1.back into the uterus
2.AWP MELE
3.Mega Jack
4.5.53.247.149
5.Cheater
6.Демо --> http://file.bg/c190601WnaDX
Аре само да не се излагаме, Искам господин МЕга ДЖАК да ми каже къде точно видя да съм хак ????????? Няма само да ме излагате така пред сървара да исписва че съм банн и че съм бил хакер като няма нищо такова :@ Мога ако искате да ви проведа един курс за админи ?? Ако случайно неможете да преценявате кой е хакер и кой не ( както се видя :Х ).. А ако искате мога да ви предложа и да пусна на колегата камерата и да я насоча към монитора ми и да играя да видите дали пак няма да ги бия така :ХХ: Х:Х: мислете преди да банвате.
Оплакване от бан
- Новак
- Напреднал
Re: Оплакване от бан
Виж сега...Предлагам да снижиш малко тона!Ако съм направил грешка бана ще ти бъде махнат(всеки може да сгреши)!Когато някой колега ти прегледа демото може да каже!Предлагам ти да се успокоиш малко!!Доста играчи се оплакаха от теб !И спазвай правилата на форума!

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
- Новак
Не видях къде ми е повишен тона. Той е съобразен със ситуацията, да си видял някъде да обиждам някой ?c_staff написа:Виж сега...Предлагам да снижиш малко тона
Значи аз ще играя 20 мин ще влизаш ти ще ме баннваш и после 8 часа ще чакам някой друг да види демото и да ми махне банна, защото ти неможеш да прецениш така ли ?c_staff написа: Ако съм направил грешка бана ще ти бъде махнат(всеки може да сгреши)!
А аз предлагам да ни разглеждате като равни не ти си админ аз съм играч дай ще се гавря с него да ходи да пише по форуми като има зор да играе.c_staff написа: Предлагам ти да се успокоиш малко!!
Е такава глупост невярвах че админ може да напише ( Ама той каза че си хакер ) ми може и да ти каже че съм ти взел стола на който седиш ама не си на земята нали ( think about this ).c_staff написа: Доста играчи се оплакаха от теб !
От правилата на форума единственйя проблем темите къде да си пускам, но така като гледам всеки отваря нова тема което няма смисъл много но това са вашите правила затова и си създадох нова тема. Намекваш ми че някое друго правило съм нарушил ( кажи ми за да го разгледам по обстойно ).c_staff написа:И спазвай правилата на форума!
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
бана е премахнат ! другия път просто бъди малко по добър към админа който те е баннал все пак стават грешки ;)
Към админа ще кажа само да гледа повече отколкото сега за напред
Към админа ще кажа само да гледа повече отколкото сега за напред