Здравейте, аз съм ELEK7RO. От скоро съм тук и също така съм смс вип в Jailbreak Extreme. Но, да не говорим за мен, а за самата тема. Пускам тази тема с целта да има повече разнообразие в сървъра и в форума. В тази тема ще постваме снимки от сървъра и ще се забавляваме. Всичко което ви се струва смешно, интересно, забавно , може да го снимате и да го качите тук. На Клавиатурата ви трябва да има едно копче, на което пише Print Screen Sys Rq , когато искате да снимате нещо, натискате това копче, след това отивате в някоя графична програма (Paint, Photoshop) и натискате CTRL+V, след това записвате картинката и всичко е готово. Втори начин, пишете в конзолата bind j(или някое друго копче) snapshot и сте готови. Когато натиснете "j" прави снимка и я запаметява в папка cstrike. Когато играете Jailbreak и сте полицай (CT) може да накарате всички затворници да направят пирамида един върху друг, да се наредят на стена - един изправен - един клекнъл, да им кажете да скачат от високо и в точният момент да снимате и да качите снимката тук или да си измислите други идей, стига да са постижими
Това е всичко от мен и се надявам темата да има развитие.