Интересни JailBreak игри

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lexus
Скайп профил: ivailo_pp122
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Интересни JailBreak игри

Мнение от lekito »

Just^Me написа:Играта Ресторант
Саймъна завежда затворниците на място в картата където има маси и ресторант,Саймъна казва на играчите да замръзнат на маси,а той е в ресторанта.Избира си един затворник без значение кой (произволен) и му казва някакво ястие,затворника на който му е казано за ястието трябва да каже какви продукти съдържа ако него направи умира,ако го направи отива зад Саймъна в ресторанта.След това затворникът задава ястие на Симона и той трябва да каже продуктите на това ястие,ако него направи дава оръжие на затворника и той убива един надзирател и отива пак на маси замръзнал,обаче ако Симона каже продуктите за правене на даденото ястие затворника който е задал ястието умира и се задава въпрос към друг затворник
Играта е измислена от: Just^Me и Tony Montana :)
И аз съм твърдо против ,като му дадеш оръжие той със сигурност ще убие и другите не само саймън ...
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Just^Me
Скайп профил: cska_forever555

Мнение от Just^Me »

lekito написа:
Just^Me написа:Играта Ресторант
Саймъна завежда затворниците на място в картата където има маси и ресторант,Саймъна казва на играчите да замръзнат на маси,а той е в ресторанта.Избира си един затворник без значение кой (произволен) и му казва някакво ястие,затворника на който му е казано за ястието трябва да каже какви продукти съдържа ако него направи умира,ако го направи отива зад Саймъна в ресторанта.След това затворникът задава ястие на Симона и той трябва да каже продуктите на това ястие,ако него направи дава оръжие на затворника и той убива един надзирател и отива пак на маси замръзнал,обаче ако Симона каже продуктите за правене на даденото ястие затворника който е задал ястието умира и се задава въпрос към друг затворник
Играта е измислена от: Just^Me и Tony Montana :)
И аз съм твърдо против ,като му дадеш оръжие той със сигурност ще убие и другите не само саймън ...
Прав си ще измислим по кратък начин но и това е вариант ако има малко хора в сървъра и няма кой да чака,смисъл няма Dead затворник тогава може и по тоя начин да се играе,lex имам още 1-2 игри които малко трябва да се пипнат иначе са интересни,по skype ми помогни :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Аз играта на доверие съм я изпълнявал много пъти и нито веднъж не са убивали повече от 1 това е въпрос на контрол просто
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: N , U #Kotkata
Обратна връзка:

Мнение от N , U #Kotkata »

Страхотни са най много дето T командва

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Вашият пол е: Жена

Мнение от ELEK7RO »

И аз да добава една игричка - Игра на Великани и Джуджета:
Строявате затворниците на една произволна стена (може да е в изолатор или друга). След което казвате, че ще играят на Великани и Джуджета. Обяснявате правилата които са елементарни - Великани UP (изправени) Джуджета DUCK (клекнали). И последният затворник направил това умира :be:
А, ако сте по строг или просто искате да си отидат повече затворници напишете вместо "Великани"/" Пеликани" и гледайте колко ще се изправят, след което ги убийте. Reason (причина) не сте казъл Великани а Пеликани :sarcastic: Това става и с "Джуджета"/"Джезвета" :coffee: или друга ПОДОБНА на истинската команда.
Надявам се играта да ви е харесала :tooth:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Just^Me
Скайп профил: cska_forever555

Мнение от Just^Me »

ELEK7RO написа:И аз да добава една игричка - Игра на Великани и Джуджета:
Строявате затворниците на една произволна стена (може да е в изолатор или друга). След което казвате, че ще играят на Великани и Джуджета. Обяснявате правилата които са елементарни - Великани UP (изправени) Джуджета DUCK (клекнали). И последният затворник направил това умира :be:
А, ако сте по строг или просто искате да си отидат повече затворници напишете вместо "Великани"/" Пеликани" и гледайте колко ще се изправят, след което ги убийте. Reason (причина) не сте казъл Великани а Пеликани :sarcastic: Това става и с "Джуджета"/"Джезвета" :coffee: или друга ПОДОБНА на истинската команда.
Надявам се играта да ви е харесала :tooth:
Тази игра става най-добре с микрофон,а тука играта с микрофон не е предпочитана иначе браво за старанието :)
Аватар
Баннат
Баннат

Вашият пол е: Жена

Мнение от ELEK7RO »

Тирбушон
В тази игра, завторниците трябва да са събрани на стена. Саймън преценява дали затворниците, които са на стената могат да СКАЧАТ/КЛЯКАТ. Той застава срещу всички, и се върти на 360 градуса (с мишка или с стрлките <- ; -> ). Другите полицай са зад него, за да не спират куршумите. Саймън е въоръжен с Deagle (Дезерт) и при самото въртене стреля по 1 патрон към затворниците. Преди да започне, трябва да е казал колко затворника ще умрат. :tooth:
Игричката е интересна, надявам се и на вас да ви хареса : ) пробвайте я :victory:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: b0rN too kill.
Скайп профил: drago.baev1
Обратна връзка:

Мнение от robin_van_persie »

Тук има добри идей !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

Здравейте,
Чудех се от няколко дена каква игра да има новичка и ето няколко :
1-ва : Блиц
Блиц ще рече, примерно събирам белите затворници на дадено място, а оранжевите на друго, и съответно и жълтите на друго.Всеки отбор си избира капитан, и саймъна задава въпрос на 3-мата капитани, и сега примерно белите отговарят първи (техния капитан) и оранжевите и жълтите избират по един от техния отбор да умре ( капитаните избират). Печели отбора с най-много останали затворници.

2-ра : Мятане на троха
Мятане на троха ще рече, 2-ма затворници биват избрани от саймъна, и цт си изпразват 2 deagle . Празните пистолети се дават на затворниците и от дадена линия до дадена линия имат право да направят засилка и да метнат deagle, които метне по-надалеч живее, а другия мре.

3-та : Стани богат
Стани богат ще рече , когато са останали 6 затворника или по-малко саймъна си избира един от тях. И му задава въпроси има 3 жокера : Помощ от един затворник Обади се на админ за помощт .
Първия въпрос познат дава на затворника 3 jbp.
Втория въпрос , на който е отговорил вярно 6 jbp
Третия въпрос, на който е отговорил вярно 8 jbp
Четвъртия въпрос, на който е отговорил вярно 11 jbp
Петия и най-сложен въпрос , на който е отговорил вярно 25 jbp
Тези паксове не са за въпроси . Последния въпрсо просто дава повече. Като отговорите на 1ви и 2ри ще имате общо 6 jbp само на 4 ти е 2 jbp за познат .
ПРИМЕР : Dumbass na stenata koqto strelqm freeez (/time 5)
Sega igraeme na stani bogat.
Ako otgovori6 vqrno na vsi4ki jivee6 , dori na edin da sburka6 mre6 sled time po4vame (/time 5)
Purvi vupros : Vqrno li e 4e gumite na tanka sa 4 puti po golemi ot tezi na avtomobil
a) Ne, 3 puti po golemi
b) Da, 4 puti sa po golemi
c) Ne, 2 puti po golemi sa
d) Tanka e na verigi
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Deserter
Скайп профил: gamerplay96
Обратна връзка:

Мнение от Deserter »

conQUIZtador
При тази игра Саймъна вика 3ма Т на които им задава въпрос и който отговори грешно или не толкова близко до отговора(отнася се за въпрос свързан с година) умира.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Ордер , кажи ти ли си писал това или ако не си,кажи от къде си го взел :)
България Над Всичко !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

ivailo написа:Ордер , кажи ти ли си писал това или ако не си,кажи от къде си го взел :)
блиц и мятане на троха са мой , копиран съм от i*lay някакъв играч видях , има го и в още един форум в който ги постнах първо :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: TheMaster =]
Скайп профил: noname_hakera
Обратна връзка:

Мнение от TheMaster »

И аз измислих една игра. Дано да се хареса на повечето. Така ето каква е играта:Познай музиката
Как се играе: Трябва да са останали по-малко от 6-7 затворника, и трябва да са наредени един до друг в една редица, след това Simon-а казва, че ще играе на тази игра и ето как ще се играе. Първо, или Simon-а или някой затворник (dead) който има микрофон трябва да пусне някоя песен(преди това трябва да даде time за готовност.). След това дава на затворниците 20 сек. време да разпознаят песента (Изпълнител - име на музиката) и първия отговорил живее и удря един затворник да мре. И така докато не остане един. :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

