Сигнатури :

Това са някой от разработките ми! Надявам се да ви харесат! =]
Модератор: Развлечения
я не се изказвай неподготвен па тиEveryone SUCKS! написа:Абе не те знам къв си Waldy, умен или тъп (вероятно второто), но нали се сещаш, че една изработка лесно може да се измени. По-точно да се изтрие текста и да си напишеш свой. Като повечето идиотчета така правят..
Също така точно той преди време беше екип заявки тук и знам от какво е тръгнал и до какво е стигнал.![]()
ПП: Аватара и с пейнт мога да го редактирам, тъй като там където е теста е черно.
Браво Гена. o_OGenata написа:я не се изказвай неподготвен па тиEveryone SUCKS! написа:Абе не те знам къв си Waldy, умен или тъп (вероятно второто), но нали се сещаш, че една изработка лесно може да се измени. По-точно да се изтрие текста и да си напишеш свой. Като повечето идиотчета така правят..
Също така точно той преди време беше екип заявки тук и знам от какво е тръгнал и до какво е стигнал.![]()
ПП: Аватара и с пейнт мога да го редактирам, тъй като там където е теста е черно.,тоя индивид никога не е бил във екип заявки при нас
Напротив бях 'Екип Заявки' при вас, с ник 'f0rest' ;)Genata написа:я не се изказвай неподготвен па тиEveryone SUCKS! написа:Абе не те знам къв си Waldy, умен или тъп (вероятно второто), но нали се сещаш, че една изработка лесно може да се измени. По-точно да се изтрие текста и да си напишеш свой. Като повечето идиотчета така правят..
ПП: Аватара и с пейнт мога да го редактирам, тъй като там където е теста е черно.,тоя индивид никога не е бил във екип заявки при нас
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост