Откровение за АДА

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SuppernaturaL
Скайп профил: j.dimitrov93
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Откровение за АДА

Мнение от SupernaturaL »

Ето за някои от вас който не вярват във АДА да почетат малко и да разберат какво ще се случи :devil: :devil:

11-ти април 1995

Бог ни даде откровение, което щеше да промени траекторията на живота ни. Ние тъкмо бяхме започнали да знаем за Бог и Неговото Слово. Ние сме седем младежи, на които Бог даде привилегията и голямата отговорност да споделим това откровене със света.

Всичко започна около 10:00 часа преди обед. Ние се молехме и се бяхме приготвили този ден да излезем на пикник. Внезапно, около 10:00 много силна бяла светлина блесна през един от прозорците в стаята. Когато се появи тази светлина, всички ние веднага започнахме да говорим на езици и бяхме кръстени в Святия Дух. В този момент всички ние бяхме изненадани и изумени от това, което видяхме. Тази славна светлина огряваше цялата стая, където бяхме. Беше светлина, много по-силна от слънчевата и сред тази светлина видяхме множество ангели облечени в бяло. Тези ангели бяха толкова красиви, високи и много добре изглеждащи. Посред всички тези ангели видяхме нещо изумително - фигурата на един Човек. Това беше специално същество. Човек, който беше облечен в много бяла мантия и одежди. Косата Му беше като златна прежда. Не можехме да видим лицето Му, защото то беше много ярко/блестящо. Но видяхме златен пояс около гърдите Му и на този пояс беше написано със злато следните думи: "Цар на царете и Господ на Господарите." Той носеше сандали от чисто злато на нозете Си и красотата Му беше несравнима.

Когато видяхме присъствието на този Човек, всички ние паднахме на коленете си. Тогава започнахме да чуваме гласа Му. Този глас беше много специален и чудесен. Всяка дума пронизваше сърцата ни като двуостър меч, точно както е записано в Божието Слово (Евреи 4:12). Той ни говори с много простички, но мощни думи. Ние гласно Го чухме да ни казва: "Мои малки деца, не бойте се, Аз съм Исус от Назарет, и ви посетих, за да ви покажа една тайна и вие да я покажете и разкажете на градове, нации, църкви и на всяко място. Където Аз ви кажа да отидете, там ще отидете и където Аз ви кажа да не ходите, там няма да отидете."

Святата Библия, Божието Слово, казва в Йоил 2:28 "И след това Ще излея Духа Си на всяка твар; И синовете ви и дъщерите ви ще пророкуват, Старците ви ще виждат сънища, Юношите ви ще виждат видения;"

Това са времената, които Бог е приготвил за всеки. В същия този момент се случи нещо странно. Появи се една скала посред стаята и Господ, Който беше с нас, ни накара да се качим на тази скала. Скалата беше на около 20 см над пода, а на самия под се появи огромна дупка. Беше огромна, черна и ужасяваща дупка или пещера. В един миг, стоящи върху скалата, започнахме да падаме надолу в тази дупка на пода. Беше тъмна и водеше до центъра на земята. През това време падахме в тази мрачна тъмнина и бяхме много изплашени! Толкова ни беше страх, че казахме на Господа, "Господи, не искаме да ходим на това место! Не ни завеждай там, Господи! Изведи ни от тук, Господи!" Господ ни отговори с много красив и милостив глас, "Това преживяване е необходимо, за да можете да видите и да кажете на другите."

Вътре, в този подобен на рог тунел, започнахме да виждаме сенки, демони и фигури, които се движеха от едно место на друго. Миг след миг отивахме все по-надолу и по-надолу. Само за няколко секунди започнахме да чувстваме празнота и голям страх. Стигнахме до едни пещери, до едни ужасни врати, като лабиринти. Не искахме да влизаме вътре. Започнахме да усещаме ужасна миризма и горещина, които ни задушаваха. Когато влязохме в това место, започнахме да виждаме ужасни неща, онези страшни картини. Цялото место беше погълнато от пламъци и посред тези пламъци в големи мъки страдаха телата на хиляди хора. Гледката беше толкова ужасяваща, че не искахме да гледаме това, което ни се показваше.

Можехме да видим, че местото беше разделено на различни отдели на мъчение и страдание. Един от първите отдели, които Господ ни позволи да видим беше "Долината на котлите", както го нарекохме. Имаше милиони котли (врящи казани). Котлите бяха вдълбани до нивото на земята, вътре във всеки от тях гореше лава. Вътре, във всеки от тях имаше душа на човек, който е умрял и е отишъл в ада. Щом тези души видяха Господа, започнаха да викат и да казват "Господи, смили се над нас! Господи, дай ми шанс да изляза от това место! Господи, изведи ме и аз ще кажа на света, че това место е реално!" Господ дори не ги погледна. Имаше милиони мъже, жени и млади хора на това место. Също видяхме хомосексуалисти и пияници в мъки. Видяхме всички тези хора викащи в огромни мъки. Нещо, което ни шокира беше да видим как бяха унищожавани телата им. Червеи влизаха и излизаха през празните дупки на очите, устата и ушите им. Проникваха през кожата и минаваха през целите им тела. Това е изпълнение на Божието Слово в книгата на Исайя 66:24 "И като излязат те ще видят труповете на човеците, Които са престъпили против Мене; Защото техният червей няма да умре, Нито ще угасне огънят им; И те ще бъдат гнусни на всяка твар." По-нататък в Евангелието от Марк 9:44 четем "дето "червеят им не умира, и огънят не угасва".

В този миг ние се ужасихме от това, което наблюдавахме. Видяхме пламъци, високи около 3-4 метра. Във всеки един от тези пламъци стоеше душата на човек, който е умрял и е дошъл в ада. Господ ни позволи да видим един човек, който беше вътре в един от тези котли. Той беше с главата надолу и плътта на лицето му се разпадаше на парчета. Той продължи да наблюдава Господа внимателно и тогава човека започна да вика и да призовава името на Исус. Той каза "Господи, имай милост! Господи, дай ми шанс! Господи, изведи ме от това место!" Но Господ Исус не искаше и да го погледне. Исус просто му обърна гръб. Когато Исус направи това, човекът започна да Го проклина и да богохулства Господа. Този човек беше Джон Ленън, член на сатанинската група Бийтълс. Джон Ленън беше човек, който се присмиваше и се подиграваше с Господа през живота си. Той каза, че Християнството ще изчезне и Исус Христос ще бъде забравен от всеки един. Обаче, днес този човек е в ада, а Исус Христос е жив! А и Християнството не е изчезнало.

Като започнахме да вървим по ръба на това място, душите протягаха ръцете си и просеха милост. Те молеха Исус да ги изведе от тук, но Господ изобщо не погледна към тях. Тогава започнахме да вървим през различни отдели и особено най-ужасния отдел на ада. Това е местото, където са най-страшните мъки, центърът на ада. Това са най-силните форми на мъчение, такива мъчения, които човек не може да изрази. Единствените хора там бяха тези, които познаваха Исус и Божието Слово. Имаше пастори, евангелизатори, мисионери и всякакви хора, които някога са приели Исус и са познавали истината, но са живели двойнствен/двуличен живот. Там бяха също и отстъпниците. Те страдаха хиляда пъти повече от всеки друг. Тези викаха и просеха милост от Господа, но Словото на Господа казва в книгата Евреи 10:26-27 "Защото, ако съгрешаваме самоволно, след като сме познали истината, не остава вече жертва за грехове, но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодуване, което ще изпояде противниците."

Тези души бяха там, понеже проповядваха, постеха, пяха и издигаха ръцете си в църквата, но на улиците и в домовете си живееха в блудство, прелюбодейство, лъжци и грабители. Не можем да излъжем Бог. Библията казва, че този, на когото много е дадено, също и много ще се изисква от него. Тук, Бог ни позволи да видим две жени, които са били Християнки и сестри на земята, но тези сестри не са живели праведен живот пред Господа. Едната казваше на другата "Ти, проклета отрепко! Ти си виновна, че аз съм на това место! Ти не ми проповядваше свято евангелие! И понеже ти не ми каза за истината, сега аз съм тук в ада!" Те си казваха тези неща една на друга посред пламъците и се мразеха една друга, понеже няма любов, милост или прошка в ада. Имаше хиляди души, които бяха познали Божието Слово, но живота има не е бил чист пред святото присъствие на Господа. "Не можеш да си играеш с Бог, както и с пламъците на ада!", каза Господ. Той също ни каза "Синове Мои, цялото страдание на земята събрано само на едно място е нищо, НИЩО в сравнение със страданията, които има някой в най-добрите части на ада." Ако е толкова ужасно за тези, които страдат най-малко в ада, колко по-лошо трябва да е за тези в центъра на ада, които някога са познали Словото на Господа и са си отишли от Него. В това време Господ също ни каза, че ние можем да си играем с огъня на земята, но никога и с огъня в ада.

Продължихме да минаваме през различни места и Господ ни показа много различни хора. Можахме да видим, че всички хора там имаха приблизително шест различни вида мъчения. Там душите бяха мъчени от демони със всякакъв вид наказания. Друго ужасно наказание беше тяхната собствена съвест, която им казваше "Спомни си, когато ти проповядваха, спомни си, когато чу Божието Слово, спомни си, когато ти казаха за ада и ти се смееше на това!" Техните собствени съвести бяха голямо мъчение за тях, точно както червеите прекосяваха през целите им тела, както поглъщащия огън, който е хиляди и хиляди пъти по-горещ от това, което знаем. Това е възмездието, което дяволът има за всички тези, които го търсят и всички тези, които го следват.

Словото на Господа казва в Откровение 21:8
"А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт."

След това Господ ни позволи да видим човек, който е убил шест души. Тези шест души сега го бяха заобиколили и му крещяха казвайки "Ти си виновен, че ние всички сега сме на това место, ТИ СИ ВИНОВЕН!" Убиецът се опитваше да покрие ушите си, защото не искаше да ги слуша, но не можеше да избегне да не ги слуша, понеже в ада всички сетива са много по-чувствителни.

Също душите там бяха мъчени с непоносима жажда за вода, която не може да бъде задоволена по никакъв начин, както богаташът от разказа в Библията, където се казва, че дори и една капка вода ще бъде достатъчна. Словото на Господа казва в Исайя 34:9
"Потоците на Едом ще се превърнат в смола. И пръстта му в сяра, И земята му ще стане пламтяща смола."

Там, на това место, всички души бяха посред огън. Хората виждаха миражи на кристално чисти реки посред огъня, но когато се опитваха да ги достигнат, тези реки се превръщаха в огън. Те също виждаха нещо като дървета с плодове, от които капеше вода, но когато се опитваха да ги вземат, те изгаряха ръцете им и демоните им се присмиваха.

От това место Бог ни позволи да отидем на место много по-лошо от другите места, които бяхме видели. Видяхме езерото от огън и сяра. От едната страна на това езеро имаше едно по-малко езеро. В това по-малко езеро имаше милиони, милиони, милиони души, които викаха и просеха и просеха Господ да се смили над тях. Казаха Му "Молим Те, Господи! Изведи ни от тук поне само за миг! Молим Те, дай ни шанс да излезем!!!" Но така или иначе Господ не можеше да направи нищо за тях, понеже присъдата им вече беше определена. Всред тези милиони и милиони хора, Господ ни позволи да се фокусираме на един човек, чието тяло беше наполовина потопено в огненото езеро. Господ ни позволи да разберем и да узнаем мислите му. Името на този човек беше Марк. Нещата, които този човек си казваше на себе си в мислите си ни изумиха. Той ни научи на един вечен урок със следните мисли "Бих дал всичко да съм на ваше место сега! Бих дал всичко да се върна на земята само за една минута. Не ме интересува дали щях да съм най-мизерният, най-болният, най-мразеният или най-бедният човек в света, всичко бих дал, за да се върна! Само за една минута на земята." Господ Исус държеше ръката ми и знаеше мислите му. Той отвърна на мислите на Марк, казвайки "Марк, защо би искал да се върнеш на земята дори за една единствена минута?" С крещящ и измъчен глас той Му каза "Господи! Всичко бих дал да се върна на земята само за една единствена минута просто, за да се покая и да бъда спасен." Когато Господ чу какво каза Марк, аз видях как от Исусовите рани изтече кръв и сълзи изпълниха очите Му, докато казваше на човека "Марк, твърде късно е за теб! Вече са определени червеи за леглото ти и червеи ще те покрият." Когато Господ му каза тези думи, тогава той потъна в езерото завинаги. Жалко е, всички тези души нямат никаква надежда. Само ние имаме шанса днес да се покаем и да отидем на небето с нашия Господ Исус Христос.