TheMaster написа:И аз измислих една игра. Дано да се хареса на повечето. Така ето каква е играта:Познай музиката
Как се играе: Трябва да са останали по-малко от 6-7 затворника, и трябва да са наредени един до друг в една редица, след това Simon-а казва, че ще играе на тази игра и ето как ще се играе. Първо, или Simon-а или някой затворник (dead) който има микрофон трябва да пусне някоя песен(преди това трябва да даде time за готовност.). След това дава на затворниците 20 сек. време да разпознаят песента (Изпълнител - име на музиката) и първия отговорил живее и удря един затворник да мре. И така докато не остане един. :)
Тази с микрофона я пробваха преди 1 седмица , да ти кажа резултата :
Прекъсващ микрофон , тиха музика , псуващи затворници ! Идеята е добра , но много малко хора имат хубави микрофони (като моя убавец :Д)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: TheMaster =]
Скайп профил: noname_hakera
Обратна връзка:

Мнение от TheMaster »

order написа:
TheMaster написа:И аз измислих една игра. Дано да се хареса на повечето. Така ето каква е играта:Познай музиката
Тази с микрофона я пробваха преди 1 седмица , да ти кажа резултата :
Прекъсващ микрофон , тиха музика , псуващи затворници ! Идеята е добра , но много малко хора имат хубави микрофони (като моя убавец :Д)
Ми аз имам хубав микрофон, пък и другите съм ги чувал с хубави микрофони. :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Venom
Скайп профил: gerrard_71
Обратна връзка:

Мнение от ideaL` »

И аз имам идея за игра.. не е нищо особено
Примерно: Наредили са се 6-7 затворника на една стена и саймъна казва: Саймън каза да клекнете (duck) и всички клякат.. А ако напише само: Клекнете без да е казал "Саймън каза" не трябва да клякат.. и който сбърка го килвате .. Надявам се да ви хареса .. :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Venom
Скайп профил: gerrard_71
Обратна връзка:

Мнение от ideaL` »

Хрумна ми още една игра...
Примерно 5-10 Затворници са се наредили на една стена.. Един от надзирателите се тагва на пода.. И Саймъна си избира произволен затворник (Terrorist) който трябва да застане на тага и да обърне към останалите затворници.. Той трябва да изпълнява едни от следните команди: duck, + 360, punch, jump, up и т.н или каквото той реши... А останалите Повтарят след него.. И съответно който обърка нещо или не повтаря след него го убивате :)
Надявам се Схванахте играта и дано ви хареса :) :victory:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Stanislaff
Скайп профил: slavka6nika
Обратна връзка:

Мнение от Stanislaff »

"*Рулетка"
За играта са нужни пет или повече затворника. Саймън кара един затворник да клекне и заповядва на другите да го заобиколят плътно и да замръзнат около него. След това пуска таймер (5,10,15,20 секунди) и кара клекналия затворник да се върти докато времето изтече. След като изтече времето, затворника, който се върти трябва да спре и когото е посочил от тези, които са го заобиколили трябва да бъде убит"

Тази игра е интересна ще я използвам ;д

Бих предложил игра при която Саймън вика 2-4 затворника, дава команда "с гръб към мен и freeze".
После, той стреля ЗАД тях колкото си иска коршума, след което пита всеки един от тях, колко дупки има зад тях.Който е най-близко, печели.Хубавото е, че може да се направи с колкото искате затворника, после печелившия, избира
кой от неговите съотборници да умре или пък ФД за следващият рунд и такива неща :)
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Обратна връзка:

Мнение от iHate »

Надпревара с колички
Самото име на играта подсказва какво се прави .. :) Интересно е когато двама или повече се състезават за първото място , като за победата се бутат с количките и се удрят, ако е пуснат бокс . :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Spidey
Обратна връзка:

Мнение от Spidey »

Играта с ресторанта ми е интересна , ще вляза тези дни да я пробвам. :)
Изображение

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”