Здравеите, предлагам за Образеца по който трябва Кандидат админите да пуснат кандидатура да се добавят 2 въпроса:
1 Били ли сте админ някога (в кои сървар)
2 Знаете ли amx командите: Защото съм виждал админи които немогат да пуснат вот "Iskate li dr map"
Вие сте!
Предложение
- Новак
- Respected
Re: Предложение
Тези който не могат да пускат вот "iskate li dr map" както ти каза не може да са хора от екипа. Най-вероятно са смс админи ;)
- Новак
Съжаляам че пиша без да сте ме питали нещо. Може да са били смс админи но съм сигурен че никои не иска да види админ които е одобрен да не знае amx командите.
- Respected
СМС админите не се одобряват за разлика от другите администратори. Покажи ми снимка на която човек който е приет в екипа не може да пуска вот и пак ще си говорим 

- Аматьор
- Ник в играта: monii
- Скайп профил: kiflichkaa....
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Според мен е напълно безмислено защото секи може да излъже, че е бил админ в някои сървър. И както каза NjOyYy смс админите немогат да боравят с тези amx команди.
Това си е лично мое мнение

Това си е лично мое мнение

pozdrawii: monii (:

- Много Добър
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
админ който не знае командите,а още по малко да не може да пусне вот. Не знам с какви впечетления си останал,но съм сигурен,че този админ не е от нашият екип. А относно тези два въпроса съм Против, няма смисъл от тях .
България Над Всичко !