше време наистина добър човек среща на всеки 30 което
е малко затова съм ЗА да осъществим идеята! :victory:
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Сега ,всичко зависи от червените .. Най-вече от главните .. Ако те не се съгласят , то ние сме безсилни .. :)
Ако се съгласят може да се използва лого , подобно на това http://picbg.net/u/69321/53259/685058.png ..
Последно промяна от boqn.bg на 05 Яну 2013, 18:34, променено общо 1 път.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Shalaveroww <3
Скайп профил: kristiqn_shalaverov
Обратна връзка:

Мнение от Shalaveroww »

Бояне само щи кажа едно голямо БРАВО!!! Много добра идея.. незнам как си се сетил.. Така веригата ще получи малко рейтинг и ще има бая нови играчи... Дано всички от веригата да дарят поне по един СМС.. ако поне малко имате сърце.. ДАНО се осъществи страхотната идея.. Бояне пак щи кажа едно голямо БРАВО!!! :) :bgflag:
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Болно е ,че от толкова много регистрирани потребители в темата са писали толкова малко хора .. От червените ,само Гената е писал .. И ми се струва , че както много други хубави идеи и тази ще остане в времето .. и няма да се осъществи ..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: JaggeR,mdNh,Bh0p3r4o
Скайп профил: PM me
Обратна връзка:

Мнение от mdNh »

Идеята е МНОГО добра, аз лично нямам нищо против до отделям по 1 левче на месец(дори и по повече) за кампанията, ще помагам с каквото мога, стига да се създаде такава кампания :)
[img]http://prikachi.com/images/626/3592626d.png[/img]
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Идеята като цяло е добра, НО, голямото НО си казва думата .
1. Това с регистрираните потребители далеч няма да бъде така . Реално да пратят 40-50 човека максимум смс-си .
Което по груби сметки е 30 лв . С такава сума нищо няма да се постигне освен да пълним джобовете на телефонните компании .
2. Това за споменаването на веригата ни в предаване граничи вече с нелепото , защото нека да не забравяме,че самата ни верига,както и 90 % от веригите в България са незаконни използвайки "дпрото.цфг" за да позволява играта и с пиратски цс протокол 47-ми .

Та като цяло .... хубаво е,че те интересуват такива работи и искаш да дариш пари на нуждаещите се, но в нашия случай не това е начина .

Ако ще се прави нещо такова , то не трябва да е с смс-си, а да има дарителска сметка и който желае да дари някаква сума . И при достигането на определена сума в тази сметка , да се пусне запитване на коя фондация да се дарят парите .
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

За това съм писал ,че ако имате по-добра идея да се сподели .. :)
Аватар
♥ 4ever inlove with one boy ♥
♥ 4ever inlove with one boy ♥

Обратна връзка:

Мнение от k-Ivanova »

Наистина страхотна идея! Подкрепям я напълно. Не само, че ще можем да помогнем чрез средствата, с които разполагаме на нуждаещите се, но и ще спечелим и реклама в ефира на Btv! :) (разбира се, ако всичко се реализира както му е реда)
  • At this point I'm just going with the flow.
    Whatever happens, happens.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”