Съновник.- Any idea?
Модератор: Развлечения
- Активен
- Ник в играта: Nenow
- Скайп профил: ЛС.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Съновник.- Any idea?
Някой има ли си понятие от съновници? Понеже вчера цяла вечер сънувам как някакъв мъж(тъмен образ) ме отвлича.Бях без помощен не можех да предприема каквито и да е действия в моя защита, дори и приятелите ми не можеха да ми помогнат.Не ме прибира да кажем в някоя кола или нещо, директно си ме подмята на рамо и ме разнася като чувал.За пръв път да изпитвам страх от някакъв глупав сън, направо ме е срам.

- Напреднал
- Respected
- Ник в играта: sLawynnKa
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Съновник.- Any idea?
Знаеш ли ?HEHOB написа:Някой има ли си понятие от съновници? Понеже вчера цяла вечер сънувам как някакъв мъж(тъмен образ) ме отвлича.Бях без помощен не можех да предприема каквито и да е действия в моя защита, дори и приятелите ми не можеха да ми помогнат.Не ме прибира да кажем в някоя кола или нещо, директно си ме подмята на рамо и ме разнася като чувал.За пръв път да изпитвам страх от някакъв глупав сън, направо ме е срам.
Точно преди 5 месеца и аз сънувах някакви странни -до някъде страшни сънища.
От моя гледна точка ще те помоля да не вярваш много на това което пише тук :
angelow написа:Погледни
Защото ще откачиш,а ти си едва на 16г. Възможно е да има нещо вярно,но не се доверявай.
- Активен
- Обратна връзка:
Знам това за компанията което каза Ангелов, обаче в този скапан сън е различен.. До сега да ме е било страх от нещо.. каму ли пък от сън.. като се сетя, че ако пак го видя този човек който ме отвлича ще откача.Глупавото е че го чувствам по-друг начин.Тръпки ме побиват като се сетя.

- Много Добър
оф брат тва е много лошо са и мене почва шубето да ме хваща -- много е гадно дано на никои не се случи
- Новак
- Ник в играта: - Todorow ;]
- Скайп профил: ibiza-zone9
- Обратна връзка:
Хич да не ти пука от някви сънища брат, това всичкото е събрано от разни случки в живота ти, независимо филми ли са, игри ли са, или истински преживявания.. Аз лично изобщо не вярвам да имат послание , преди да заспиш днес си помисли как си на една полянка и яздиш понита и ще е различно , успех.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Здравей.
Преди всичко искам да знаеш, че моята преценка е възможно да няма нищо общо с това което е.
Сънят е средството на мозъка да обработи информацията през изминатия ден. Това е начина, чрез който ти се справяш с подсъзнателните съобщения (сънят е подсъзнателен, т.е. ти не го контролираш - то просто се случва на подсъзнателно ниво.)
От това, което чета, разбирам, че ти през изминалия ден си се чувствал безпомощен. Може би си се запознал с някой, който те е нападнал с думи или те е заплашил (Ако ти се случва много рядко, ако не ти се е случвало или много си се стреснал или казано иначе - сдухал) е напълно възможно сънят ти да е породен от това. В твоята компания може да има някой нов 'член', който да те 'засенчва' - това също може да е причина. Сънят ти също така може да е породен от чута новина, история, прочетен текст и т.н.
Ако ми разкажеш малко повече, бих се опитал да ти напиша по- аргументативен текст. Не само за сънят ти, но и за събитията случили ти се до два дни преди да го сънуваш (ако не си сънувал нищо преди това).
Надявам се да съм ти помогнал.
Преди всичко искам да знаеш, че моята преценка е възможно да няма нищо общо с това което е.
Сънят е средството на мозъка да обработи информацията през изминатия ден. Това е начина, чрез който ти се справяш с подсъзнателните съобщения (сънят е подсъзнателен, т.е. ти не го контролираш - то просто се случва на подсъзнателно ниво.)
От това, което чета, разбирам, че ти през изминалия ден си се чувствал безпомощен. Може би си се запознал с някой, който те е нападнал с думи или те е заплашил (Ако ти се случва много рядко, ако не ти се е случвало или много си се стреснал или казано иначе - сдухал) е напълно възможно сънят ти да е породен от това. В твоята компания може да има някой нов 'член', който да те 'засенчва' - това също може да е причина. Сънят ти също така може да е породен от чута новина, история, прочетен текст и т.н.
Ако ми разкажеш малко повече, бих се опитал да ти напиша по- аргументативен текст. Не само за сънят ти, но и за събитията случили ти се до два дни преди да го сънуваш (ако не си сънувал нищо преди това).
Надявам се да съм ти помогнал.
- Respected
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Всички сте врачки екстрасенси и философи,френдо дръпни един ................... и знаеш ли какъв сън ще имаш а ммммммммммммм чуден,или си удари една злообарка преди да си легнеш и ще се почустваш като нов,поздрави!

Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Respected
Аман от глупости ....
Не се шашкай за такива работи , аз кво ли не съм сънувал от убииство до това мен да убиват и какви ли не глупости с вампири ,чудовища,крадци и т.н.
Сънят е просто сън .
Не се шашкай за такива работи , аз кво ли не съм сънувал от убииство до това мен да убиват и какви ли не глупости с вампири ,чудовища,крадци и т.н.
Сънят е просто сън .

Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
- Активен
- Обратна връзка:
Тъпият сън е от песента "First of the year" .
Заключвайте.
@Иво, не мога без тия страшните филми. ;d
p.s: Благодаря на всички.
kofein, виж си ЛС
Само да не стане като с ромите

@Иво, не мога без тия страшните филми. ;d
p.s: Благодаря на всички.
kofein, виж си ЛС
Само да не стане като с ромите
Едно малко брадва имам и с него спим,
Къто котткаааа саааааа!
Последно промяна от HEHOB на 13 Авг 2012, 08:58, променено общо 1 път.

- Напреднал
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
май си се вкарал яко във филма ... направи нещо което си харесаш както казаха останалите 

България Над Всичко !
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Бе аз пък сънувам че падам от 8мия ма съм жив и здрав 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]