аз имам цигари,пепелник,2 колони,пцто монитора клавиятура мишка камера,тетрадка дето я ползвам за мишката няква книга дето и тя не знае какво прави,запалка и касова бележка за интернета
Компютър, монитор, две колони, слушалки, камера, мишка, рутер, седем тетрадки, два учебника, три химикала, три лака, един парфюм, едно календарче, една четка за коса, едно огледало, два албума и филия с лютеница.
1 шише Кубински бял ром, 1 Водка (Руски стандарт, празна и е подарък от кофеин). 4 стъкла Загорка, оборудването ще го пропуса. Халба, натурален сок, и Фанта с ягода и киви, снимка на мен и жена ми, звънец на който пише "Ring for a beer", дезодорант, кутия с дискове, телефон, 2 кутии цигари, празни за жалост тефтерче, запалка, подложка за бира на Стела Артоа и подложка за мишка с надпис на нея" Бирата е по-добра от жените, защото..." и едно пликче за драйфане. За последното се бъзикам
Монитор, клавиатура, тонколонки, мишка, телефон, купа с пуканки, някакъв надраскан лист, химикалчета и маркери в поставка, рамка със снимка на мен и бебето освен това и Никито ми е на бюрото (плюшено кученце), както и малко сърчице с надпис "I love you" и лосион за тяло
At this point I'm just going with the flow.
Whatever happens, happens.
Mario написа:Монитор, мишка, клавиатура, буфер, колони, касичка, икона, учебна програма, 4 снимки, часовник, слонче, 6 книги и очила
очилата са моите
Така аз имам : Чаша с студен чай, 2 телефона, буфер с 2 колони, тетрадка на която пиша разни неща от една игра да не забравям, нокторезачка, картичка " Честит празник" , снимка на класа от моя випуск 2011, дезодорант за подмишници, ключове, фиш, някаква кутийка в която си държа разни работи, часовник, машинка за бръснене, цветя, някакво пръскало което пръска на 18 мин и мирише хубаво.
Мишка, клавиатура, монитор, колони, поставка за телефон, телефон, листчета, флашка, мп3 плейар, кутия с химикалки моливи и т.н. , покер чипове, 2 чаши, 1 кана, опаковки от вафли, нокторезачка, учебници, портфейл, часовник, жартиер (от една сватба ) и дискове.