Предложение, за добавяне на шест нови [JailBreak] мапа.
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение, за добавяне на шест нови [JailBreak] мапа.
Здравейте предлагам тези шест мапа, за добавяне нека има малко разнообразие.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_darkover
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Голяма карта, добре подредена с интересни игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_bitfactory_5
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Широка карта с много възможности за провеждане на игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_revolution_v3_brgames
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Наистина много голяма карта, с доста игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_discovery
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Не много голям, но интересен мап. Става хубава игра когато има максимум 18,19 човека.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_cond_kule
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Отново не много голям, но интересен мап.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_deserto_v3_brgames
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Голям мап, с доста възможности за игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_darkover
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Голяма карта, добре подредена с интересни игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_bitfactory_5
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Широка карта с много възможности за провеждане на игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_revolution_v3_brgames
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Наистина много голяма карта, с доста игри.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_discovery
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Не много голям, но интересен мап. Става хубава игра когато има максимум 18,19 човека.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_cond_kule
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Отново не много голям, но интересен мап.
1. Какво искате да бъде добавено? Искам да бъде добавена картата jail_deserto_v3_brgames
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра - Голям мап, с доста възможности за игри.

- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Re: Предложение, за добавяне на шест нови [JailBreak] мапа.
х10 ЗА . Тези мапове които са в листа вече станаха банални, има карти които даже не се играят, веднага се сменят. Тези които Biliy е предложил са супер.

- Напреднал
- Ник в играта: HunterBG
- Скайп профил: Krissoo944
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: K.
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА! Картите са добри, пък и както каза zerocool_555, сегашните карти станаха банални.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
6хЗА! Не знам тези карти дали не товарят мода може би ще е добре ако се одобрят тези карти да бъдат изтрити някои които са прекалено малки и без никакви игри на тях
- Напреднал
- Ник в играта: b0rN too kill.
- Скайп профил: drago.baev1
- Обратна връзка:
- Напреднал
1. Интересен мап , играл съм го ЗА
2. Най-скучния и безинтересен мап , който някога съм играл ПРОТИВ (на този мап стават и много скандали , тъй като с един бутон всчки в килията умират
)
3. Интересен мап , класика , игран мап ЗА
4. Има ли смисъл да оценяваме един от най-добрите мапове ? ЗА
5. Поредния интересен мап , ЗА
6. Мапа е безинтересен и за 10 минути омръзва , има бая недообмислени неща по мапа ПРОТИВ
P.S. Как ще дадете "за" на 2рия мап , като е толкова бъгав че чак не може да се влиза в гън роом или в килиите ?
2. Най-скучния и безинтересен мап , който някога съм играл ПРОТИВ (на този мап стават и много скандали , тъй като с един бутон всчки в килията умират

3. Интересен мап , класика , игран мап ЗА
4. Има ли смисъл да оценяваме един от най-добрите мапове ? ЗА
5. Поредния интересен мап , ЗА
6. Мапа е безинтересен и за 10 минути омръзва , има бая недообмислени неща по мапа ПРОТИВ
P.S. Как ще дадете "за" на 2рия мап , като е толкова бъгав че чак не може да се влиза в гън роом или в килиите ?
- Respected
1. За
2. За
3. За
4. Против
5. За
6. За
Ще е хубаво да ги добавите, защото всеки път се въртят едни и същи карти.
2. За
3. За
4. Против
5. За
6. За
Ще е хубаво да ги добавите, защото всеки път се въртят едни и същи карти.
- Напреднал
- Ник в играта: darknes4y
- Скайп профил: hristo.kostov8
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: RolLX
- Скайп профил: Само на ЛС...
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: VisioN
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: Inflame
- Скайп профил: frostnecckro1
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: Deserter
- Скайп профил: gamerplay96
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА deserto
просто ника на картата напомня за мен 

- Зарибен
- Ник в играта: Deathwalk
- Скайп профил: alek_92_
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА.
Играл съм всичките мапове без jail_cond_kule обаче мога да гарантирам за другите,че определено си струва да се добавят.
В един момент омръзват тия карти,които играем и наистина ще е добре да се добавят няколко нови мапа при положение,че играем само едни и същи като например Crime i Pyramid. Твърдо ЗА от мен.
Играл съм всичките мапове без jail_cond_kule обаче мога да гарантирам за другите,че определено си струва да се добавят.
В един момент омръзват тия карти,които играем и наистина ще е добре да се добавят няколко нови мапа при положение,че играем само едни и същи като например Crime i Pyramid. Твърдо ЗА от мен.

- Respected
- Обратна връзка:
Точно поради тази причина съм ги предложил за добавяне. Това еднообразие от мапове омръзня. Всеки втори мап е "jail_crime" или "jail_pyramid". Но честно да ти кажа, когато е с вот е много малък шанса да се играят различни карти. Те са си свикнали на тези два мапа и само тях избират. Ако ще и петдесет нови мапа да добавим те си знаят crime и pyramid и това е. Нали преди около 2 месеца се добавиха някои мапове. Никой не ги и поглежда. Според мен не трябва да има вот, за някакво време две седмици да речем. Тестов период, без вот, картите сами да се въртят. Да видим как ще е. Ако има бъгави карти, админът ще ги сменя и съответно те ще бъдат предлагани за премахване. Листа с добавените jail карти в нашия сървър не е малак. А от тях се играе едва 1/5. Не защото другите не са хубави, ами защото са свикнали на едни карти, които в крайна сметка ми омръзнаха, но съм сигурен, че не съм единственият на който са му втръснали. От 5 месеца играя тук и само 4,5 мапа се въртят, но най редовните са crime и pyramid. Както много от вас забелязват и постоянно ме питат защо седя само спектатор, еми това е една от причините.В един момент омръзват тия карти,които играем и наистина ще е добре да се добавят няколко нови мапа при положение,че играем само едни и същи като например Crime i Pyramid.

- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Съгласен съм сега през последните 2 часа се играха само тези карти и то не е само сега, а то си е винаги така, трябва да направим едни списък с карти които са нови и някои от старите,които не играета,защото трябва разнообразние и то определено !
България Над Всичко !
- Respected
- Обратна връзка:
За мен най-добре е един от двата варианта които ще кажа сега.ivailo написа:Съгласен съм сега през последните 2 часа се играха само тези карти и то не е само сега, а то си е винаги така, трябва да направим едни списък с карти които са нови и някои от старите,които не играета,защото трябва разнообразние и то определено !
Вариант едно. Да се махне вота за карти, за определен тестов период.
Вариант две. Да се махнат картите jail_crime и jail_pyramid
За мен вариант едно е най-добрият, но нека да оставим някой от червените да реши. Малко е тъпо и безсмислено да си загуби част от играчите като махнем тези два мапа, или се приложи "вариант две". Ако се сещате за други възможности с които да намалим еднообразието от мапове, споделяйте.

- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Съгласен съм, да направим подредност от карти без да се повтарят,би било много по интересно и забавно. Да е различно,не може да се играят само 2 мапа, и в повечето случеи се избират защото са 1-ви или 2-ри,никой не гледа какво натиска,но това пстоянно игране на тия мапове омръзва на по-сериозните играчи и те не влизат 

България Над Всичко !
- Respected
- Обратна връзка:
Честно да ти кажа това с натискането на който и да е от бутоните за избиране на карта, не е така, от личен опит го знам. Правил съм такъв експеримент. Дадох вот, като на последно място поставих jail_crime и сам се досети кой мап играхме. 

- Баннат
И аз съм ЗА! ,но само ако не навреди на сървърите.