Има и още .. но не съм го качил цялото :) на който му е интересно и го е прочел да пише да кача и останалото . :devil:
Последно промяна от SupernaturaL на 09 Ное 2012, 16:09, променено общо 1 път.
Спираш да проверяваш под леглото си за чудовища тогава, когато разбереш че то живее в теб !!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: b0rN too kill.
Скайп профил: drago.baev1
Обратна връзка:

Re: Откровение за АДА

Мнение от robin_van_persie »

Сега започвам да го чета ако може и ако е интересно качи и другото :)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Ke5aSa
Скайп профил: papi_pz2
Обратна връзка:

Мнение от Ke5aSa »

Интересно е
Да бил без хак играл, да не би бан видял.

Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

кви са тез глупости бре :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

това е много бре, мен ме мързи,щом гената каза,че са глупости :Д
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Обратна връзка:

Мнение от Mario »

Сектантски глупости ..
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SuppernaturaL
Скайп профил: j.dimitrov93
Обратна връзка:

Мнение от SupernaturaL »

Сектански глупости вика ... нищо общо със сектите няма ...
Спираш да проверяваш под леглото си за чудовища тогава, когато разбереш че то живее в теб !!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Deserter
Скайп профил: gamerplay96
Обратна връзка:

Мнение от Deserter »

Всичко започна около 10:00 часа преди обед. Ние се молехме и се бяхме приготвили този ден да излезем на пикник. Внезапно, около 10:00 много силна бяла светлина блесна през един от прозорците в стаята. Когато се появи тази светлина, всички ние веднага започнахме да говорим на езици и бяхме кръстени в Святия Дух. В този момент всички ние бяхме изненадани и изумени от това, което видяхме. Тази славна светлина огряваше цялата стая, където бяхме. Беше светлина, много по-силна от слънчевата и сред тази светлина видяхме множество ангели облечени в бяло. Тези ангели бяха толкова красиви, високи и много добре изглеждащи. Посред всички тези ангели видяхме нещо изумително - фигурата на един Човек. Това беше специално същество. Човек, който беше облечен в много бяла мантия и одежди. Косата Му беше като златна прежда. Не можехме да видим лицето Му, защото то беше много ярко/блестящо. Но видяхме златен пояс около гърдите Му и на този пояс беше написано със злато следните думи: "Цар на царете и Господ на Господарите." Той носеше сандали от чисто злато на нозете Си и красотата Му беше несравнима.
Още този абзац ме убеди че това не е истина... Бог и злато... ахахахах
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: .::DyNaM!xX::.
Скайп профил: dynamix57
Обратна връзка:

Мнение от DyNaM!xX »

Това са пълни глупости ;)
България Над Всичко!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

май наистина са сектантстки истории
България Над Всичко !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Ludiq Jones !
Обратна връзка:

Мнение от krisko0o »

Това са некфи простотий
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ChereShka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от ChereShka »

Нямаше ли кой да ти перне един зад врата...докато я пускаше тази тема ?
"Съдбата не е случайност, а избор: тя не се очаква, а се печели!"- Уилям Брайън

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Karchev
Скайп профил: icouou
Обратна връзка:

Мнение от Karchev »

ChereShka написа:Нямаше ли кой да ти перне един зад врата...докато я пускаше тази тема ?
аз къде съм гледал пак ,че не съм я свършил никва пак :D
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”